sal, ma poate ajuta cineva in legatura cu un sfat

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nashu999

Re: sal, ma poate ajuta cineva in legatura cu un sfat

Post by nashu999 »

ms de raspuns,acu intru si pe okazii sa vedem daca il mai are
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
nedumeritu

Post by nedumeritu »

nashu999 wrote:revin cu inca o intrebare am citit tot aici pe forum despre acel cobra ca mai are ceva scapari de gaze nu f mari da un 10-15% scria propietarul.. mai scriu cateva modele ce am vazut si pe siteul de la hunter vip si anume ME 38 compact,smith and wesson chief special gr 77 umarex problema este ca nu dau preturile..am citit si despre un model turcesc tot aici pe pe forumul vostru ,zoraki 914,doar ca asta este pistol..pina la urma nu mai conteaza.. ce parere aveti ca si profesionisti
Zoraki sau versiunea pe bila a lui de la Arrow bate cam tot ce este pe piata acum la categoria respectiva.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
nashu999

Post by nashu999 »

da se pare ca nu mai este de actualitate cu zoraki sunt tare ,,norocos,,....domnul cu reck cobra mai este de actualitate? daca da da un semn te rog .multumiri
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
cris091

Post by cris091 »

lasa revolverul ia-ti pistol prietenii stiu de ce :mrgreen:
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

Scuze, este de actualitate iar pretul este de 350 lei. Nu trebuie luat acest mesaj sub forma de anunt de vanzare pentru ca nu am avut in plan asa ceva.
Revenind la subiect, revolverul are si adaptorul pentru bila sau rachete. Apropos de adaptor, a avut efect mare la Moeciu cand ne-au "vizitat" ursii, in plan orizontal avand ceva precizie (trebuie sa ai grija sa nu fie prea inclinata arma ca-ti cade racheta din adaptor).

Stima
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

cris091 wrote:lasa revolverul ia-ti pistol prietenii stiu de ce :mrgreen:
Eu am pistol, fiica mea are pistol insa, daca ar fi avut un pret mai accesibil, sigur arma cu glont ar fi fost revolver.
Aceeasi prieteni (pasionati de arme) stiu de ce un revolver este mai sigur decat un pistol (dezavantajul unitatii de foc nu are valoare in tara noastra, 5-6 cartuse fiind arhisuficiente).

Stima
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Cel mai mare avantaj al revolverului este ca nu da blocaje. Adaugat la asta o putere de foc mare (vorbim de arma pe glont!) si o excelenta fiabilitate in utilizare (piese putine si robuste).
Cand vine vorba de gaz sau bila, pierderile de gaze ale revolverului nu mai constituie un avantaj. Oricum, la gaz si eu as opta pentru revolver.
PS. Un anume serviciu special din Romania doteaza oamenii sai in timpul liber cu revolver cu teava scurta si 12 cartuse. Spune ceva asta nu?
Форт 17 Р
Image
tevez

Post by tevez »

MirceaCr wrote: PS. Un anume serviciu special din Romania doteaza oamenii sai in timpul liber cu revolver cu teava scurta si 12 cartuse. Spune ceva asta nu?
:shock: 12 cartuşe? E în cal. 22lr sau au 12 cartuşe în total, 6 în cilindru şi 6 în speed-loader? Şi în timpul liber eu ştiam că te dotezi singur...

E adevărat, revolverul pierde ceva gaze prin spatele butoiaşului şi rişti să ai parte de substanţa iritant-lacrimogenă rezervată
atacatorului, dar şi la pistol se poate întâmpla. Oricum, după folosirea unei arme cu gaze sau spray iritant-lacrimogen mâinile
trebuie spălate bine şi arma curăţată, chiar şi sprayul, pentru că mici particule rămân pe acolo. Dacă ai tras cu cartuş cu piper
şi mai apoi cu blank de asemenea rişti să aspiri ceva particule "ridicate" de blank şi să strănuţi până a doua zi.

Revolverul e fain (cui îi plac) dar pe partea de neletale nu prea merită banii, poate Nagantul ce urmază să apară să fie mai
bunicel, dat fiind faptul că până acum au ajuns la noi numai cele din zamak. Când e vorba de glonţ...se schimbă treaba, acolo
e cu totul altceva. Am sesizat şi eu că sunt cam scumpe revolverele pe glonţ la noi, parcă afară nu-s aşa mari diferenţele faţă
de pistoale. 350 e un preţ fff bun pt. o armă bine întreţinută care nouă e vreo 800 cred. Este cu prăsele maro ca în poză?
nashu999

Post by nashu999 »

sal multumesc tuturor ptr sfaturi, te rog daca imi poti da mai multe indicii despre acel revolver,cam ce uzura are (citeam pe un forum ca buba lor este butoiasul care prinde joc,sper sa nu radeti daca e o prostie dar asa am citit asa am intrebat.)daca poti mai multe detalii ar fi ok.ptr ca o varianta ar fi acel zoraki dar luat de la bulgari imi spunea cineva luat din ruse ar fi undeva la 280 ron + drum =400 de aceea te intreb sper sa nu par prea indecis dar poate toti am facut asa la prima arma. deci daca poti sa imi spui e ok.a ca si o completare am intrebat la hunter vip si reck cobraeste undeva la 15 mil cu bila ,o fi acelasi model ..nu stiu.. lasa un nr de tel sa te pot suna sau pe mess id-ul meu este nashu999 o seara buna
nedumeritu

