Cum le-ai testat?Si cum ti-ai dat seama ca e dubla ca putere?Ce fel de test ai facut?La precizie cum stau?zenit wrote:In cazul meu pasul a fost facut si intrebarea nr.1 a ramas cea legata de munitia cea mai puternica cu care se poate trage cu un FORT 14R.ASTAZI am cumparat munitie AKBC,cand am luat pistolul am cumparat OZKURZAN ETNA POWER.Astazi am testat cu FORTUL meu cele doua munitii si am constatat ca AKBC este DUBLU de puternica fata de cealalta.NICI NU SE COMPARA.NU EXISTA TERMEN DE COMPARATIE credetima
cea mai puternica munitie pt 9mm RUBER
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: cea mai puternica munitie pt 9mm RUBER
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Credeti-ma nu am nici un interes sa mint pe nimeni si nu fac nici reclama,nici contra-reclama nimanui.Ma frapeaza suspiciunea exagerata a unora,dar care probabil sunt indreptatiti sa fie asa.Ma mira insa unele intrebari de genul :"cum ti-ai dat seama ca e dubla ca putere" s.a.m.d.,cand era mult mai simplu si categoric fara nici un fel de dubiu sa cumpere nu mai mult de 3 gloante AKBC(aprox 10 lei) si sa se convinga singuri.Chiar nu-nteleg ce se petrece aici pe forum.
Fiind nou(si nu numai aici)nu neg prezenta unor indivizi pe forum care din motive mai mult sau mai putin oneste fac reclama ascunsa anumitor produse,ceea ce este intr-adevar regretabil.Macar aici pe forum sa ne scuteasca de reclamele lor.Dar ceea ce frapeaza si nu mi se pare normal este suspiciunea exagerata si intrebarile fara rost.Pt ce ii pui intrebari(la care se poate foarte usor raspunde,chiar daca raspunsurile nu reflecta realitatea) unei persoane aparute nou pe forum si pe care o suspectezi de rea credinta,in loc sa ii verifici personal afirmatiile si apoi sa vi cu niste pareri pertinente.Nu credeti ca ar fi MULT,MULT mai constructiv asa?In felul acesta toata lumea ar avea de castigat si nu am mai asista la tot felul de discutii care credetima NU DUC LA NICI UN REZULTAT.
Cu respect.
Fiind nou(si nu numai aici)nu neg prezenta unor indivizi pe forum care din motive mai mult sau mai putin oneste fac reclama ascunsa anumitor produse,ceea ce este intr-adevar regretabil.Macar aici pe forum sa ne scuteasca de reclamele lor.Dar ceea ce frapeaza si nu mi se pare normal este suspiciunea exagerata si intrebarile fara rost.Pt ce ii pui intrebari(la care se poate foarte usor raspunde,chiar daca raspunsurile nu reflecta realitatea) unei persoane aparute nou pe forum si pe care o suspectezi de rea credinta,in loc sa ii verifici personal afirmatiile si apoi sa vi cu niste pareri pertinente.Nu credeti ca ar fi MULT,MULT mai constructiv asa?In felul acesta toata lumea ar avea de castigat si nu am mai asista la tot felul de discutii care credetima NU DUC LA NICI UN REZULTAT.
Cu respect.
Pt.Aurorauno.Dublu de tari pt.ca deformarea tablei in care am tras era dubla.Am tras si intr-o scandura(nu cunosc esenta).Si aici lucrurile au stat la fel,AKBC aproape a trecut prin ea,OZCURZANUL a intrat max.1,5 cm.In ceea ce priveste precizia,nu ma pot exprima,deoarece am tras putine gloante,dar aprox. cred ca sunt la fel.La AKBC cred(nu sunt sigur)ca murdaresc arma mai tare.In rest AKBC face un zgomot mai puternic.Cam asta ar fi.
Cu stima.
Cu stima.
