berkley pulse spin 2,40 15-50 g cod 1143328

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
keymaker

berkley pulse spin 2,40 15-50 g cod 1143328

Post by keymaker »

Buna ziua ,pe cand ajunge si la Galati aceasta lanseta?Am vrb cu vanzatorul sa o mai treaca o data pe lista in speranta ca o sa o trimiteti.cu respect...
radu.b

Re: berkley pulse spin 2,40 15-50 g cod 1143328

Post by radu.b »

keymaker wrote:Buna ziua ,pe cand ajunge si la Galati aceasta lanseta?Am vrb cu vanzatorul sa o mai treaca o data pe lista in speranta ca o sa o trimiteti.cu respect...
Buna ziua.
Probabil la urmatorul transport. Cred ca undeva in 3 saptamani. Tinem legatura.
Cu respect
keymaker

Post by keymaker »

da as dori sa ma anuntati si de asemenea sa trimiteti una si la galati ca l-am naucit de cap pe vanzator de cateva luni :D
radu.b

Post by radu.b »

keymaker wrote:da as dori sa ma anuntati si de asemenea sa trimiteti una si la galati ca l-am naucit de cap pe vanzator de cateva luni :D
Buna ziua.
N-are nimic, ca de aceea este la magazin. Intre timp am mai primit marfa de la Berkley. Vorbiti direct cu colegul meu, lasati numarul dumneavoastra de telefon si comanda la magazin si veti fi anuntat cand soseste lanseta.
Cu respect
thepisoi

Post by thepisoi »

radu.b wrote:
keymaker wrote:da as dori sa ma anuntati si de asemenea sa trimiteti una si la galati ca l-am naucit de cap pe vanzator de cateva luni :D
Buna ziua.
N-are nimic, ca de aceea este la magazin. Intre timp am mai primit marfa de la Berkley. Vorbiti direct cu colegul meu, lasati numarul dumneavoastra de telefon si comanda la magazin si veti fi anuntat cand soseste lanseta.
Cu respect
Din cate am inteles eu Pulse nu se mai fabrica iar in locul ei a iesit Magpro care sa fiu sincer nu prea se aseamana ca evolutie. Probabil din cauza componentelor mai grele fac blankul sa para mai obosit. Eu as incerca sa pun mana pe o Abu Garcia Vendetta pt ca am inteles ca se comporta foarte bine plus ca e extra fast.
Salutari.
radu.b

Post by radu.b »

thepisoi wrote:
radu.b wrote:
Buna ziua.
Cu respect
Din cate am inteles eu Pulse nu se mai fabrica iar in locul ei a iesit Magpro care sa fiu sincer nu prea se aseamana ca evolutie. Probabil din cauza componentelor mai grele fac blankul sa para mai obosit. Eu as incerca sa pun mana pe o Abu Garcia Vendetta pt ca am inteles ca se comporta foarte bine plus ca e extra fast.
Salutari.
Buna ziua.
Ba se fabrica si astazi am primit marfa de la Berkley. Vedeti ca am sa trimit la magazin saptamana aceasta.
Spuneti colegului ca ati vorbit cu mine despre lanseta.
Cu respect.
Post Reply