Munitie 10x22 T de putere

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sith

Re: Munitie 10x22 T de putere

Post by sith »

krudu wrote:
sith wrote:
krudu wrote: Nu am tras deocamdata decat doua incarcatoare cu el si de la al doilea deja am stiut cu toleranta acceptabila unde trag.
Ai tras cumva la foc automat ...? :lol: :wink:
Nu merge pe foc automat. In orice caz am sa le pun o intrebare daca este posibil asa ceva. Pe pistol nu este levier de selectare a focului ci numai o piedica pe ambele parti.
Daca iti si spune cum sa faci, esti tare .... :mrgreen: :wink:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
krudu

Post by krudu »

sith wrote:
Atata vreme cat se poate si este legal, de ce sa nu imi spuna? Nu trebuie sa aibe secrete ca doar sunt client platitor. Mai ciudat este ca mi-ai pus intrebarea iar eu citind in manualul primit si in cele gasite pe net nu scrie nicum despre asa ceva. Iar pe google gasesc pozitia de automat doar la un Zoraki si inca ceva turcesc si la cateva arme ce utilizeaza munitie Blank.
GP T12M 10*28
onyboy

Post by onyboy »

bump-fire :) search on youtube:D daca are putere reculul:D
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
sith

Post by sith »

krudu wrote:
sith wrote:
Atata vreme cat se poate si este legal, de ce sa nu imi spuna? Nu trebuie sa aibe secrete ca doar sunt client platitor. Mai ciudat este ca mi-ai pus intrebarea iar eu citind in manualul primit si in cele gasite pe net nu scrie nicum despre asa ceva. Iar pe google gasesc pozitia de automat doar la un Zoraki si inca ceva turcesc si la cateva arme ce utilizeaza munitie Blank.
Era o gluma, mi-a placut cum te-ai exprimat .... :wink:
krudu wrote: ... Nu am tras deocamdata decat doua incarcatoare cu el si de la al doilea deja am stiut cu toleranta acceptabila unde trag.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
onyboy

Post by onyboy »

off -topic munitie wadie 10x22 p unde gasesc? la mld numai aveau decat pobjeda al arrow la obor...la fel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
sepuku

Post by sepuku »

onyboy wrote:off -topic munitie wadie 10x22 p unde gasesc? la mld numai aveau decat pobjeda al arrow la obor...la fel
-vezi ca aveau pe la novarm mosilor 021.310.18.79. arrow am inteles ca din diverse motive a renuntat s-o mai aduca
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
krudu

Post by krudu »

sepuku wrote:
onyboy wrote:off -topic munitie wadie 10x22 p unde gasesc? la mld numai aveau decat pobjeda al arrow la obor...la fel
-vezi ca aveau pe la novarm mosilor 021.310.18.79. arrow am inteles ca din diverse motive a renuntat s-o mai aduca
O vor aduce zilele acestea. Circula informatia ca aduc un transport mai mare de undeva din UE dar ceva mai de calitate. Slava Domnului. Cred ca concurenta de pe piata ia impins si asta e bine pentru noi.
GP T12M 10*28
onyboy

Post by onyboy »

ms o sa sun la ei sa vedem:D macar de ar aduce ceva la arrow:D ceva nou
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
krudu

Post by krudu »

onyboy wrote:ms o sa sun la ei sa vedem:D macar de ar aduce ceva la arrow:D ceva nou
Cu siguranta aduc si ei ca piata nu sta in loc cu cererile care cresc in zilele astea.
GP T12M 10*28
tiger

Post by tiger »

krudu wrote:
onyboy wrote:ms o sa sun la ei sa vedem:D macar de ar aduce ceva la arrow:D ceva nou
Cu siguranta aduc si ei ca piata nu sta in loc cu cererile care cresc in zilele astea.

Crezi? Nu fii asa sigur. Pana una alta Arrow, sau reprezentantii lor din tara, nu aduc nici macar munitia care spun ca ar avea pe stoc. Din pacate tinand cont ca la Brasov de exemplu e singurul magazin de arme. Si da, nu ai de unde sa-ti cumperi munitie :twisted: . De nici un fel. Cica cererea e foarte mare :lol: Eu personal a trebuit sa merg pana in Sfantu Gheorghe, si nu o data. Ei se pare ca au.(probabil cererea mai mica) :wink: Vi se pare normal?
Eu cred ca da. S-au gandit ca oricum Brasovul nu are poligon, deci daca oricum suntem nevoiti sa mergem pana La Bucuresti, acolo oricum vom gasi si munitie, de ce sa o mai caram dupa noi din Brasov? :mrgreen:
tevez

Post by tevez »

Muniţie găseşti la Ploieşti, dacă o termini şi pe cea din Sfântu :D, nu-i nevoie să te duci chiar la Capitală. :mrgreen:
onyboy

Post by onyboy »

Cam greu cu munitia:D adica cel putin pt mn..si alti colegi cu 10x22 cand vreau wadie abia gasesc, (app. am fost pe mosilor sa nu fac reclama:D aduc in 3 saptamani!Wadie si alte tipuri) majoritatea comercializeaza pobjeda pentru ca este..2 lei si e ieftina ce sa mai.. cumpara toata lumea! PANA LA URMA am fost la arrow si miam luat cateva s power U.A.G. :d pg-uri mai am:D
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
krudu

Post by krudu »

Nu stiu daca este in politica forumului acesta sa se permita trimiteri catre informatii ce exista pe alte forumuri si care vad ca aici nu apar.Eu imi incerc norocul si postez un link. Daca se sterge asta este - am gresit.
http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.ph ... 6564#p6563
Gasesc interesant acolo fotografiile cu munitia ce va veni pe piata din Romania.La ce pret nu se stie inca dar sper sa nu ne omoare iarasi cu preturi de gen 4-5 Ron.
GP T12M 10*28
radu.b

Post by radu.b »

krudu wrote:Nu stiu daca este in politica forumului acesta sa se permita trimiteri catre informatii ce exista pe alte forumuri si care vad ca aici nu apar.Eu imi incerc norocul si postez un link. Daca se sterge asta este - am gresit.
http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.ph ... 6564#p6563
Gasesc interesant acolo fotografiile cu munitia ce va veni pe piata din Romania.La ce pret nu se stie inca dar sper sa nu ne omoare iarasi cu preturi de gen 4-5 Ron.
Pai asa cum este scris cam asa ajunge... .
O seara buna.
onyboy

Post by onyboy »

Buna seara domnule Radu.b, am vazut ca sunteti online si as vrea sa va intreb ceva. Comercializati Wadie 10x22? sau doar 9 mm p.a.k. Caci se gasesec cam greu:d multumesc
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
Post Reply