Draga Zenit ,daca nu ai pomeni atat de mult si in mod repetat numele unor produse, cea ce aduce a reclama subliminala ,nimeni nu ar incerca sa sugereze tot felu de prostii,dar tu nu si nu, ala nu o fi mai bun, ba ca nu ai inteles si mai explicati-mi odata, asta da de banuit .Eu sunt convins ca tu esti de buna credinta, dar asa sunt omeni banuitori si carcotasi.zenit wrote:Credeti-ma nu am nici un interes sa mint pe nimeni si nu fac nici reclama,nici contra-reclama nimanui.Ma frapeaza suspiciunea exagerata a unora,dar care probabil sunt indreptatiti sa fie asa.Ma mira insa unele intrebari de genul :"cum ti-ai dat seama ca e dubla ca putere" s.a.m.d.,cand era mult mai simplu si categoric fara nici un fel de dubiu sa cumpere nu mai mult de 3 gloante AKBC(aprox 10 lei) si sa se convinga singuri.Chiar nu-nteleg ce se petrece aici pe forum.
Cu respect.

H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
Daca imi amintesc eu bine nedumeritul a folosit exact aceleasi cuvinte cu pe care le foloseste si Zenit la adresa cartuselor Ozkursan - munitie turceasca, vulcan Vezuviu, etc. Asta este o tactica de numa numa sa isi promoveze cartusele
LASA-NEEE LASA-NEEEE !!!
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
-
Cyp2mobile
de asemenea a evitat sa spuna cand si de unde a luat pistolul.
Daca mai cerem o fotografie cu arma si foaia din permis in care e inscrisa aceasta (pt a vedea seria) deja misterul e elucidat.
Nu se "eczista"
Daca mai cerem o fotografie cu arma si foaia din permis in care e inscrisa aceasta (pt a vedea seria) deja misterul e elucidat.
Nu se "eczista"
Форт 14R 9mm
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
NU vreau sa dau apa la moara lui Safe&Sound dar intr-adevar FORTUL meu dupa ce s-a terminat munitia din incarcator(nu am incarcat anume mai mult de 2-3 gloante in el)a armat normal in loc sa ramana blocat.Cand m-am uitat mai cu atentie,am observat ca piesa aceea lunga dinaintea sigurantei,cea care deblocheaza piesa care incarca glontul,slice sau cum ii spune era putin iesita in afara si din cauza asta nu bloca ci arma pistolul.Am impins piesa inauntru,am incarcat 1 glont,am tras si a ramas blocat.Cand am incarcat 3 gloante iarasi nu a blocat,piesa indepartandu-se putin.Poate nu am montat bine pistolul?Poate cineva sa-mi dea un sfat?
Va multumesc.
Cu stima.
Va multumesc.
Cu stima.
Daca esti de buna credinta mergi la mgazinul de unde l-ai cumparat si beneficiaza de garantie. Sau aruncal, nu te mai chinui atat.zenit wrote:NU vreau sa dau apa la moara lui Safe&Sound dar intr-adevar FORTUL meu dupa ce s-a terminat munitia din incarcator(nu am incarcat anume mai mult de 2-3 gloante in el)a armat normal in loc sa ramana blocat.Cand m-am uitat mai cu atentie,am observat ca piesa aceea lunga dinaintea sigurantei,cea care deblocheaza piesa care incarca glontul,slice sau cum ii spune era putin iesita in afara si din cauza asta nu bloca ci arma pistolul.Am impins piesa inauntru,am incarcat 1 glont,am tras si a ramas blocat.Cand am incarcat 3 gloante iarasi nu a blocat,piesa indepartandu-se putin.Poate nu am montat bine pistolul?Poate cineva sa-mi dea un sfat?
Va multumesc.
Cu stima.

