Grand Power... insolubil...

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: Grand Power... insolubil...

Post by nedumeritu »

radu.b wrote:
nedumeritu wrote:
radu.b wrote: Buna ziua.
Ca si observatie. Apa din cada era suficient de putina a.i. din pozitia respectiva, posibilitatea ca tubul cartusului tras sa se loveasca de fundul cazii era destul de mare. "Clona" - cum ii place d-lui @nedumeritu sa numeasca armele neletale (altele decat ce comercializeaza dansul) tocmai datorita materialului zamak mai usor al mansonului (mai usor decat otelul pistolului caruia ii face dansul reclama) arunca mai bine tubul. Atat. In rest este vorba de reclama vs.anti-reclama.
Cu respect.
Sa o luam pe rand:
- clonele sunt produsele de autoaparare din zamak
- armele sunt pistoalele de autoaparare din otel proiectate ca atare [exemple: Wasp, CZ 83, CZ RAMI 2075, Tanfoglio si cu voia juriului, GP]
Pe de alta parte, din cauza dezvoltarii platformei pe care postam cu totii nu se pot publica filme AICI.
Faceti dvs. un singur exemplu si toti ne vom publica filmele pe acest forum.
Pana atunci trebuie sa ne multumim cu publicarea lor aiurea, fiecare pe unde apuca.
Nu exista anti-reclama cum la fel de bine stiti ca si mine ca "there is not any kind of bad advertising".
Mai exact, despre un produs se vorbeste sau nu se vorbeste.
Dupa aceea imi place sa cred ca onor clientul ar trebui sa fie Suveran.
Buna ziua.
S-o luam pe rand.
1. daca armele de zamak sunt clone si doar cele de otel sunt cele "adevarate", atunci cele de polymer cum sunt?
2. postarea clipului se putea face pe Youtube fara probleme ( ca si alte clipuri postate ) si nu mai exista aceasta discutie.
3. orice comentariu cu tenta mai mult sau mai putin voalata care atinge interesul firmei la care lucrez si venita din partea dumneavoastra (avand in vedere ca nu mai sunteti doar client, ci reprezentati concurenta - daca se poate numi asa) imi da dreptul nu doar sa reactionez ci sa iau si masuri daca este nevoie. Pentru ca din aceasta calitate de concurent, dumneavoastra va exprimati parerea despre un produs sau altul, net partinitor catre cele care le reprezentati (aceasta inseamna reclama vs.antireclama - pentru ca prin antireclama facuta unui produs il promovati pe al dumneavoastra), pentru ca sunteti "la mine acasa", pentru ca nu este prima atentionare va rog sa luati act de pozitia mea si sa va ganditi de doua ori inainte de a posta pe acest forum. Nu cred ca ati gasit postari semnate de noi pe forum-uri ale concurentei(nici nu veti cgasi asa ceva) sau alte forum-uri de specialitate, prin care sa denigram in vre-un fel un produs sau altul. Tot ce gasiti sunt anuntate evenimentele sau aparitia unui produs nou pe piata. Nu ma credeti, nu aveti decat sa verificati. Sunt 5 forum-uri pe care suntem prezenti.
V-am sprijinit in actiunile dumneavoastra (cand ati activat in ROMSDC) v-am acceptat comentariile dar parerea mea este ca trebuie sa va opriti. Daca nu va convine, cu tot respectul dar mai sunt si alte forum-uri pe care sa puteti activa.
Atat, mai departe vor fi doar fapte.
Cu respect.
Cu acelasi respect,
Dar postari cu caracter pur tehnic si de natura care sa nu faca reclama vreunui produs, pot sa fac?
Sau opinii personale despre fapte de viata, legate sau nu de lumea armelor?
Cred ca ar fi normal sa pot face asa.
Desigur, acum cand sunt ceva "ce se numeste un fel de concurenta, daca se poate numi asa" atata vreme cat nu
imi fac reclama la asa numita marca concurenta ar trebui sa pot activa pe forumul unde am investit personal
in mare majoritate in postari la obiect peste 8% din totalul postarilor. Peste 2200 la numar.
Aceasta este doar o opinie. Puteti sa fiti de acord cu ea sau, din contra, sa treceti la fapte.
[ban sau excludere ar fi corecte din motive obiective insa cu stergerea integrala a postarilor si contributiilor la forum]
Pe alte forumuri nu am fost activ din motive de loialitate, daca e sa ii spun asa; am inceput pe ARW, agunci am ramas
pe ARW. Si sper sa nu fie nevoie sa ma mut cu ... arme si bagaje undeva aiurea.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
radu.b

