Pai asta am spus si eu, dar daca este atat de ineficace, ca nu nimeresti de la 2-3 metri ce sa faci, sa tragi de la juma de metru?aurorauno wrote:Cutitul castiga si in fata unei arme cu glont
Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Cu PG de la 5 metri trage rezonabil. Pe o tinta de marimea unei cutii de Redbull ( mai mica decat cea de bere ). Trebuie "exersat" un pic ..... 
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !
pai daca unii nimersc cutii de redbull,atunci pistolul meu are defect.Ieri a tras un coleg de al meu intr o tinta om (hartie).A tintit pieptul si o lovitura s a dus in picior si una in mana!!Si omul cu cu arma cu glont trage perfect.Am sa incerc alta munitie ,mai scumpa,daca nici cu asta nu merge asta nu se poate numi pistol!
Ciudat. Barthy, de aici de pe forum, trăgea cu al lui RG88 la mare artă, "desena" cu el, iar cu Fort18 şi ma bine...mdv wrote:pai daca unii nimersc cutii de redbull,atunci pistolul meu are defect.Ieri a tras un coleg de al meu intr o tinta om (hartie).A tintit pieptul si o lovitura s a dus in picior si una in mana!!Si omul cu cu arma cu glont trage perfect.Am sa incerc alta munitie ,mai scumpa,daca nici cu asta nu merge asta nu se poate numi pistol!
Poate că depinde şi de "afet", şi de muniţie, şi de pistol...
Last edited by tevez on Sat Feb 19, 2011 10:59 pm, edited 1 time in total.
toate armele de 10x22 merg cu 9x22 ?
Last edited by sith on Mon Feb 14, 2011 3:04 pm, edited 2 times in total.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
nedumeritu
Acum depinde de ce zice si politia, cu cat "merge" la dosarsith wrote: ......................................
Concluzia : toate armele de 10x22 merg cu 9x22.
folosirea altei munitii decat cea trecuta in permis.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Salutare! De cateva zile sunt si eu posesorul unei astfel de arme. Am tot citit pe aici ca este interzis sa aduci modificari armei. E interzis sa modifici orice la arma? Sau numai lucrurile care ar putea influenta parametrii de tragere? Intreb pentru ca eu as vrea sa-i pun "plasele" din os, alea din plastic imi displac enorm!
ce intelegi prin os??? nu cred sa gasesti din os, imi plac cele din lemn (zoraki)... 
Streamer 2014 10X22T titan
Gammo maxima 5.5mm AC
Gammo maxima 5.5mm AC
Salutare!ai tras pana acum cu el?si daca da, cum se prezinta la precizie,grupare?CJSparow wrote:Salutare! De cateva zile sunt si eu posesorul unei astfel de arme. Am tot citit pe aici ca este interzis sa aduci modificari armei. E interzis sa modifici orice la arma? Sau numai lucrurile care ar putea influenta parametrii de tragere? Intreb pentru ca eu as vrea sa-i pun "plasele" din os, alea din plastic imi displac enorm!
Nu am tras! Voi posta aici impresiile dupa ce il voi folosi! Nu cred ca se pot cumpara "plasele" din os, dar cu siguranta se pot confectiona!
Plasele din os ? Pe criza asta iti fura pistolul si-l baga la ciorba.
Poti sa ti le schimbi linistit daca te pricepi sa faci. Principalul este sa nu modifici destinatia sau calibrul armei. Acolo incep belelele.
Poti sa ti le schimbi linistit daca te pricepi sa faci. Principalul este sa nu modifici destinatia sau calibrul armei. Acolo incep belelele.
-
constantinpenciu
Gasesc streamer-ul la Timisoara? Stie cineva? La ce pret aprox? Multumesc
RG88,Timisoara
Timisoaraconstantinpenciu wrote:Gasesc streamer-ul la Timisoara? Stie cineva? La ce pret aprox? Multumesc
Str. Ciprian Porumbescu nr. 2, Orar L-V / S : 9-17 / 9-13
tel: 0256 200256, 0727 770757
Eu cred că merită să dai un tel. Dacă e la Arrow ar trebui să fie şi la cel din Timişoara şi la preţul de pe site,
acum mici diferenţe pot apărea dar nesemnificative. Oricum dacă nu-l au la Timişoara cred că dl. Radu.B va
vorbi la alt magazin să-l trimită.
stie careva daca se poate calatori cu arma neletala in strainatate si in ce conditii, acte etc.
Astazi mi-am inregistrat si eu Carpati-ul si am intrebat acest lucru pt ca mai ies din tara.vise wrote:stie careva daca se poate calatori cu arma neletala in strainatate si in ce conditii, acte etc.
Raspunsul a fost ca pot fi scoase din tara doar armele sportivilor de tir si unele letale, cele neletale in nici un caz, deoarece legislatia nu este armonizata in acest sens, si Romania nu permite iesirea neletalelor din tara.
Off topic: pt cine indrageste Carpati-ul, se mai gasesc cateva noi noute la Cugir la 846 lei. Eu mi-am luat o bijuterie pe cinste. Pana si ofiterul de la AEST l-a laudat. Nu ca nu ar mai fi vazut, dar nu a mai avut ocazia de mult sa vada unul nou proaspat scos din fabrica. La plecare spre Cugir ofiterul m-a rugat sa intreb de Carpati pe bile. Raspunsul doamnei care se ocupa cu vanzarea pistoalelor a spus ca au ramas doar cele sau cel care a fost prezentat la expozitie. Proiectul a cazut din lipsa de comenzi. O singura transa pt ei ar fi insemnat comanda de minim 500 bucati. Totusi impresia mea a fost ca sunt cam ,,lenesi", ca nu stiu sa-si vanda marfa.