Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

anubis2612

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by anubis2612 »

ce jegosi, i-au stricat masina omului fara niciun motiv. era frumos daca erau folosite live rounds in acest caz, direct in rotule, sa nu sparga ei cu picioarele autoturismul nimanui. ( exagerez si eu, dar port o ura viscerala pe oamenii care sa iau de tine fara motiv )
dandana

Post by dandana »

mi se pare corect sa existe o cercetare, o ancheta.dar la noi asta dureaza luni, ani. Asta nu mi se pare corect

sunt convins ca nu au folosit armamentul decit pentru autoaparere sau aprarea unui bun. De aceea este chestie de timp pina cind vor fi declarati nevinovati.

partea si mai proasta este ca nu se va mai sti nimic de caz. Frumos ar fi si profesional ca acele publicatii cit si televiziuni sa urmareasca cazul si sa dea si varianta finala
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
GUN MAN

Post by GUN MAN »

Se pare ca tipul are 19-20 ani,ceea ce da de gandit ca ar fi actionat la primul instinct iar problemele care le are cu "raufacatorii" erau mai vechi.Credeti ca si-a cumparat pistol degeaba cand altii nu ies de sub fusta mamii la varsta asta?
WALTHER PP 10X22T
tevez

Post by tevez »

Nu contează, important este dacă a respectat legea. De fapt nici asta nu e important acum, ce contează e dacă
procurorului (şi mai târziu judelui dacă va fi cazul) i se pare că a fost legal, că a fost legitimă apărare.
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

dandana wrote:...Frumos ar fi si profesional ca acele publicatii cit si televiziuni sa urmareasca cazul si sa dea si varianta finala
Trist e ca n-o vor face, nu asta ii intereseaza. Asa zisii jurnalisti se bucura ca niste ciocli din evul mediu in vremea molimei cand le cade cate un subiect d-asta ca doar asa si cu niste titluri bombastice de genul: IMPUSCATURI IN PLINA STRADA!!!!! REGLARE DE CONTURI CU ARMA IN MANA!!!! PISTOLARII IN LIBERTATE!!! mai ciugulesc si ei pentru patronii lor cateva puncte de rating ca niste curci chioare cateva boabe amestecate cu gainat.

Mai trist este faptul ca la inceputul anilor 90 cand Mihai Carciog infiinta Evenimentul Zilei si punea bazele presei de scandal din Romania, intr-un cadru privat a facut o afirmatie care m-a uluit si m-a mahnit deopotriva cand a spus textual: "...si daca romanii vor ca*at, atunci ca*at am sa le dau!", ei cum spuneam, trist este ca avea dreptate, asta vor compatriotii nostri, "paine si circ" si daca paine nu prea e, nu ne mai saturam de circ! S-atunci acesti pseudo-jurnalisti presteaza pentru nevoile noastre (s-ale patronilor lor) cum stiu ei mai bine. Cum majoritatea dintre noi nu sunt interesati de ADEVAR ci doar de circoteca, nici prestatorii din mass-media nu se vor deranja sa il aduca in prim plan.

Eu cred, desi e mai degraba un deziderat, ca atunci cand noi ca si consumatori de astfel de servicii ne vom educa intr-atat incat sa nu mai cumparam publicatii ca "libertatea-cancan-click-etc", atunci cand 0tv-ul, "stiriledelaoracinci" si alte posturi si emisiuni din aceeasi gama vor ramane fara privitori, atunci cand doar procurorii, politia si rudele apropiate vor fi interesati unde/cine e Elodia, cred ca abia atunci vor aparea acele echipe jurnalisti veritabili care se vor stradui ca informatiile sa fie corecte, se vor stradui ca noi sa fim tratati cu respect si sa nu ni se mai ofere "ca*cat".
Dar, ma intreb retoric, oare cati dintre noi sau cati dintre cei dragi noua ar mai fi fericiti intr-o astfel de lume?
anubis2612

Post by anubis2612 »

Safe&Sound wrote:
dandana wrote:...Frumos ar fi si profesional ca acele publicatii cit si televiziuni sa urmareasca cazul si sa dea si varianta finala
Trist e ca n-o vor face, nu asta ii intereseaza. Asa zisii jurnalisti se bucura ca niste ciocli din evul mediu in vremea molimei cand le cade cate un subiect d-asta ca doar asa si cu niste titluri bombastice de genul: IMPUSCATURI IN PLINA STRADA!!!!! REGLARE DE CONTURI CU ARMA IN MANA!!!! PISTOLARII IN LIBERTATE!!! mai ciugulesc si ei pentru patronii lor cateva puncte de rating ca niste curci chioare cateva boabe amestecate cu gainat.

