Ce parere aveti de Benjamin Marauder?

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dragub

Ce parere aveti de Benjamin Marauder?

Post by dragub »

Salutare la toata lumea!
Sunt nou pe forum si in ale armelor cu aer comprimat si as vrea sa imi cumpar si eu una; m-am tot documentat dar nu stiu ce sa aleg. Eu caut o arma pentru tir la distanta cat mai mare(~100m + -)si cu o precizie cat mai buna.
Am gasit pe site-ul pyramydair.com ceva(http://www.pyramydair.com/p/Benjamin-Ma ... ifle.shtml)dar nu stiu daca merita,este buna,se gasesc aici piese pentru ea si cel mai important cum as putea intra in posesia ei fiind din State. Astept parerile celor care poseda asa ceva sau a tuturor celor care au vreo idee. V-as ramane recunoscator daca imi da-ti alte sfaturi despre alte arme(pcp sau ac spring) la bani asemanatori sau mai putini si care credeti ca ar fi mult mai potrivite pentru mine avand in vedere ce imi doresc eu de la o arma. Eu sunt din Fagaras,iar permisul urmeaza sa mi-l fac.
Va multumesc!
Safe&Sound

Re: Ce parere aveti de Benjamin Marauder?

Post by Safe&Sound »

Salutari si bine ai venit!

Arma pe care o aduci in discutie, asa cum ai vazut si tu review-urile de pe site de la pyramidair este o arma excelenta, din pacate insa deocamdata nu o poti importa legal in Romania si nici nu o poti detine in forma aia pentru ca in toate cele 3 calibre (4.5, 5.5, 6.35) dezvolta o viteza la gura tevii mai mare de 220 m/s cat e legal acum in Ro.

Ca recomandare imi permit sa spun ca din ce gasesti acum in magazinele de arme din Ro, (cred ca sunt in asentimentul multora) iti recomand Hatsan AT44, un PCP "upgradabil" , foarte bine primit de comunitatea Ac-istilor.
Se pare ca raportul pret/calitate e foarte bun la arma asta. Am tras cu un Hatsan din asta la poligon si desi nu sunt deloc priceput intr-ale AC-ului(acum invat) vreau sa spun ca mi-a placut mult.

Dupa ce va fi modificata legea armelor(curand) vor fi permise armele AC cu viteza la gura tevii peste 220 m/s dar din pacate numai antrenorilor de tir.
Cred sincer ca asta e o masura stupida in urma careia, in buna traditie romaneasca, e posibil sa apara peste noapte o gramada de "antrenori de tir" asa cum a fost cazul in urma cu ceva ani cand se umpluse Bucurestiul de "mari sportivi intr-ale tirului", care primisera atestate in acest sens si permise la arme cu glont. S-a demonstrat pana la urma ca erau o sleahta de afaceristi turci/arabi/chinezi/romani printre care se afla inclusiv sorin ovidiu vantu. Cazul s-a musamalizat rapid, n-am auzit de nici o incriminare penala sau condamnare.
Last edited by Safe&Sound on Fri Jun 03, 2011 6:05 pm, edited 2 times in total.
dragub

Post by dragub »

Am vazut si pe pushka.eu Hatsan AT 44 long 5.5 mm la 250 euro;asta as putea sa o cumpar de acolo legal? Ce pareri aveti?!
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

dragub wrote:Am vazut si pe pushka.eu Hatsan AT 44 long 5.5 mm la 250 euro;asta as putea sa o cumpar de acolo legal? Ce pareri aveti?!
Ceva mai scumpa o gasesti si la magazine din Romania si avantajos ar fi faptul ca nu mai ai batai de cap cu transportul, importul, viteze legale, s.a. iar in plus aici ai si garantia, daca o cumperi de la bulgari e aproape imposibil sa o repari "in garantie" daca va fi cazul, pentru ca odata importata nu vei mai putea sa scoti arma din tara. Cred ca cel mai avantajos iesi daca iti cumperi arma din Ro si accesoriile cum ar fi luneta, pompa, peleturi, butelie de rezerva, cutie/husa, silencer sa le cumperi de la bulgari. Succes!
Post Reply