Krudu, scoate-ti garantia la indemana. Daca e sa ne luam dupa ce se intampla in Rusia, unde presupun ca stii ca munitia pe bila de cauciuc este limitata si e de 3-4 ori mai slaba decat cea din Rom, ar trebui sa ai emotii de fiecare data cand tragi cu mult laudatul GP. Uite un filmulet aici... l-am mai pus si o sa-l mai tot pun pana o sa inteleaga lumea ce pistol e GP.
Daca face asa dupa ce s-a tras cu munitia slaba care se gaseste in Rusia, n-as vrea sa aflu cum face cu munitia din Rom. [/quote]
Acum pe asta chiar nu o mai inteleg. Asteptam ani buni sa vina munitia din Rusia,stam la coada pentru ea, ne batem pe ea, si acum spunem ca e 3-4 ori mai slaba decat ce avem noi.
Sa nu-mi spui ca de fapt e alta munitie.
este complet aiurea sa crezi ca rusii care produc milioane de unitati pe luna pentru intern sa faca linie speciala de incarcare la 20-50.000 pe luna.economic nu este productiv.munitia este clar aceeasi numai dupa cum zice pe cutiile trimise in Romania este scris acum si in romaneste probabil la intelegere de contract cu importatorul.ca inteleg ca se exporta de la rusi in alta parte si abia pe urma la noi.chestia este ca se gaseste si cum zice tiger, bine ca o avem.
eu am intrebat la fabrica tocmai din cauza unor postari alarmiste un fel de antireclama la T12 si le multumesc celor cu antireclama pentru altfel nu imi atrageau asa atentia si nu ma interesam atata.cei care nu le pasa de banii lor si pe ce ii dau pot sa se ia dupa primul nou venit ce le toarna o gogoasa in ureche.eu prefer sa ma interesz la sursa.as vrea sa vad ru cum ar arata un alt pistol de alta marca dupa ce i se demonteaza teava [nedemontabila] cu barosul si dupa ce i se monteaza la loc cu aceeasi finete tot cu barosul.am de la fabrica fotografia presei speciale de montat demontat tevile si mam lamurit.in rest lumea poate sa latre orice.veninul este la liber dar in exces cauzeaza la fiere.
Ia mai lasa-ne bai prietene cu fabricile tale si cu pozele preselor,tu nu vezi ce scrie sus : Teste cu CZ 83
Ori spui ceva legat de subiect ori nu mai tocesti tastatura aia cu toate aberatiile tale fara logica.Normal ca aia la fabrica lu' peste te-au asigurat ca nu sunt probleme,ce-ai fi vrut,sa recunosca,eventual sa te si indrume catre alta arma?Atat de idioti ii crezi?Sau atat de idiot esti tu ca dupa ce iti garanteaza si iti promite producatorul tu cumperi produsul?Ala vrea sa-si vanda marfa,cine pune botul asta e,asa se intampla in comert,cu orice produs!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
aurorauno wrote:Ia mai lasa-ne bai prietene cu fabricile tale si cu pozele preselor,tu nu vezi ce scrie sus : Teste cu CZ 83
Ori spui ceva legat de subiect ori nu mai tocesti tastatura aia cu toate aberatiile tale fara logica.Normal ca aia la fabrica lu' peste te-au asigurat ca nu sunt probleme,ce-ai fi vrut,sa recunosca,eventual sa te si indrume catre alta arma?Atat de idioti ii crezi?Sau atat de idiot esti tu ca dupa ce iti garanteaza si iti promite producatorul tu cumperi produsul?Ala vrea sa-si vanda marfa,cine pune botul asta e,asa se intampla in comert,cu orice produs!
militian nenorocit ce te afli, nu iti dai seama cat esti de of-topic esti cand incerci sa ma faci pe mine ce esti tu de fapt, adica idiot?Nu cred ca topicul acesta presupune injurii la adresa membrilor.sau doar militienii pot injura si bate/impusca pe oricine oricand si pe orice motiv.daca asta este tara pe care tio vrei ai sa mai ai de asteptat fraiere.
eu spre deosebire de altii chiar mam interesat inainte sa dau banii pe jeguri si alte ruginituri.daca oamenii miau explicat ce si cum nu aveam de ce sa nu ii cred pentru ca tot ei imi dau garantie si daca treceti pe la noi va demonstrez ca bag in cofa orice alta arma de autoaparare la 15 metri ca precizie si ca efect de stopare.
krudu wrote:eu spre deosebire de altii chiar mam interesat inainte sa dau banii pe jeguri si alte ruginituri.daca oamenii miau explicat ce si cum nu aveam de ce sa nu ii cred pentru ca tot ei imi dau garantie si daca treceti pe la noi va demonstrez ca bag in cofa orice alta arma de autoaparare la 15 metri ca precizie si ca efect de stopare.
Mai termina mai omule ca deja ne-ai plictisit. Am inteles, arma ta este ceai mai "jm3k3ra", dar te rog frumos posteaza la subiect sau nu mai posta deloc.
Intra omul sa invete ceva de pe forum-ul asta si gaseste doar postarile tale in care ne zici ce "campion" este pistolul tau. Sa fi sanatos si sa il folosesti fara incidente, dar te rog inca odata termina cu lauda pt ca nu intereseaza pe nimeni.
