PAT SINTETIC

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

HUNTING MAN

PAT SINTETIC

Post by HUNTING MAN »

Buna ziua as putea procura de la dumneavostra un pat pentru un browning eurobolt II std sintetic?arma este procurata de la dumneavoastra,si as vrea si patul sa il procur tot de la dumneavooastra pt ca cu cel din lemn mi se rupe sufeltul sa ies iar estetic mi se pare un pic mai impunator,va multumesc frumos.
radu.b

Re: PAT SINTETIC

Post by radu.b »

HUNTING MAN wrote:Buna ziua as putea procura de la dumneavostra un pat pentru un browning eurobolt II std sintetic?arma este procurata de la dumneavoastra,si as vrea si patul sa il procur tot de la dumneavooastra pt ca cu cel din lemn mi se rupe sufeltul sa ies iar estetic mi se pare un pic mai impunator,va multumesc frumos.
Buna ziua.
Nu stiu sa va raspund momentan. Dati-mi un ragaz de doua saptamani sa intreb mai departe furnizorul.
Cu respect.
HUNTING MAN

Post by HUNTING MAN »

ok,va multumesc frumos,poate ne de un raspuns pozitiv :D
HUNTING MAN

Post by HUNTING MAN »

Se aude ceva?Multumesc
radu.b

Post by radu.b »

HUNTING MAN wrote:Se aude ceva?Multumesc
Buna ziua.
Raspunsul este afirmativ. Am o singura rugaminte. Pentru o mai buna evidenta a comenzilor luati legatura cu unul dintre magazinele noastre sau distribuitorii nostri si lasati comanda. Acum nu stim sa va spunem exact o data a livrarii, dar de principiu se poate aduce patul sintetic.
Cu respect.
HUNTING MAN

Post by HUNTING MAN »

Va multumesc frumos pt raspuns,dar un pret stiti cumva?Dati livrari nu este chiar foarte important dar totusi,m-ar interesa si un pret,multumesc frumos.
violiv

Post by violiv »

In catalogul Browning USA de piese, patul de lemn este 510 $ iar cel sintetic 250 $ pentru arma ta.
Dupa cum stau preturile la ei si la noi banuiesc ca-ti vor cere cel putin 250 E pentru o coaja de plastic ordinar cand, la banii astia ar trebui sa iei unul din fibra de sticla, cu bedding de aluminiu, etc.
Patul din lemn laminat este 350-400 $ la Browning si 210$ direct la producatorul patului, de ex. Preturile la piese sunt de-a dreptul "nerusinate" la Browning....am calculat ca o A Bolt ajunge cam la 2500 $ daca iei toate piesele din lista.

Mai in josul paginii gasesti pat sintetic pentru A Bolt (aceeasi arma ca Euro Bolt) chiar si camo la ~150 $

http://www.tjgeneralstore.com/gun_stocks.htm

si unul cu full-beding e ~200$

http://www.rifle-accuracy.com/medalst2.htm

iar Bell and Carlson fac paturi nu lopatele de mestecat in oala.
HUNTING MAN

Post by HUNTING MAN »

Multumesc frumos pentru sfaturi,acum sa vedem si la ce pret ajunge unul de la ei,problema ar fi cina sa mi-l aduca. il vreau,negru nu camo.
Ca tot am ajuns aici sa va intreb,cu ce as putea acoperi gaurile din teava unde am avut inaltatorul si catarea,cineva imi spunea de pilitura de argint si brunata teava acolo,as vrea sa nu se observe ca a fost ceva acolo pe teava,numai bine.
violiv

Post by violiv »

Surub cu metric corespunzator facut special pentru asta, care ramane exact la nivelul tevii si care se poate scoate usor daca vrei sa pui la loc "mecanicele". Se gaseste tot peste ocean sau se poate "fabrica" personal din suruburi de metric corespunzator scurtate la dimensiunea necesara, turtite un pic in cap si taiat crestatura pentru surubelnita. Cum metricul e american mai greu sa gasesti dar la mine s-au potrivit unele de la un inel pentru aer comprimat din montura unei lunete.
De ce nu le-au facut cu acelasi diametru ca cele puse in culata ca sa astupe gaurile pentru montura si sa le poti folosi la teava n-am reusit sa pricep.
HUNTING MAN

Post by HUNTING MAN »

Dupa o usoara conversate cu un reprezentant Browning din Belgia,mi-a spus ca are patul in doua versiuni si anume:composite si composite duratouch,pe mine m-ar interesa cel din urma,dar as vrea inainte sa dau o comanda si un pret,cam care ar fi acesta?Mi sa comunicat ca ar fi bine sa fac niste masuratori inainte la arma sa vedem care dintr-e cele doua se potriveste mai bine,dar iar ma intorc si spun:un pret se poate,va rog?
radu.b

Post by radu.b »

HUNTING MAN wrote:Dupa o usoara conversate cu un reprezentant Browning din Belgia,mi-a spus ca are patul in doua versiuni si anume:composite si composite duratouch,pe mine m-ar interesa cel din urma,dar as vrea inainte sa dau o comanda si un pret,cam care ar fi acesta?Mi sa comunicat ca ar fi bine sa fac niste masuratori inainte la arma sa vedem care dintr-e cele doua se potriveste mai bine,dar iar ma intorc si spun:un pret se poate,va rog?
Buna ziua.
Am o rugaminte la dumneavoastra. Mai lasati-mi ceva timp. Deocamdata noi nu am primit nici-un raspuns din partea lor. Se poate sa fie din cauza targului sau cine stie de ce. Oricum va tin la curent.
Cu respect.
HUNTING MAN

Post by HUNTING MAN »

Buna ziua,un raspuns ceva,ati mai aflat?
HUNTING MAN

Post by HUNTING MAN »

Am o rugaminte la dumneavoastra. Mai lasati-mi ceva timp. Deocamdata noi nu am primit nici-un raspuns din partea lor. Se poate sa fie din cauza targului sau cine stie de ce. Oricum va tin la curent.
Cu respect.

Buna ziua,de patul meu se mai aude ceva,asa greoaie sa fie colaborarea cu Browning sau ne omoara borocratia din Ro???
radu.b

Post by radu.b »

HUNTING MAN wrote:Am o rugaminte la dumneavoastra. Mai lasati-mi ceva timp. Deocamdata noi nu am primit nici-un raspuns din partea lor. Se poate sa fie din cauza targului sau cine stie de ce. Oricum va tin la curent.
Cu respect.

Buna ziua,de patul meu se mai aude ceva,asa greoaie sa fie colaborarea cu Browning sau ne omoara borocratia din Ro???
Buna ziua si-mi cer scuze pentru "tacere".
Din pacate nu am inca nici-un raspuns si am insisitat de mai multe ori. Nu este vorba de birocratie este pur si simplu lipsa unui raspuns, pe care sper sa-l am cat de curand.
Cu respect.
radu.b

Post by radu.b »

HUNTING MAN wrote:Am o rugaminte la dumneavoastra. Mai lasati-mi ceva timp. Deocamdata noi nu am primit nici-un raspuns din partea lor. Se poate sa fie din cauza targului sau cine stie de ce. Oricum va tin la curent.
Cu respect.

Buna ziua.
Haideti ca primesc primul semn ca a ajuns intrebarea la ei. Spuneti-mi va rog ce calibru este arma dumneavoastra?
Cu respect.
Post Reply