sal, ma poate ajuta cineva in legatura cu un sfat

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nashu999

Re: sal, ma poate ajuta cineva in legatura cu un sfat

Post by nashu999 »

deci intra pe mess id nashu999 sau 0748113747 sau 0785440550 vb acolo nu stiu daca e tocmai politicos sa trecem de la arme la lombar :D
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
MirceaCr

Post by MirceaCr »

tevez wrote: :shock: 12 cartuşe? E în cal. 22lr sau au 12 cartuşe în total, 6 în cilindru şi 6 în speed-loader? Şi în timpul liber eu ştiam că te dotezi singur...
6 in butoias si 6 in speed loader, smith&wesson cu teava scurta, serviciul respectiv ii doteaza ei :)
Форт 17 Р
Image
tevez

Post by tevez »

MirceaCr wrote:6 in butoias si 6 in speed loader, smith&wesson cu teava scurta, serviciul respectiv ii doteaza ei :)
Nice!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

tevez wrote:
MirceaCr wrote:6 in butoias si 6 in speed loader, smith&wesson cu teava scurta, serviciul respectiv ii doteaza ei :)
Nice!
Da' cu o pusca mitraliera, ceva nu ati incercat?
Ca jandarmii incearca chiar acum si nici nu vor munitie multa, 4,7 milioane unitati.
Incercati numai sa va inchipuiti comisionul? Te uti la el ca la eclipsa de Soare.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
nashu999

Post by nashu999 »

in sfarsit stimati domni,tin sa va anunt ca dupa indelungi cautari si indecizii m-am hotarat asupra modeluli zoraki 914(o mare influenta avand si nedumeritul care tin sa ii multumesc si pe aceasta cale) deci sambata ma duc la bulgari sa iau unul..ma puteti sfatuii la ce sa ma uit sau cum sa procedez cind il cumpar ,nu ma refer la acte ci la produsul in sine....ca inafara sa vad daca este lovit sau miroase a praf de pusca nu stiu unde sa ma uit.. de asa este,la inceput...am ales varianta asta ptr ca la noi am gasit la un alt magazin (nu stiu daca am voie sa dau nume)un walther pp la 8 mil.. am facut dif intre 2 si 8 si..am ales bulgarii... o zi buna si daca mai poate sa ma ajute cineva cu vreo indicatie va raman dator..
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
nashu999

Post by nashu999 »

cu multumir celor care m-au ajutat cu vreo informatie ,sfat ,sau mult mai mult(nedumeritu) am achizitionat de la bulgari un zoraki 914 chiar daca nu mai sunt cum au fost primele oricum este frumoasa si cea mai buna ptr ca este a mea si este prima cu multumiri inca odata
Post Reply