Post by nedumeritu »

nashu999 wrote:sal multumesc tuturor ptr sfaturi, te rog daca imi poti da mai multe indicii despre acel revolver,cam ce uzura are (citeam pe un forum ca buba lor este butoiasul care prinde joc,sper sa nu radeti daca e o prostie dar asa am citit asa am intrebat.)daca poti mai multe detalii ar fi ok.ptr ca o varianta ar fi acel zoraki dar luat de la bulgari imi spunea cineva luat din ruse ar fi undeva la 280 ron + drum =400 de aceea te intreb sper sa nu par prea indecis dar poate toti am facut asa la prima arma. deci daca poti sa imi spui e ok.a ca si o completare am intrebat la hunter vip si reck cobraeste undeva la 15 mil cu bila ,o fi acelasi model ..nu stiu.. lasa un nr de tel sa te pot suna sau pe mess id-ul meu este nashu999 o seara buna
Nu stiu cine spune de 280 ron la bulgari la zoraki.
Eu ultima data cand am verificat era pe la 170 ron si cam atat. O fi fost cu double-take la TVA. :lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nashu999

Post by nashu999 »

atunci e mai bine
imi poti spune si mie procedurile? notificare,c.i. ,copie dupa ambele si mai ce ? si cum se procedeaza la vama...
nedumeritu

Post by nedumeritu »

nashu999 wrote:atunci e mai bine
imi poti spune si mie procedurile? notificare,c.i. ,copie dupa ambele si mai ce ? si cum se procedeaza la vama...
La vama, daca vrei sa te ... umpli de glorie, faci ca mine
- ma duc la politistul de la PCTF si ii zic ca am o arma si o duc in tara
el ma intreaba: ai acte, eu zic: da, el zice: si ce doriti?, eu zic: pai ceva documente, stampile, declaratii, el se uita la mine ca la felul 3 si zice:
mergi domnule la cei care ti-au dat autorizatia de cumparare, noi nu avem nimic aici...
dialog intre doi prosti numai ca unul din el era in charge iar celalalt, adica eu, eram pe dinafara. :lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nashu999

Post by nashu999 »

nedumeritule,sincer mi-ai fost de un real folos ,chiar daca prima oara cam strigam la tine cu litere mari..(de nu din rea vointa dar poate semanam cu cel din vama :lol: )asa ca pina la urma ma voi duce sambata la bulgari sa vad ce iau de pe acolo chiar si nepriceput in ale armelor ma gandesc ca decit un a second mai bine una noua.. in caz ca nu rezolv nimic voi apela la bunavointa d-lui cu ,cobra si il voi cumpara pe acela. numai sa nu ma pierd cu firea prin magazin si sa iau alt ceva in loc de zorki ala ,sa mi se para mie mai aratos si de fapt sa fie vreun casbek... daca vreodata ai nevoie de recuperare fizica sau terapie prin masaj(printre altele sunt si preparator fizic la un lot national) sper sa ma pot revansa. o seara buna
nedumeritu

Post by nedumeritu »

nashu999 wrote:nedumeritule,sincer mi-ai fost de un real folos ,chiar daca prima oara cam strigam la tine cu litere mari..(de nu din rea vointa dar poate semanam cu cel din vama :lol: )asa ca pina la urma ma voi duce sambata la bulgari sa vad ce iau de pe acolo chiar si nepriceput in ale armelor ma gandesc ca decit un a second mai bine una noua.. in caz ca nu rezolv nimic voi apela la bunavointa d-lui cu ,cobra si il voi cumpara pe acela. numai sa nu ma pierd cu firea prin magazin si sa iau alt ceva in loc de zorki ala ,sa mi se para mie mai aratos si de fapt sa fie vreun casbek... daca vreodata ai nevoie de recuperare fizica sau terapie prin masaj(printre altele sunt si preparator fizic la un lot national) sper sa ma pot revansa. o seara buna
Nashule mama, am zona lombara imprastiata si ma doare continuu ceva acolo. Ma lasa doar cand mor cate putin, noaptea, dar rar.
Asa ca ce sa fac? Ce sa mai vreau. Ar fi aiurea sa mor sanatos, nu?
Daca vrei sa mergi dincolo poate te ajutam noi cumva sa nu calci aiurea si sa mergi la persoane cunoscute si la magazine
fara balarii sau alte glume.
Chiar daca nu sunt GP, tot gasim o cale sa te ajutam, fii sigur.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nashu999

Post by nashu999 »

pai in primul rand facem asa ,daca ai facut ceva controale medicale sa imi spui ,daca este ''doar o lombosciatica '' e mai bine sa nu fie ceva hernie de disc. am ceva solutii ptr asta dar nu stiu daca putem vb pe forum.asa ca iti dau id meu si intri pe mess. sau la tel .k?
Post Reply