Probabil este vb de puterea munitiei 10*22 de pe piata acum.Etherfast2 wrote:Salut,
Sunt proaspatul posesor al unui Grand Power T910 10x22T, si am o nelamurire.
Am tot cautat forumul in sus si-n jos, dar nu am inteles de ce unele persoane recomanda munitie de 9mm pentru 10mm pe principiul "merge si asa".
Doar pentru ca merge, nu inseamna ca e si recomandat, nu? Ma poate lamuri cineva care-i faza?
Multumesc,
Grand Power T910
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Grand Power T910
GP T12M 10*28
Sa-l stapanesti sanatos si iti doresc sa-l folosesti doar in poligon.Etherfast2 wrote:Salut,
Sunt proaspatul posesor al unui Grand Power T910 10x22T, si am o nelamurire.
Am tot cautat forumul in sus si-n jos, dar nu am inteles de ce unele persoane recomanda munitie de 9mm pentru 10mm pe principiul "merge si asa".
Doar pentru ca merge, nu inseamna ca e si recomandat, nu? Ma poate lamuri cineva care-i faza?
Multumesc,
Legat de 9*22 sau 10*22, aici este o dezbatere mai lunga care, ce, cum poate...
Pe mine personal nu ma putut convinge nimeni ca 9*22 ar fii mai puternica ca 10*22.
Aproape toata lumea zice ca da, dar nimeni nu vine cu date, cu teste sau alte dovezi clare, daca ne luam dupa producatori ele sunt cam egale, pe aici pe forum lumea zice ca nu...ma rog pana nu o sa testez personal problema ramane.
Parerea mea nu te stresa prea mult, arma e ok. munitie eu recomand Wadie, zic ca e ok momentan dar ai mare grija daca pe arma ai 10*22 din fabrica, atunci nu ai voie sa folosesti 9*22. E ilegal, risti mult in caz de Doamne fereste..
Subscriu si eu la ceea ce a spus Tiger mai sus.La randul meu,cand m-am inregistrat pe acest forum am cautat o gramada de raspunsuri vis-a-vis de diferentele intre 9x22 si 10x22.Pistolul este foarte bun,unul identic am si eu (bine,mai putin seria
).Eu zic sa folosesti WADIE,pt ca si mie mi s-a parut cea mai buna in comparatie cu celelalte,adica UAG si PG,desi nici UAG nu este de aruncat.In ceea ce priveste faptul ca cele de 9x22 ar fi mai puternice ca 10x22,raman rezervat.Mi-am pus in plan sa fac maine niste teste si voi posta filmuletele.
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
-
Etherfast2
WADIE si folosesc.
Nici nu ma gandeam sa folosesc altceva decat ce e dat din fabrica sa fie, eram doar curios de dezbatere
Mersi de lamuriri.
Incidente putine
Nici nu ma gandeam sa folosesc altceva decat ce e dat din fabrica sa fie, eram doar curios de dezbatere
Mersi de lamuriri.
Incidente putine