H&K p 30
Oricum zi mersi ca nu ai luat grand power ca ala se blocheza la fiecare foc cu munitia de pe piata si munitia dedicata o deformeza si iti pune viata in pericol,doamne fereste,asta fiind o parere personalagunsmith wrote:Daca esti de buna credinta mergi la mgazinul de unde l-ai cumparat si beneficiaza de garantie. Sau aruncal, nu te mai chinui atat.zenit wrote:NU vreau sa dau apa la moara lui Safe&Sound dar intr-adevar FORTUL meu dupa ce s-a terminat munitia din incarcator(nu am incarcat anume mai mult de 2-3 gloante in el)a armat normal in loc sa ramana blocat.Cand m-am uitat mai cu atentie,am observat ca piesa aceea lunga dinaintea sigurantei,cea care deblocheaza piesa care incarca glontul,slice sau cum ii spune era putin iesita in afara si din cauza asta nu bloca ci arma pistolul.Am impins piesa inauntru,am incarcat 1 glont,am tras si a ramas blocat.Cand am incarcat 3 gloante iarasi nu a blocat,piesa indepartandu-se putin.Poate nu am montat bine pistolul?Poate cineva sa-mi dea un sfat?
Va multumesc.
Cu stima.

H&K p 30
Cum poti face comparatii fara sa pomenesti o firma?Va rog sa-mi spuneti iar eu ma voi conforma.
Incep sa cred tot mai mult ca aici e vorba de fapt de 2 tabere care fac reclama si contra-reclama anumitor produse si de ei un om normal care vrea sa afle cate ceva nu are nici un fel de sansa.Nu poate NIMENI sa vina cu o parere ca ii si sar in cap.PACAT,MARE PACAT.NU CRED ca "CRUCIATII" care tocmai au tras "concluziile obiective"in ceea ce ma priveste sant atat de "LACRIMA CRISTI".Nu pot sa cred ca nu a incercat NICIUNUL munitia pe care o denigreaza si care din acel moment nu lasa loc la dubii.Pe scurt,ca sa inchei subiectul CINE VREA SA AFLE,SA INCERCE si o sa se convinga singur cine MINTE si cine spune ADEVARUL.In ceea ce priveste poza cu seria armei,a facturii,a permisului,a buletinului,etc.,facetile voi publice d-lor pe ale VOASTRE(nu am vazut inca asa ceva pe forum si nici nu cred ca o sa vad)si dupa;mai discutam.
APROPO:stie cineva pe ce munitie cu manta galbena PRINDE MAGNETUL?Ia ghiciti.Sper in speta asta ca nu o sa fie iarasi nevoie de buletin sau de factura de provenienta a magnetului.
ASTEPT DATELE DV DOMNILOR SI POZELE CU ARMELE PE CARE LE DETINETI.
SALVE.
Incep sa cred tot mai mult ca aici e vorba de fapt de 2 tabere care fac reclama si contra-reclama anumitor produse si de ei un om normal care vrea sa afle cate ceva nu are nici un fel de sansa.Nu poate NIMENI sa vina cu o parere ca ii si sar in cap.PACAT,MARE PACAT.NU CRED ca "CRUCIATII" care tocmai au tras "concluziile obiective"in ceea ce ma priveste sant atat de "LACRIMA CRISTI".Nu pot sa cred ca nu a incercat NICIUNUL munitia pe care o denigreaza si care din acel moment nu lasa loc la dubii.Pe scurt,ca sa inchei subiectul CINE VREA SA AFLE,SA INCERCE si o sa se convinga singur cine MINTE si cine spune ADEVARUL.In ceea ce priveste poza cu seria armei,a facturii,a permisului,a buletinului,etc.,facetile voi publice d-lor pe ale VOASTRE(nu am vazut inca asa ceva pe forum si nici nu cred ca o sa vad)si dupa;mai discutam.
APROPO:stie cineva pe ce munitie cu manta galbena PRINDE MAGNETUL?Ia ghiciti.Sper in speta asta ca nu o sa fie iarasi nevoie de buletin sau de factura de provenienta a magnetului.
ASTEPT DATELE DV DOMNILOR SI POZELE CU ARMELE PE CARE LE DETINETI.
