Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Post by radu.b »

dias wrote:
radu.b wrote:Va anunt pe aceasta cale ca firma noastra are spre comercializare pistoalele model Streamer 2014, calibrul 10x22T.
Caracteristicile tehnice dar si pretul lor sigur vor atrage atentia.
Cu gabarit mediu (comparabil cu RG88) si executie cat se poate de ingrijita, Streamer 2014 este noul produs al anului 2010 lansat de catre firma ATAK SILAH pe piata.
Este varianta traumatica a pistolului ZORAKI 914 (mai cunoscut membrilor forumului) modificat pentru piata ruseasca. De altfel, pe forumurile de specialitate rusesti (ex.http://igorman.ru, http://talks.guns.ru...) sunt postate aprecieri pozitive la adresa acestui model.
Pretul ... doar 619lei.
Scuze pentru off-topic, dar nu mai aduceti SMITH & WESSON MOD.SW9VE 9MM ? A disparut chiar cand urma sa obtin autorizatia! Stima!
Buna ziua.
Ba da. Saptamana viitoare cred ca le avem in firma.
Cu respect.
radu.b

Post by radu.b »

Sabin_C_V(Fort18R) wrote:S au vandut toate streamerele

si de la ARW si de la Mld
"Nu intrati in panica..." :D . Am glumit, stiti reclama de la supermarket... .Trebuie sa soseasca. Nu stiu o data exacta dar sunt pe drum.
Cu respect.
CJSparow

Post by CJSparow »

Salutare! Am si eu o intrebare: Streamerul poate fi folosit si cu cartuse cu gaz? Este legal sa faci asta? De unde pot fi achizitionate astfel de cartuse, intrucat eu am gasit cartuse cu gaz decat calibrul 9 mm.
krudu

Post by krudu »

CJSparow wrote:Salutare! Am si eu o intrebare: Streamerul poate fi folosit si cu cartuse cu gaz? Este legal sa faci asta? De unde pot fi achizitionate astfel de cartuse, intrucat eu am gasit cartuse cu gaz decat calibrul 9 mm.
Ultima data cand am intrebat asta la AEST mi s-a spus ca daca in permis este scrisa munitia 9 mm PA se poate utiliza pentru autoaparare atit munitia rubber cit si munitia blank sau cu gaz.nu stiu cum este facut sa mearga un Streamer dar despre Zoraki am citit numai de bine si chiar am tras cu unul acum un an si ceva.era luat de la bulgari cu acte in regula dar ala era numai pentru gaz+blank si era pe autorizatie de detinere nu pe permis.este ca si cum ai avea arma 9x19 mm Luger si ai vrea sa folosesti munitie blank in acelasi calibru - sau cam asa ceva.
GP T12M 10*28
tevez

Post by tevez »

CJSparow wrote:Salutare! Am si eu o intrebare: Streamerul poate fi folosit si cu cartuse cu gaz? Este legal sa faci asta? De unde pot fi achizitionate astfel de cartuse, intrucat eu am gasit cartuse cu gaz decat calibrul 9 mm.
În calibrul 10x22 nu am văzut cartuşe cu gaze dar părerea mea e că dacă ai bilă de cauciuc în permis, nu-ţi prea trebuie gaz.
Odată că nu reîncarcă, la pistoalele special făcute să tragă cu gaze sau blank au un opritor serios care acţionează ca un fel
de întăritor de recul, dar la cele cu bilă trebuie rearmat manual. Gazul nu e nici foarte eficient pe de altă parte şi mai e şi
riscul să se întoarcă împotriva ta la o mică adiere de vânt...D.p.d.v. legal am înţeles că interpretarea ar fi că e ok să tragi
şi cu bilă, şi cu gaz, deoarece e bila e superioară gazului şi se aplică cumva principiul conform căruia ai dreptul la glonţ dar
poţi trage şi cu blank. Mai bine tragi direct cu bilă. :P
Pentru teste şi alte experimente controlate în poligon cred că se pot folosi cartuşe cu gaz şi oarbe de 9mm, sunt apropiate
ca dimensiuni şi oricum nu reîncarcă. :D
radu.b

Post by radu.b »

krudu wrote:
Ultima data cand am intrebat asta la AEST mi s-a spus ca daca in permis este scrisa munitia 9 mm PA se poate utiliza pentru autoaparare atit munitia rubber cit si munitia blank sau cu gaz.nu stiu cum este facut sa mearga un Streamer dar despre Zoraki am citit numai de bine si chiar am tras cu unul acum un an si ceva.era luat de la bulgari cu acte in regula dar ala era numai pentru gaz+blank si era pe autorizatie de detinere nu pe permis.este ca si cum ai avea arma 9x19 mm Luger si ai vrea sa folosesti munitie blank in acelasi calibru - sau cam asa ceva.
Buna seara.
Subscriu la ce a zis @tevez, cu sublinierea mai mult pe partea birocratiei. Este interzis sa folositi alta munitie decat cea de calibrul trecut in permis. Streamerul este 10x22T iar gaz sau blank de calibrul asta nu am gasit.
Cu respect.
one

