Teste cu CZ 83

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

jordan_23

Re: Teste cu CZ 83

Post by jordan_23 »

@Gunsmith - Vorbeam de extraordinar lautatul Grand Power care e o veritabila arma de auto lovire nu despre Fort
@ restu' - sac sac ca nu aveti
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
krudu

Post by krudu »

jordan_23 wrote:@Gunsmith - Vorbeam de extraordinar lautatul Grand Power care e o veritabila arma de auto lovire nu despre Fort
@ restu' - sac sac ca nu aveti
E limpede. Nu ai argument.
GP T12M 10*28
Guest

Post by Guest »

krudu wrote:Uite eu am GP T12 si nu imi sare nimic in cap.desigur incantat de jucarica aia nu ai avut timp sa vezi ca slideul la GP culiseaza pe o sina de peste 7 cm si are cate 3 puncte de ghidaj pe fiecare latura
Sa-ti explic ce e cu acele sine(devenite inutile) pe care se misca mansonul inchizatorului (slideul, cum ii zici tu). GPul cu glont 9mm para functioneaza pe baza scurtului recul al tevii, adica teava se misca spre inapoi in momentul focului. Miscarea longitudinala a mansonului inchizator se face pe acel ghidaj , si nu pe teava, ca la pistoalele care functioneaza cu simplu recul. La pistoalele cu bila de cauciuc GP, teava a devenit fixa, fiind ghidaj pentru manson. Lungimea sinelor a devenit inutila, fiind necesar un singur punct pentru a anula componenta verticala(ca la CZ si Fort). Dar ar fi costat bani sa barbiereasca si insertia metalica din frema de plastic a pistolului, asa ca fabricantii au lasat-o asa cum este la pistolul cu glont.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
krudu

Post by krudu »

Guest wrote:
krudu wrote:Uite eu am GP T12 si nu imi sare nimic in cap.desigur incantat de jucarica aia nu ai avut timp sa vezi ca slideul la GP culiseaza pe o sina de peste 7 cm si are cate 3 puncte de ghidaj pe fiecare latura
Sa-ti explic ce e cu acele sine(devenite inutile) pe care se misca mansonul inchizatorului (slideul, cum ii zici tu). GPul cu glont 9mm para functioneaza pe baza scurtului recul al tevii, adica teava se misca spre inapoi in momentul focului. Miscarea longitudinala a mansonului inchizator se face pe acel ghidaj , si nu pe teava, ca la pistoalele care functioneaza cu simplu recul. La pistoalele cu bila de cauciuc GP, teava a devenit fixa, fiind ghidaj pentru manson. Lungimea sinelor a devenit inutila, fiind necesar un singur punct pentru a anula componenta verticala(ca la CZ si Fort). Dar ar fi costat bani sa barbiereasca si insertia metalica din frema de plastic a pistolului, asa ca fabricantii au lasat-o asa cum este la pistolul cu glont.
Bun numai ca nam inteles nimic.deci ai dreptate.daca poti sami explici acum si mie sa ma astept ca imi sare ceva in cap sau nu ar fi perfect.am cautat insertii metalice barbierite sau nu in frema din plastic cum zici tu dar nu dau de ele.probabil leau ascuns la alte marci de pistoale nu la asta de la mine.si parca cineva vorbea de un frame de fort crapat pe undeva pe la mijloc sau poate gresesc eu. pe ROMSDC daca cititi.
GP T12M 10*28
gunsmith

Post by gunsmith »

krudu wrote:
Guest wrote:
Bun numai ca nam inteles nimic.deci ai dreptate.daca poti sami explici acum si mie sa ma astept ca imi sare ceva in cap sau nu ar fi perfect.am cautat insertii metalice barbierite sau nu in frema din plastic cum zici tu dar nu dau de ele.probabil leau ascuns la alte marci de pistoale nu la asta de la mine.si parca cineva vorbea de un frame de fort crapat pe undeva pe la mijloc sau poate gresesc eu. pe ROMSDC daca cititi.
Scuza romanesca, da al meu e prost dar stiu unul si mai prost,si cu asta te-ai scos.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
tevez

