Ca la mormoni cum o fi? Nu au ei camile dar stau bine cu NRA-ul in zona.BARTHY 2 wrote:Da nu-i problema cu bigamia ca se poate boteza intru credinta lui Allah !
CZ 83 vs Fort 12 vs GP 910(9 mm)
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
Re: CZ 83 vs Fort 12 vs GP 910(9 mm)
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
citeva poze in care se vede puterea CZu-lui cu munitia dedicata. Am tras de la 7 metri si a intrat in schindura de brad 5mm
scuze pentru imaginea slaba dar e facuta cu telefon
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
multumesc pt poze
De curiozitate cum se vede puterea armei dupa urmele lasate in scandura de brad ?
Si cum se pot compara rezultatele , o scandura e uda una nu ...........
Fara teste pe cronograf avem o carte de povesti cu ilustrate .
Si cum se pot compara rezultatele , o scandura e uda una nu ...........
Fara teste pe cronograf avem o carte de povesti cu ilustrate .
metoda nu este "masurabila" era vorba doar de rezultate. Cine este amator de cifre nu are decit sa lucreze stiintific.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
dandana wrote:citeva poze in care se vede puterea CZu-lui cu munitia dedicata. Am tras de la 7 metri si a intrat in schindura de brad 5mm
acelasi lucru il face orice zamac in 10x22 cu munitie stop-power (uag).
nu am avut okazia sa vad alte arme ce fac. Dar sa nu imi spui ca se poate si mai bine. Sau poate.......
Scândura de brad este folosită de a.c.işti ca "etalon" pentru puterea armei. Tras cu 2 arme în aceeaşi scândură duce la o comparaţie
destul de corectă, cu erorile de rigoare, are şi lemnul mai o nervură, mai un nod, etc. Pentru autoapărare se poate folosi această
metodă ca să comparăm două arme sau două tipuri de muniţie aşa, emipiric. Este şi "fun" în acelaşi timp, mai ales dacă nimereşti
scândura şi faci testul în poligon (altfel poţi avea parte şi de adrenalină
).
Normal ar fi ca semnele alea de pe scândură să nu pună viaţa unui posibil agresor în pericol dar nici bine să nu-i fie. Dar să nu ne
întoarcem la discuţia infinită cu omu' beat, omu' rău, omu' plin de adrenalină care nu se opreşte nici după un încărcător de AK tras
în cap, şamd.
Totul e relativ, cum spune fancezu' şi un amărât de RG 88 îţi poate salva viaţa sau dacă n-ai noroc poţi să mori
cu Glockul de 9mm în mână şi-o secure-n cap, zâmbind fericit că şi agresorul va muri la spital sau în salvare. Cine are noroc are.
destul de corectă, cu erorile de rigoare, are şi lemnul mai o nervură, mai un nod, etc. Pentru autoapărare se poate folosi această
metodă ca să comparăm două arme sau două tipuri de muniţie aşa, emipiric. Este şi "fun" în acelaşi timp, mai ales dacă nimereşti
scândura şi faci testul în poligon (altfel poţi avea parte şi de adrenalină
Normal ar fi ca semnele alea de pe scândură să nu pună viaţa unui posibil agresor în pericol dar nici bine să nu-i fie. Dar să nu ne
întoarcem la discuţia infinită cu omu' beat, omu' rău, omu' plin de adrenalină care nu se opreşte nici după un încărcător de AK tras
în cap, şamd.
cu Glockul de 9mm în mână şi-o secure-n cap, zâmbind fericit că şi agresorul va muri la spital sau în salvare. Cine are noroc are.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
In nici un caz nu este cel comercializat la noi cu gaura in camera cartusului, este cel pe glont cal.380 acp o alta mincare de peste 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
ala chiar e faimos ca e 9x17 nu rubbersith wrote:Faimosul CZ 83 vandut la americani![]()
![]()
![]()
http://www.budsgunshop.com/catalog/prod ... s_id/13660