Pt. că "fraierii" n-au zamakuri ca noi, d-aia le ruginesc.nedumeritu wrote: Stii ca prin State se zice:
- dusmanii armelor sunt: POLITICIENII si RUGINA.
Grand Power... insolubil...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Grand Power... insolubil...
-
nedumeritu
Deh, un Nikel pe zamak aplicat la vremea lui, face... jdemilioane, nu?tevez wrote:Pt. că "fraierii" n-au zamakuri ca noi, d-aia le ruginesc.nedumeritu wrote: Stii ca prin State se zice:
- dusmanii armelor sunt: POLITICIENII si RUGINA.
Zamak Ni Plated ar suna reclama.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Sper ca ati avut curiozitatea sa vedeti si filmuletul de pe youtube.
Cred ca trebuia postat la bancuri fara arme, dar asa mi-a placut cum se potrivea pe titlul topicului.
Nedumeritu, fara suparare, ar fi trebuit de fapt sa pun o dezvoltare imaginara, asa ca e vorba de GP 1910 T i (invisible) care poate arunca si bile de cauciuc si bile de bowling cu putere mare de stopare.
nu conteaza calibrul, poate fi folosit si de cei zgubilitici desi nu are gaura in camera cartusului.
Dar sper ca nu v-ati pierdut simtul umorului, ma simt inspirat.
Cred ca trebuia postat la bancuri fara arme, dar asa mi-a placut cum se potrivea pe titlul topicului.
Nedumeritu, fara suparare, ar fi trebuit de fapt sa pun o dezvoltare imaginara, asa ca e vorba de GP 1910 T i (invisible) care poate arunca si bile de cauciuc si bile de bowling cu putere mare de stopare.
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
-
nedumeritu
Mi-a placut si mie filmul ala, e mortal.marshall wrote:Sper ca ati avut curiozitatea sa vedeti si filmuletul de pe youtube.
Nedumeritu, fara suparare, ar fi trebuit de fapt sa pun o dezvoltare imaginara, asa ca e vorba de GP 1910 T i (invisible) care poate arunca si bile de cauciuc si bile de bowling cu putere mare de stopare.![]()
![]()
nu conteaza calibrul, poate fi folosit si de cei zgubilitici desi nu are gaura in camera cartusului.
Adica ar trebui trecut in permis la "letale".
Cat despre glanda umorului, daca mai am vreo glanda care functioneaza, atunci aia este.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
am gasit ceva referinte foarte autorizate daca ma intelegeti. Ca atare GP t910 esti cea mai buna si mai puternica solutie, folosita cu o anumita munitie de 9mm care deocamdata nu este omologata sau ceva de genul si nu se gaseste in gun shopuri, dar cu ceva efort de unde trebuie poti sa faci rost de cateva cutii.
Garantia de 5 ani confirma faptul ca este o arma fiabila si care este putin probabil sa ti faca probleme.pretul este de 2000 ron.
am tras cu ea si este impresionanta in sensul ca iti ofera acelasi feeling ca o arma cu glont si asta nu prea se intampla la restul pistoalelor neletale... sunetul este :X:X:x
Garantia de 5 ani confirma faptul ca este o arma fiabila si care este putin probabil sa ti faca probleme.pretul este de 2000 ron.
am tras cu ea si este impresionanta in sensul ca iti ofera acelasi feeling ca o arma cu glont si asta nu prea se intampla la restul pistoalelor neletale... sunetul este :X:X:x
am gasit site-ul GP pana la urma si am vazut oferta
dar ca muntiie doar Libra este disponibila? mi-as fi dorit ceva marfa mai exotica... pacat de MFS-ul ala
dar ca muntiie doar Libra este disponibila? mi-as fi dorit ceva marfa mai exotica... pacat de MFS-ul ala
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
-
nedumeritu
Da Babane, pacat.Babanu wrote:am gasit site-ul GP pana la urma si am vazut oferta![]()
S-a dus.
Era de teste.
Anii urmatori, cand ai timp si de lucruri practice,
treci pe la noi si cumpara o cutie de Magnum AKBC si vei fi multumit.
Si tu si Fort-ul tau.
Daca te grabesti, poti incerca acum, la finele saptamanii, adica pana la finele lui Ianuarie.
Si gasesti ce vrei.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else