Post by tevez »

Pt. dl. Radu: dacă dai un bann...dă-l de tot! :D
krudu

Post by krudu »

@gunsmith
nu inteleg nimic m-ati piredut pe drum dar nu este problema oricum le inteleg eu mai greu pe toate.deocamdata al meu nu are probleme si isi vede de treaba lui.cand voi avea sa ma plang o voi face la fel in gura mare si nu ma va opri nimeni sa o fac.
GP T12M 10*28
krudu

Post by krudu »

tevez wrote:Pt. dl. Radu: dacă dai un bann...dă-l de tot! :D
pe tine cu ce te-am suparat?ca doar citesc postarile si sunt unele dintre cele mai echilibrate si cu informatii in ele.acum ce tia venit pe mine?eu caut informatii si as dori un mediu unde sa nu tot fie atacuri de la o marca la alta si cand colo iata de ce dau.
GP T12M 10*28
tevez

Post by tevez »

krudu wrote:
tevez wrote:Pt. dl. Radu: dacă dai un bann...dă-l de tot! :D
pe tine cu ce te-am suparat?ca doar citesc postarile si sunt unele dintre cele mai echilibrate si cu informatii in ele.acum ce tia venit pe mine?eu caut informatii si as dori un mediu unde sa nu tot fie atacuri de la o marca la alta si cand colo iata de ce dau.
Cu nimic.
N-am făcut niciodată abstracţie de alte mărci ca să fac "reclamă" uneia, mereu am încercat să fiu obiectiv cât de cât.
Guest

Post by Guest »

krudu wrote:Bun numai ca nam inteles nimic.deci ai dreptate.daca poti sami explici acum si mie sa ma astept ca imi sare ceva in cap sau nu ar fi perfect.

:D Nici o problema!GP T910 e un pistol destul de bun ca sa nu-ti sara in cap, si destul de prost ca sa te lase cu ochii in soare cand ti-e lumea mai draga! :D In schimb, tot respectul pentru originalul cu glont! 8)
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
krudu

Post by krudu »

Guest wrote:
krudu wrote:Bun numai ca nam inteles nimic.deci ai dreptate.daca poti sami explici acum si mie sa ma astept ca imi sare ceva in cap sau nu ar fi perfect.

:D Nici o problema!GP T910 e un pistol destul de bun ca sa nu-ti sara in cap, si destul de prost ca sa te lase cu ochii in soare cand ti-e lumea mai draga! :D In schimb, tot respectul pentru originalul cu glont! 8)
Dar nui asa ca orica pistol cu rubber ai avea ar fi mai bun ca un GP?Orice tine de GP si este pe rubber chiar daca rusii cumpara ca inecatii de 5 ani de zile este mai prost decat orice zamak turcesc detinut de cel care posteaza.este firesc. abia acum imi dau seama ca au dreptate toti ceilalti.si eu odata cu ei.cel mai bun pistol pe care il avem este cel pe care il avem NOI in mana si in acte.Vorbind de CZ83 ca siu la topi odata si odata, uite am reusit sa trag cu el 25 de bucati cu niste Snail si se comporta foarte bine arma, nu are o putere deosebita dar nu da blocaje si poti trimite un incarcator intreg in o foaie de A4 la 7 metri.deci ideal pentru ceea ce uni numesc la noi autoaparare.nu am vazut dcit al 5 cartuse trase ceva urme de la gaura aceea laterala lasate pe camasa cartuselor si doar unul din 25 bucati sa intamplat sa iasa mai greu la extractie.Una peste alta se poate folosi in siguranta daca nu ceri cine stie ce performante adica un blocaj la 100.000 de focuri si alte chestii din astea.
GP T12M 10*28
dak

Post by dak »

Am un CZ83, am tras circa 300 de focuri, in circa 6 luni. In Poligon la UTI si la Baneasa.
Personal sunt multumit (desi recunosc sunt in incepator in ale armelor), precizia la 10m (poligon UTI) este ok, adica reusesc sa trag grupat intr-o arie de maxim 15x15cm. Afara din aria asta 1-2 focuri dintr-o serie de 10 dar cred ca de vina sunt eu si nu arma. Celebra deja "gaura" nu mi-a creeat nici o problema iar arma nu s-a blocat niciodata. Nu am detinut alta arma, si nu am tras cu alta arma ca sa pot compara, asadar nu comentez. Munitia folosita Ozkursan si apoi Ozkursan etna power.