Mai trist este faptul ca la inceputul anilor 90 cand Mihai Carciog infiinta Evenimentul Zilei si punea bazele presei de scandal din Romania, intr-un cadru privat a facut o afirmatie care m-a uluit si m-a mahnit deopotriva cand a spus textual: "...si daca romanii vor ca*at, atunci ca*at am sa le dau!", ei cum spuneam, trist este ca avea dreptate, asta vor compatriotii nostri, "paine si circ" si daca paine nu prea e, nu ne mai saturam de circ! S-atunci acesti pseudo-jurnalisti presteaza pentru nevoile noastre (s-ale patronilor lor) cum stiu ei mai bine. Cum majoritatea dintre noi nu sunt interesati de ADEVAR ci doar de circoteca, nici prestatorii din mass-media nu se vor deranja sa il aduca in prim plan.

Eu cred, desi e mai degraba un deziderat, ca atunci cand noi ca si consumatori de astfel de servicii ne vom educa intr-atat incat sa nu mai cumparam publicatii ca "libertatea-cancan-click-etc", atunci cand 0tv-ul, "stiriledelaoracinci" si alte posturi si emisiuni din aceeasi gama vor ramane fara privitori, atunci cand doar procurorii, politia si rudele apropiate vor fi interesati unde/cine e Elodia, cred ca abia atunci vor aparea acele echipe jurnalisti veritabili care se vor stradui ca informatiile sa fie corecte, se vor stradui ca noi sa fim tratati cu respect si sa nu ni se mai ofere "ca*cat".
Dar, ma intreb retoric, oare cati dintre noi sau cati dintre cei dragi noua ar mai fi fericiti intr-o astfel de lume?
Ai foarte mare dreptate... Este exasperant cum scandalul, tigania si in general toate lucurile de joasa speta caracterizeaza 60% din populatia "tarisoarei". Este lesne de inteles in ce societate traim daca prospera din greu cretinul ala cu 0tv, iar presedintele nostru ne face pe toti manelisti. ( Remember: "90% din romani asculta manele")
sith

Post by sith »

anubis2612 wrote:
Ai foarte mare dreptate... Este exasperant cum scandalul, tigania si in general toate lucurile de joasa speta caracterizeaza 60% din populatia "tarisoarei". Este lesne de inteles in ce societate traim daca prospera din greu cretinul ala cu 0tv, iar presedintele nostru ne face pe toti manelisti. ( Remember: "90% din romani asculta manele")
Nu chiar 90%, exagerezi. Sunt multi, foarte multi oameni cu bun simt in tara asta, numai ca din pacate avem o conducere manelista, care face totul dupa ureche si dupa indicatiile primite de sus. Si pestele de la cap se-npute.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
anubis2612

Post by anubis2612 »

sith wrote:
anubis2612 wrote:
Nu chiar 90%, exagerezi. Sunt multi, foarte multi oameni cu bun simt in tara asta, numai ca din pacate avem o conducere manelista, care face totul dupa ureche si dupa indicatiile primite de sus. Si pestele de la cap se-npute.
Sa sti ca afirmatia nu imi apartine. Presedintele nostru iubit este autorul, si cam asta e parerea lui despre noi.
Intr-un context a spus ca 90% din romani asculta manele... No comment!

Ps: daca nu ma crezi cauta pe google, o sa gasesti sigur ceva articole.

Later edit: imi cer scuze, a zis ca 99% asculta manele. Am gresit eu...
http://m.gandul.info/news/basescu-prese ... ac-5591297
sith

Post by sith »

anubis2612 wrote: Sa sti ca afirmatia nu imi apartine. Presedintele nostru iubit este autorul, si cam asta e parerea lui despre noi.
Intr-un context a spus ca 90% din romani asculta manele... No comment!

Ps: daca nu ma crezi cauta pe google, o sa gasesti sigur ceva articole.

Later edit: imi cer scuze, a zis ca 99% asculta manele. Am gresit eu...
http://m.gandul.info/news/basescu-prese ... ac-5591297
Astia nu mai stiu pe ce lume se afla demult ... Cred ca confunda tara ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
dcrist

Post by dcrist »

Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
sith

Post by sith »

Aceeasi poveste. Lumea interlopa are arme, si nu va ezita sa le foloseasca ...
my favorite gun
telesystems
sith

Post by sith »

my favorite gun
telesystems
dingo20

Post by dingo20 »

Dac tot se dau stiri din Timisoara imi permit sa pun si eu una pozitiva:
http://www.adevarul.ro/locale/timisoara ... 52122.html
tevez

Post by tevez »

dingo20 wrote:Dac tot se dau stiri din Timisoara imi permit sa pun si eu una pozitiva:
http://www.adevarul.ro/locale/timisoara ... 52122.html
Felicitări!
Post Reply