PS:daca doresti sa dai reply te rog incearca sa fi civilizat.
krudu wrote:eu spre deosebire de altii chiar mam interesat inainte sa dau banii pe jeguri si alte ruginituri.daca oamenii miau explicat ce si cum nu aveam de ce sa nu ii cred pentru ca tot ei imi dau garantie si daca treceti pe la noi va demonstrez ca bag in cofa orice alta arma de autoaparare la 15 metri ca precizie si ca efect de stopare.
Mai termina mai omule ca deja ne-ai plictisit. Am inteles, arma ta este ceai mai "jm3k3ra", dar te rog frumos posteaza la subiect sau nu mai posta deloc.
Intra omul sa invete ceva de pe forum-ul asta si gaseste doar postarile tale in care ne zici ce "campion" este pistolul tau. Sa fi sanatos si sa il folosesti fara incidente, dar te rog inca odata termina cu lauda pt ca nu intereseaza pe nimeni.
PS:daca doresti sa dai reply te rog incearca sa fi civilizat.
Te rog insistent sa nu consideri ca reclama sau lauda ce zic eu aici.nu fac altceva sa imi apar marca aleasa de mine atunci cinnd este atacata de cei necunoscatori.cu stima pentru urbanismul exprimarii si intelegere.
krudu, nam nimic cu tine si am incercat sa pun in balanta si tabara 1 si tabara 2 ...dar ajunge.. Bai fratilor e vorba de un forum! si eu sunt o fire de nervoasa, si am fost cand am intrat prima oara pe aici si mam sicanat cu lumea...dar am uitat tot. Pentru ca incet iti dai seama aici de fapt trebuie sa discuti pur si simplu despre arme si atat! sa imparti pareri, ideii, experiente, teste, sa organizam intalniri mai dese la polligon etc. nu e de castigat nimic daca la nesfarsit o tineti langa cu marcile astea....fiecare sasi vada de teava din ochii lui:D si cei cu CZ....mai interveniti cu pareri teste , ca suntem pe contransens cu topicu asta:D stima numai bine tuturor
krudu wrote:eu am intrebat la fabrica tocmai din cauza unor postari alarmiste un fel de antireclama la T12 si le multumesc celor cu antireclama pentru altfel nu imi atrageau asa atentia si nu ma interesam atata.cei care nu le pasa de banii lor si pe ce ii dau pot sa se ia dupa primul nou venit ce le toarna o gogoasa in ureche.eu prefer sa ma interesz la sursa.as vrea sa vad ru cum ar arata un alt pistol de alta marca dupa ce i se demonteaza teava [nedemontabila] cu barosul si dupa ce i se monteaza la loc cu aceeasi finete tot cu barosul.am de la fabrica fotografia presei speciale de montat demontat tevile si mam lamurit.in rest lumea poate sa latre orice.veninul este la liber dar in exces cauzeaza la fiere.
krudu wrote:
militian nenorocit ce te afli, nu iti dai seama cat esti de of-topic esti cand incerci sa ma faci pe mine ce esti tu de fapt, adica idiot?Nu cred ca topicul acesta presupune injurii la adresa membrilor.sau doar militienii pot injura si bate/impusca pe oricine oricand si pe orice motiv.daca asta este tara pe care tio vrei ai sa mai ai de asteptat fraiere.
Nu inteleg de ce nu te poti abtine, pe toate topicurile GP, GP, sub fel de fel de nick-uri ... Merg vanzarile asa prost la GP?
Oricum limbajul de mahala folosit n-o sa creasca cota GP-ul, chiar si T12 fiind.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her. my favorite gun telesystems
sith wrote:
Nu inteleg de ce nu te poti abtine, pe toate topicurile GP, GP, sub fel de fel de nick-uri ... Merg vanzarile asa prost la GP?
Oricum limbajul de mahala folosit n-o sa creasca cota GP-ul, chiar si T12 fiind.
Ce am eu cu vinzarile lor?am GP si ma bucur de asta.cei care nu au din diverse motive treaba lor dar sa nu vorbeasca aiurea si mai ales militienii dovediti de pe forum astia care urasc dreptul nostru de a nu avea altfel de arme.in rest fiecare cu arma lui numai sa nu se spuna prostii fara dovezi concrete de aici in romania.si nu am de ce sa ma abtin.am scris aici pe topic doar cind am vazut discutia de GP.sa il compare pe CZ83 cu ce vor dar sa nu spuna prostii despre ce am eu in mana si am verificat in poligon.oricum nu sunt de aceeasi clasa.
Bucura-te in tacere ca nu ne intereseaza !Sa-l stapanesti sanatos (la cap)!Ia pleaca prin poligon si verifica-ti arma si lasa forumul ca nu e de tine socializarea!
Apropo de militieni,te umflii tu in pene dar cand dai ochii cu unul pun pariu ca semeni cu Dem Radulescu : http://www.youtube.com/watch?v=GOJ-mtPAIVA ,pun pariu ca semeni cu Dem Radulescu
P.S: Daca aluziile cu militieni sunt la adresa mea nu m-am simtit,pentru ca nu sunt nici militian(nici nu aveam cum) nici politist
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
daca miniciunile pe fata fara rusine sub nume anonim si desconsiderarea partenerului de forum inseamna ca e socializare atunci sigur nu e de mine.noroc ca sunt pe aici si oameni si de aia raman ca sa citesc ce scriu ei si ca sa ignor militieni ca tine.
Sunt si oameni p-aici,dar nu vor sa aiba de-a face cu tine Citeste ce scriu ei dar te rog nu mai scrie si tu!Nu intereseaza pe nimeni laudele tale,din contra ne amuza