SALVE.
Problema cu acest tip de postări e că rămân pe forum. Un user nevinovat care dă căutare pe forum sau pe google, poate ajunge
la o perdea de fum de acest tip. Şi cu ce rămâne el în memorie? Că Fort 14 se strică, e o armă proastă şi Oskursan e o muniţie
slabă! Să ne amintim cum acum 3 ani nici nu visam la arme din oţel şi ne întrebam care dintre muniţiile considerate actualmente
"glume" (pe nedrept în opinia mea) e mai bună: "UAG sau PG?".
Ca să fim înţeleşi, Fort e un brand excelent, iar modelul 14 are ţeava cea mai lungă, ca şi 18 dar e integral din oţel, deci "vârful
de gamă". Nu spun că e cea mai bună armă, poate e GP T12, cine ştie, dar spun că e bun şi nimeni nu se păcăleşte dacă-l ia.
Şi încă ceva, orice produs se poate strica, poate să nu funcţioneze bine, de asta s-a inventat garanţia, iar la capitolul acesta cred
că şi cei mai mari contestatari pot confirma faptul că gazda forumului, Arrow, ca şi reprezentantul Fort în România, au o politică
de respect faţă de client şi de lege, lucru dovedit de ani de zile. Din fericire Forturile se strică foarte rar spre deloc, asta e o
concluzie a mea, de "neposesor" de Fort care am tras cu toate modelele şi pentru asta le mulţumesc colegilor de forum. Am văzut
Fort care face vreo 3-4 ani şi n-a avuit nicio problemă, decât că şi-ar fi dorit să meargă mai des la poligon.
Asta fiind o concluzie
personală, care are calitatea că nimeni nu e obligat să ţină cont de ea, parafrazându-l pe dl. Bill de pe acest forum.
la o perdea de fum de acest tip. Şi cu ce rămâne el în memorie? Că Fort 14 se strică, e o armă proastă şi Oskursan e o muniţie
slabă! Să ne amintim cum acum 3 ani nici nu visam la arme din oţel şi ne întrebam care dintre muniţiile considerate actualmente
"glume" (pe nedrept în opinia mea) e mai bună: "UAG sau PG?".
Ca să fim înţeleşi, Fort e un brand excelent, iar modelul 14 are ţeava cea mai lungă, ca şi 18 dar e integral din oţel, deci "vârful
de gamă". Nu spun că e cea mai bună armă, poate e GP T12, cine ştie, dar spun că e bun şi nimeni nu se păcăleşte dacă-l ia.
Şi încă ceva, orice produs se poate strica, poate să nu funcţioneze bine, de asta s-a inventat garanţia, iar la capitolul acesta cred
că şi cei mai mari contestatari pot confirma faptul că gazda forumului, Arrow, ca şi reprezentantul Fort în România, au o politică
de respect faţă de client şi de lege, lucru dovedit de ani de zile. Din fericire Forturile se strică foarte rar spre deloc, asta e o
concluzie a mea, de "neposesor" de Fort care am tras cu toate modelele şi pentru asta le mulţumesc colegilor de forum. Am văzut
Fort care face vreo 3-4 ani şi n-a avuit nicio problemă, decât că şi-ar fi dorit să meargă mai des la poligon.
personală, care are calitatea că nimeni nu e obligat să ţină cont de ea, parafrazându-l pe dl. Bill de pe acest forum.
-
Safe&Sound
Na belea!! foxileidi ia zi-ne si tu draguta, tie ce ti-a crapat la 12?zenit wrote:NU vreau sa dau apa la moara lui Safe&Sound dar intr-adevar FORTUL meu dupa ce s-a terminat munitia din incarcator(nu am incarcat anume mai mult de 2-3 gloante in el)a armat normal in loc sa ramana blocat.Cand m-am uitat mai cu atentie,am observat ca piesa aceea lunga dinaintea sigurantei,cea care deblocheaza piesa care incarca glontul,slice sau cum ii spune era putin iesita in afara si din cauza asta nu bloca ci arma pistolul.Am impins piesa inauntru,am incarcat 1 glont,am tras si a ramas blocat.Cand am incarcat 3 gloante iarasi nu a blocat,piesa indepartandu-se putin.Poate nu am montat bine pistolul?Poate cineva sa-mi dea un sfat?
