citeva detalii despre fort 10,se poate?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Dr.G

Re: citeva detalii despre fort 10,se poate?

Post by Dr.G »

dingo20 wrote:Sa inteleg George ca ai fost de 25 de ori la magazin sa-ti iei munitie si tot de 25 de ori la poligon? :D
Altfel nu ar fi legal, nu? :mrgreen:

Nu, Didi, am fost de 75 de ori la magazin, si le-am luat si la jumatati de bucata, cu imprumut, cu banii la salar. Mai tii minte ca la Joita, se tragea ca la nunta? Tot in poligoane, le-am facut praf pe toate, nu pe bulevard.
nashu999

Post by nashu999 »

in sfarsit am terminat cumparaturile azi am platit integral pistolul(fort 10 ) si in 1 saptamana va fi in toc la purtator (atat mai dureaza cu autorizatia am vb azi la pol)pina atunci desi platit integral asteapta in safe in magazin...cu multumiri celor care m-au ajutat dar si celor care au citit.. stima
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
tevez

Post by tevez »

Bravo, să-l stăpâneşti sănătos. Şi să pui o poză cu Fort 10 alături de Zoraki, să vadă userii care vor Streamer sau Fort10
(arme mici, compacte) cam care e diferenţa, poate le va fi de folos. :)
nashu999

Post by nashu999 »

cu siguranta voi pune, sa ridic si fortul si le fac cite o poza. acum mai ramane sa il conving pe cristi (crity85 )sa isi ia ,ca tot asteapta f12.. oricum sambata merem pina la magazin si poate '' incalta'' un f17 ori il ia pe fratesu' la ala al meu ca tot inclina si el spre f10 :D stima
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
nashu999

Post by nashu999 »

am uitat sa va spun ca fort 10 full metal ziceau(cei de la magazin) ca il aduc la 2600 ron asa ca ...e frumos dar...nu e de mine :(
tevez

Post by tevez »

nashu999 wrote:am uitat sa va spun ca fort 10 full metal ziceau(cei de la magazin) ca il aduc la 2600 ron asa ca ...e frumos dar...nu e de mine :(
:shock: :shock: :shock:
Prea mult. Să vedem ce altceva mai vine cu următorul trasport. :twisted:
sith

Post by sith »

nashu999 wrote:am uitat sa va spun ca fort 10 full metal ziceau(cei de la magazin) ca il aduc la 2600 ron asa ca ...e frumos dar...nu e de mine :(
e

Esti sigur ca-i vorba de Fort 10 si nu de Makarov?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
nashu999

Post by nashu999 »

crede-ma ca am vb personal cu dl dan marin ,sau cam asa ceva ,deoarece azi cind am cumparat arma am discutat conditiile in care o cumpar. personal mi-a spus ca,se pare ca nu va fi la vanzare fiindca nu au clienti la banii astia, (poate doar pe comanda)si era vb de f10 ,eram direct interesat deoarece vroiam sa il iau eu.. din pacate nu imi pot permite la suma asta ... daca esti interesat .. m-as bucura sa il cumpere cineva macar sa spuna o parere .stima
aurorauno

Post by aurorauno »

Sa dai aproape dublu pe o arma doar pentru ca este numai otel in loc de polimer mi se pare exagerat,nu vad rostul si nici logica...va trage mai bine ca ii lipseste plasticul?E absurd...si corosiunea nu iarta de-a lungul timpului :D
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
tevez

Post by tevez »

Diferenţa de la 12 la 17 nu e aşa de mare, câteva milioane, nu ştiu de ce la modelul 10 e aşa mult.... Oţel vs. polimer...nu va fi niciodată un câştigător desăvârşit.
Cred că mai degrabă greutatea mare dată de oţel ar trebuie să îngrijoreze decât rugina. :wink:
nashu999

Post by nashu999 »

foarte adevarat , si lucrand in domeniu auto( cam 10 ani pina sa imi schimb jobul) sincer ai mare dreptate... rugina nu iarta nimic .. dar sincer nu stiu daca ar merita sa car ceva mai greu si mai scump doar ptr ca arata mai bine..oricum chiar daca se merita investitia ptr mine ..''strugurii erau prea acri' :lol:
tevez

Post by tevez »

Niciun Fort17 din R. Moldova, primele sosite la noi în ţărişoară, nu a avut nicio problemă şi sunt din acelaşi polimer+acelaşi oţel ca Fort10, deci e ok.
sith

Post by sith »

tevez wrote:Niciun Fort17 din R. Moldova, primele sosite la noi în ţărişoară, nu a avut nicio problemă şi sunt din acelaşi polimer+acelaşi oţel ca Fort10, deci e ok.
tevez wrote:Diferenţa de la 12 la 17 nu e aşa de mare, câteva milioane, nu ştiu de ce la modelul 10 e aşa mult.... Oţel vs. polimer...nu va fi niciodată un câştigător desăvârşit.
Cred că mai degrabă greutatea mare dată de oţel ar trebuie să îngrijoreze decât rugina. :wink:
Eu cred ca a inteles gresit ceva... Si daca era din inox nu justifica dublarea pretului, doar daca se face pe comanda cu diverse particularizari. Si diferenta de greutate dintre varianta de otel si plastic e de doar 100-150 g - mare ingrijorare intr-adevar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Iar daca il porti zilnic, nici nu-l mai simti ... :D , te obisnuiesti cu el si ii simti lipsa cand nu-l ai .. :lol:

fort 12R
Weight with empty magazine (kg) 0,83
fort 17R
Weight with empty magazine (kg) 0,68

fort 14R
Weight with empty magazine (kg) 0,86
fort 18R
Weight with empty magazine (kg) 0,71
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
gunsmith

Post by gunsmith »

Din pacate,cand s-au facut calculele a dat cu virgula(neuron ostenit),pretul real este de 1850 ron si aici cred ca se mai poate lucra in functie de cheltuielile cu importul.Modelul se numeste fort 9.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
cristyg85

Post by cristyg85 »

Intr-un fel daca iti iei fort 10, il iei tocmai datorita faptului ca e mic si f usor. Daca deja il faci full otel, o sa fie mai greu decat F17...
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
Post Reply