Mi-am dorit sa fiu cat mai concret la subiect, intrucat atunci cand am cautat eu ce arma sa-mi cumpar , informatiile reale le-am extras foarte greu dintre sute de postari fara legatura neaparata cu topicul.
Cu speranta ca am fost de folos, toate cele bune !
CZ83 9mm P.A. Rubber
Fabarm XLR composite
Self Defense

Post by Self Defense »

krudu wrote:
Guest wrote:

Dar nui asa ca orica pistol cu rubber ai avea ar fi mai bun ca un GP?Orice tine de GP si este pe rubber chiar daca rusii cumpara ca inecatii de 5 ani de zile este mai prost decat orice zamak turcesc detinut de cel care posteaza.este firesc. abia acum imi dau seama ca au dreptate toti ceilalti.si eu odata cu ei.cel mai bun pistol pe care il avem este cel pe care il avem NOI in mana si in acte.Vorbind de CZ83 ca siu la topi odata si odata, uite am reusit sa trag cu el 25 de bucati cu niste Snail si se comporta foarte bine arma, nu are o putere deosebita dar nu da blocaje si poti trimite un incarcator intreg in o foaie de A4 la 7 metri.deci ideal pentru ceea ce uni numesc la noi autoaparare.nu am vazut dcit al 5 cartuse trase ceva urme de la gaura aceea laterala lasate pe camasa cartuselor si doar unul din 25 bucati sa intamplat sa iasa mai greu la extractie.Una peste alta se poate folosi in siguranta daca nu ceri cine stie ce performante adica un blocaj la 100.000 de focuri si alte chestii din astea.
Krudu, scoate-ti garantia la indemana. Daca e sa ne luam dupa ce se intampla in Rusia, unde presupun ca stii ca munitia pe bila de cauciuc este limitata si e de 3-4 ori mai slaba decat cea din Rom, ar trebui sa ai emotii de fiecare data cand tragi cu mult laudatul GP. Uite un filmulet aici... l-am mai pus si o sa-l mai tot pun pana o sa inteleaga lumea ce pistol e GP.

http://www.youtube.com/watch?v=sHtaijFESKE

Daca face asa dupa ce s-a tras cu munitia slaba care se gaseste in Rusia, n-as vrea sa aflu cum face cu munitia din Rom. :)
Fort 12RM cal. .45 Rubber
krudu

Post by krudu »

Poti sa il pui pana ninge.am scris la fabrica si am trimis link cu filmul la ei.abia pe urma am cumparat T12 M.uite ca stiu ce e cu arma aia dar te las sa te tot intrbi in nestiinta ta.intreaba si tu la fabrica si afli.asa ca astept sa ninga si tu sa tot pui filmul ala pana nu mai poti.vezi si tu data publicarii lui.acum tu ai inventat apa calda.
GP T12M 10*28
Self Defense

Post by Self Defense »

krudu wrote:Poti sa il pui pana ninge.am scris la fabrica si am trimis link cu filmul la ei.abia pe urma am cumparat T12 M.uite ca stiu ce e cu arma aia dar te las sa te tot intrbi in nestiinta ta.intreaba si tu la fabrica si afli.asa ca astept sa ninga si tu sa tot pui filmul ala pana nu mai poti.vezi si tu data publicarii lui.acum tu ai inventat apa calda.
Eu am noroc ca nu treb sa trimit mailuri la fabrica sa cer explicatii pt ca nu am motive:) Am un pistol serios. Presupun ca ti-a placut foarte mult pistolul tau daca ai depus atata efort pt a te convinge sa-l iei. Sincer nici nu ma intereseaza motivul pt care i s-a desprins teava. Important e ca s-a desprins. Asta spune tot.
Fort 12RM cal. .45 Rubber
Post Reply