Va multumesc.
Cu stima.
Last edited by Safe&Sound on Tue Mar 22, 2011 11:08 am, edited 1 time in total.
Pentru cei care cauta cel mai puternica arma scurta din lume si munitia cea mai buna pentru stoparea adversarului, astea sunt si fac reclama pe fata: http://www.vincelewis.net/60magnum.html 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
NU VREAU SA FAC RECLAMA NIMANUI.Am ales fort fiind mult influentat de acest forum din mai multe considerente si anume:
1-Provine de pe o piata ex sovietica,UKRAINA fiind varful de lance in acest domeniu,eu avand un IJ BOK de 12 pe care il consider una dintre cele mai bune arme la categoria lui-cel putin pt un om ca mine caruia nu-i place sa stea tot cu peria si carpa pe el.
2-E o arma la care otelul e la el acasa si asta e ceva.
3-Teava otel LISA.
4-Foarte fiabila(prea multi sustin asta si e si logic sa fie asa-vezi punctele 1,2,3si4 care sunt edificatoare)
5-Foarte functionala cu orice tip de munitie(idem pct.4)
6-Arata ca si una cu glont normal-si asta e UN PUNCT FOARTE IMPORTANT,care te poate ajuta sa nu faci uz de ea in multe cazuri.
7-Nu pre are minusuri(cel putin din ce sustin majoritatea forumistilor.
Am scris aceste puncte mai mult pt.un nou venit pe forum,cum a fost si cazul meu.Omul se poate edifica repede cu ce-l intereseaza,fara sa-si piarda timpul,asa cum am patit eu,citind tot felul de discutii,contraziceri,misto-uri,care nu aveau nici o legatura cu topicul.
in ceea ce priveste GP 980T sau cum l-o fi chemand,nu l-am ales in primul rand pt ca NU ARATA A PISTOL CU GLONT,arata apistol cu bile,ceea ce este evident un MARE DEZAVANTAJ,cel putin din punctul meu de vedere.Prezenta plasticului a jucat iarasi un rol negativ in ceea ce ma priveste.Evident si discutiile de pe forum.Din alt punct de vedere este mai cizelat,mai finisat, decat FORTUL,dar cam atat.
In ceea ce priveste performantele cum ar fi putere de stopare,precizie,zgomot,flacara la gura tevii etc.,parerea mea personala si NU CRED CA GRESESC depinde 99% de munitia folosita si aici cred ca am epuizat subiectul si o sa dau nume,chiar daca unii "impartiali"or sa se supere,dar o fac pt persoanele interesate de acest subiect asa cum am fost si eu.E DE DATORIA MEA sa spun un singur lucru,cu riscul de a ma repeta:nu spun cumparati,incercati dv PERSONAL toate tipurile de munitie existente si trageti SINGURI concluziile.EU cu ce am tras pana acum recomand ca putere AKBC.
Cu stima.
1-Provine de pe o piata ex sovietica,UKRAINA fiind varful de lance in acest domeniu,eu avand un IJ BOK de 12 pe care il consider una dintre cele mai bune arme la categoria lui-cel putin pt un om ca mine caruia nu-i place sa stea tot cu peria si carpa pe el.
2-E o arma la care otelul e la el acasa si asta e ceva.
3-Teava otel LISA.
4-Foarte fiabila(prea multi sustin asta si e si logic sa fie asa-vezi punctele 1,2,3si4 care sunt edificatoare)
5-Foarte functionala cu orice tip de munitie(idem pct.4)
6-Arata ca si una cu glont normal-si asta e UN PUNCT FOARTE IMPORTANT,care te poate ajuta sa nu faci uz de ea in multe cazuri.