Post by one »

va sosi si 917 de la zoraki in varianta traumatica?

http://www.atakarms.com/en/Urunler.aspx?id=10
Streamer 2014 Titan
onyboy

Post by onyboy »

Si eu pun aceasi intrebare:D il veti comercializa? 9 mm vad ca scrie p el, dar am inteles ca va fi si 10x22:D acum ramane de vazut cat de bun o fi, ca singurul lucru care imi place momentan...ca e o copie fidela glock:D
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
krudu

Post by krudu »

onyboy wrote:Si eu pun aceasi intrebare:D il veti comercializa? 9 mm vad ca scrie p el, dar am inteles ca va fi si 10x22:D acum ramane de vazut cat de bun o fi, ca singurul lucru care imi place momentan...ca e o copie fidela glock:D
nu cumva acel PAK inseamna ca este cu gaz si blank?parca asa am citit eu pe forum undeva.altfel chiar ca este reusit si daca gandesc la Zoraki spun ca aia chiar finiseaza bine armele lor.
GP T12M 10*28
onyboy

Post by onyboy »

Da, intradevar dar pe site este o poza reprezentativa, iar arma pana acum cateva luni era doar un prototip, prezentat pe la expo in germania, search in google. Dar am inteles ca vor face si varianta traumatica. acum nu stiu ce calibru.
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
krudu

Post by krudu »

onyboy wrote:Da, intradevar dar pe site este o poza reprezentativa, iar arma pana acum cateva luni era doar un prototip, prezentat pe la expo in germania, search in google. Dar am inteles ca vor face si varianta traumatica. acum nu stiu ce calibru.
cum sunt turci se prea poate sa ii duca capul sa faca ceva 10x22 dar la fel de bine depinde si de relatiile lor cu producatorii lor de munitie.ar fi grozav sa fie pe 9 mm rubber PA.
GP T12M 10*28
onyboy

Post by onyboy »

krudu wrote:
onyboy wrote:Da, intradevar dar pe site este o poza reprezentativa, iar arma pana acum cateva luni era doar un prototip, prezentat pe la expo in germania, search in google. Dar am inteles ca vor face si varianta traumatica. acum nu stiu ce calibru.
cum sunt turci se prea poate sa ii duca capul sa faca ceva 10x22 dar la fel de bine depinde si de relatiile lor cu producatorii lor de munitie.ar fi grozav sa fie pe 9 mm rubber PA.
pai ce pana acum nu ia dus capu la 10x22? sau ce? :lol: modele comercializate de arrow, de la ei sunt si 10x22.....si nu inteleg ce legatura are compania lor cu producatorii de munitie?! exista pe piata munitie pentru ambele calibre...dupa cum sti. doar no sa faca munitie specializata
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
krudu

Post by krudu »

spuneam ca de obicei producatorii mari ca acestia isi aleg parteneri printre producatorii de munitie.Iar la turci sint multi producatori buni de munitie de vazut ce aduce UTI de acolo ca sunt foarte bune dupa cum zic cei ce trag cu munitia ozkursan aia power etna sau asa ceva.
GP T12M 10*28
radu.b

Post by radu.b »

onyboy wrote:Si eu pun aceasi intrebare:D il veti comercializa? 9 mm vad ca scrie p el, dar am inteles ca va fi si 10x22:D acum ramane de vazut cat de bun o fi, ca singurul lucru care imi place momentan...ca e o copie fidela glock:D
Buna seara.
O singura precizare, daca nu cumva stiati acest lucru. Pe site-ul producatorului Atakarms sunt prezentate doar variantele letale, nu si cele cu munitie rubber. Pistoalele in varianta neletala sunt in calibrul 10x22T, nu si in 9mm. Probabil, exact cum ati spus mai devreme, producatorii lor de munitie fac doar acest calibru (sau cel putin asa stiu eu-sper sa nu ma insel). Modelul 917 momentan nu il aducem. Ca si comentariu, acest model de pistol este destul de masiv si nu stiu cat poate prezenta interes. Dar nu se stie niciodata.
CU respect.
mdv

Post by mdv »

eu cred ca prezinta interes ,la multi le place modelul glock!intradevar e mai mare si greu de purtat dar cand il scoti garantat atacatorul va da inapoi.Daca punem la socoteala un pret ca la streamer,eu unul mi as lua; da sa fie pe bila.
Post Reply