Fort 9
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Fort 9
da,destul de complicat oricum mersi ptr info si ramane sa ma decid sa vedem cum si ce voi face.. mersi inca odata
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
Am fost marti in poligon. Eu am fost multumit de el cum s-a comportat la 10 metri (desi unora nu le place - da, msg-ule, ma refer la tine
), am dat chiar mai bine decat cu 12le
)
Si i-am indesat si 3 AKBS sa ma conving ca trage bine si cu ele
In rest, munitia Fort rulz, mi se pare mai ok decat ETNA power, aceeasi bani si camasa din alama (adica uzura mai mica la componentele pistolului)
Si i-am indesat si 3 AKBS sa ma conving ca trage bine si cu ele
In rest, munitia Fort rulz, mi se pare mai ok decat ETNA power, aceeasi bani si camasa din alama (adica uzura mai mica la componentele pistolului)
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
Daca vrei nichelare ( cromare ) incearca la UTI, poate te ajuta dl. Viorel. Uite un exemplu ...nashu999 wrote:da ai dreptate doar ca ma gindesc ca pe otel se poate nichela ce impediment ar putea aparea? pe zoraki cu siguranta nu mere nikel fiind antimoniu. oricum momentan sunt in dubiu dar cred ca v-a ramine asa pina la urma
http://www.arw.ro/forum/download/file.php?id=417
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Se poate şi comanda din fabrică cu tot felul de gravuri, cromări şi alte bling-blinguri.

Problema e că, deşi-s frumoase, sunt mai greu de întreţinut, umbli mai "cu frică" cu ele să nu le zgârii, atrag atenţia,
reflectă razele soarelui, etc.
Off-topic: arme confiscate de mexicani de la şefii cartelurilor de traficat droguri:
http://www.dailymail.co.uk/news/worldne ... -gang.html

Problema e că, deşi-s frumoase, sunt mai greu de întreţinut, umbli mai "cu frică" cu ele să nu le zgârii, atrag atenţia,
reflectă razele soarelui, etc.
Off-topic: arme confiscate de mexicani de la şefii cartelurilor de traficat droguri:
http://www.dailymail.co.uk/news/worldne ... -gang.html
Stiu ca pe la IMGB puteai sa cromezi anumite piese de la masinile vechi, gen bara, oglinzi, oare nu or putea si un pistol? 
Personal imi place mai mult negru, daca il cromezi nu o sa mai poti sa tintesti nimic cu el din cauza luminii reflectate
MSG-ule, cum ar arata 14le tau cromat?
Ar aduce putin a CZ-ul ala 75 B pe care il stim noi 
Personal imi place mai mult negru, daca il cromezi nu o sa mai poti sa tintesti nimic cu el din cauza luminii reflectate
MSG-ule, cum ar arata 14le tau cromat?
Pentru cei interesati de greutatea lui:
485g - fara incarcator in el
55g -incarcatorul
Asadar, incarcat cu 7 AKBS (5g fiecare
) , are 575 grame! Deci nu 600 cu magazia goala cum scrie pe site 
485g - fara incarcator in el
55g -incarcatorul
Asadar, incarcat cu 7 AKBS (5g fiecare
fort 9 cu pat de lemn (de nuc )dintr-o arma mai veche...sper sa se poata incarca poza,mai trebuie putin finisat ...ptr unii poate fi cam de prost gust dar mie imi place
(dupa 3 zile de dat la smirghel...)
- Attachments
-
- DSCN0111.JPG (132.55 KiB) Viewed 12005 times
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
V-ati cam chinuit ceva... . Da' oricum a iesit destul de bine.nashu999 wrote:fort 9 cu pat de lemn (de nuc )dintr-o arma mai veche...sper sa se poata incarca poza,mai trebuie putin finisat ...ptr unii poate fi cam de prost gust dar mie imi place(dupa 3 zile de dat la smirghel...)
Cu respect.
da ,mai urmeza finisajul dar asta dupa ce se usuca lacul peste vreo 2 zile ,revin cu o poza..oricum ptr inceput,sunt multumit.poate altele vor iesi mai bine pe viitor...o zi buna si respect
Un pic mai finisat şi va fi chiar fain. Felicitări.
nashule, esti tare ... felicitari. Sa ne spui cum iti sta in mana cu noile plasele.nashu999 wrote:da ,mai urmeza finisajul dar asta dupa ce se usuca lacul peste vreo 2 zile ,revin cu o poza..oricum ptr inceput,sunt multumit.poate altele vor iesi mai bine pe viitor...o zi buna si respect
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Super tare. La comanda faci?
Si cat costa? Sper ca noua, la cei de pe forum ne faci reducere.
Ok, acum vorbind serios eu cred ca ti-a iesit bine.
Si cat costa? Sper ca noua, la cei de pe forum ne faci reducere.
Ok, acum vorbind serios eu cred ca ti-a iesit bine.
ce sa zic am incercat si cred ca am facut mai mult cu pasiune decit cu experienta,(experienta deloc..ehehehe) ne vedem care doriti si il tineti singurei in mana cind trageti..iar daca va place (si fara gluma,in afara de partea din interior care treb. facuta la freza si nu stiu cit se mai ia )nu va costa nimic ca doar si eu am invatat de la voi pe la inceputuri.. deci ,vorbind serios daca vrea cineva eu sunt dispus sa il ajut ,gratis in ceea ce depinde de mine.bafta si la multi ani la toti constantin si elena
De mult vreau să-mi pun talentul la încercare cu nişte prăsele de revolver, apoi mă gândisem să comand
unele de Colt Python de pe net...acum poate reuşesc şi eu să mă motivez şi să mă apuc de "cioplit".
unele de Colt Python de pe net...acum poate reuşesc şi eu să mă motivez şi să mă apuc de "cioplit".