Vreau sa achizitionez o arma AC dar nu sunt inca decis ce.Am o intrebare ,pe saitul de la Gamo , la Gamo Shadow 640 se spune ca : Calibers: .177 in (4,5 mm) - Initial Velocity: 640 ft/s (200 m/s) with caliber .177 in (4,5 mm) iar pe saitul Arrow la acest model se specifica ,ca ar fi de calibru 5,5 si viteza de 150m/s.Intrebarea mea este care specificati sunt corecte. Si daca tot sunt la capitolul intrebari dati-mi cateva sfaturi in cea ce priveste aceste modele de pusti :Shadow 640 ,Mod.400 si Delta 24.Care ce avantaje si dezavantaje ar avea.
Ps :daca pretul de pe sait si specificatile de la Gamo sunt corecte o sa imi iau fara discutie Shadow 640
Multumesc anticipat.
Nevoie de ajutor
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Vitezele pentru Shadow 640 sunt corecte in ambele situatii atat ca orice arma cu ac are in cal.'177 viteza mai mare pe cand in cal.'22 viteza va fi inferioara unui '177(valabil pt.armele care nu au facute modificari pentru reducerea vitezei).Despre celelalte doua modele despre care amintesti eu cred ca intr-o ordine a preferintelor ar fi pe primul loc Gamo Mod.400,apoi Shadow 640 si ultima ar fi Delta.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"