7-Nu pre are minusuri(cel putin din ce sustin majoritatea forumistilor.
Am scris aceste puncte mai mult pt.un nou venit pe forum,cum a fost si cazul meu.Omul se poate edifica repede cu ce-l intereseaza,fara sa-si piarda timpul,asa cum am patit eu,citind tot felul de discutii,contraziceri,misto-uri,care nu aveau nici o legatura cu topicul.
in ceea ce priveste GP 980T sau cum l-o fi chemand,nu l-am ales in primul rand pt ca NU ARATA A PISTOL CU GLONT,arata apistol cu bile,ceea ce este evident un MARE DEZAVANTAJ,cel putin din punctul meu de vedere.Prezenta plasticului a jucat iarasi un rol negativ in ceea ce ma priveste.Evident si discutiile de pe forum.Din alt punct de vedere este mai cizelat,mai finisat, decat FORTUL,dar cam atat.
In ceea ce priveste performantele cum ar fi putere de stopare,precizie,zgomot,flacara la gura tevii etc.,parerea mea personala si NU CRED CA GRESESC depinde 99% de munitia folosita si aici cred ca am epuizat subiectul si o sa dau nume,chiar daca unii "impartiali"or sa se supere,dar o fac pt persoanele interesate de acest subiect asa cum am fost si eu.E DE DATORIA MEA sa spun un singur lucru,cu riscul de a ma repeta:nu spun cumparati,incercati dv PERSONAL toate tipurile de munitie existente si trageti SINGURI concluziile.EU cu ce am tras pana acum recomand ca putere AKBC.
Cu stima.
Desi discutia a degenerat(sper ca nu din vina mea),o sa raspund tot pe acest topic.
Am intrat si am postat pe forum pt a AJUTA,nicidecum pt a incurca.De incurcat incurca altii(sper sa nu gresesc-tabara 1 si tabara 2)si chiar nu-mi dau seama de ce nu se rezuma la reclame pur si simplu si sa lase clientii sa decida in cunostinta de cauza.Nici pe forumuri nu mai e loc?Am intrat pe acest forum cu cele mai bune intentii si sunt destul de dezamagit.Nu poti pune cuiva etichete in necunostinta de cauza,numai ca asa BANUIESTI tu.Uitati-va la topicul asta va rog si trageti singuri concluziile.Unde am ajuns?Eu personal am deschis acest topic pt ca am vrut sincer sa ajut,sa schimb pareri pertinente.NO COMMENT.
IN alta ordine de idei,nu tin minte ca eu sa fi denigrat marca FORT.
INCA ASTEPT DOMNILOR POZE CU ARMELE PE CARE LE DETINETI,FACTURA,PERMIS PORT ARMA,BULETIN.
CU STIMA.
Am intrat si am postat pe forum pt a AJUTA,nicidecum pt a incurca.De incurcat incurca altii(sper sa nu gresesc-tabara 1 si tabara 2)si chiar nu-mi dau seama de ce nu se rezuma la reclame pur si simplu si sa lase clientii sa decida in cunostinta de cauza.Nici pe forumuri nu mai e loc?Am intrat pe acest forum cu cele mai bune intentii si sunt destul de dezamagit.Nu poti pune cuiva etichete in necunostinta de cauza,numai ca asa BANUIESTI tu.Uitati-va la topicul asta va rog si trageti singuri concluziile.Unde am ajuns?Eu personal am deschis acest topic pt ca am vrut sincer sa ajut,sa schimb pareri pertinente.NO COMMENT.
IN alta ordine de idei,nu tin minte ca eu sa fi denigrat marca FORT.
INCA ASTEPT DOMNILOR POZE CU ARMELE PE CARE LE DETINETI,FACTURA,PERMIS PORT ARMA,BULETIN.
CU STIMA.