Post by radu.b »

nedumeritu wrote: "Dar postari cu caracter pur tehnic si de natura care sa nu faca reclama vreunui produs, pot sa fac?
Cred ca ar fi normal sa pot face asa."
Buna ziua.
Si eu cred ca este normal ce spuneti, necazul ca dumneavoastra nu ati prea respectat aceste lucruri. Cat despre postari, fara suparare dar cred ca nu ati fost fortat sa faceti acest lucru. Limitati-va strict la ce ati spus si nu vor mai fi discutii.
Cu respect.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

radu.b wrote:
nedumeritu wrote: "Dar postari cu caracter pur tehnic si de natura care sa nu faca reclama vreunui produs, pot sa fac?
Cred ca ar fi normal sa pot face asa."
Buna ziua.
Si eu cred ca este normal ce spuneti, necazul ca dumneavoastra nu ati prea respectat aceste lucruri. Cat despre postari, fara suparare dar cred ca nu ati fost fortat sa faceti acest lucru. Limitati-va strict la ce ati spus si nu vor mai fi discutii.
Cu respect.
I got it.
Ma voi conforma.
Si trec totul in portofoliu in numele firmei Arrow, oficial, pentru a sti cum stam.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
skyline

Post by skyline »

Va salut.
Postez acest mesaj in calitate de proaspat posesor de permis port-arma pt arme neletale.
Am citit cateva posturi si vad ca unii dintre dumneavoastra sunt intradevar pasionati si ati fi in masura sa ma ajutati cu o intrebare de incepator in acest domeniu.

1. Spuneti mi va rog care este la ora actuala cel mai puternic pistol cu bila de cauciuc (am vazut ca se masoara in kilojouli).
Am auzit ca Grand Power de 9mm folosit cu munitie adecvata este foarte puternic.

2. De asemenea as dori sa aflu si care pistoale sunt considerate ca fiind cele mai fiabile si, ca atare, adecvate pentru necesitatile mele (caut un pistol strict pentru autoaparare si nu pentru sport, desigur ca voi merge regulat la tir pentru a mi mentine acuratetea pentru situatia in care s-ar ivi vreo neplacere).

Tin sa mentionez ca va adresez aceste intrebari pentru a ma ajuta a gasi un pistol care sa-mi indeplineasca cerintele.

Cu stima.
Babanu

Post by Babanu »

Unde ai vazut ca se masoara in kilojouli probabil ca ai vazut si ca puterea unei arme tine mai mult de munitie si abia apoi de arma in sine iar in final defapt se masoare in jouli :wink:
Acum ca am lamurit asta, alege-ti arma in functie de scopul pentru care o vrei si evident bugetul. Autoapararea este de mai multe feluri, in casa, pe strada, zilnica, din an in paste... intelegi tu... :mrgreen:

Sunt si eu curios, GP in 9mm se gaseste pe undeva? Ca nu am inteles foarte clar pana acum...
Ca daca nu se gaseste pe nicaieri poti sa-l excluzi din start...
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
sith

Post by sith »

skyline wrote:Va salut.
Postez acest mesaj in calitate de proaspat posesor de permis port-arma pt arme neletale.
Am citit cateva posturi si vad ca unii dintre dumneavoastra sunt intradevar pasionati si ati fi in masura sa ma ajutati cu o intrebare de incepator in acest domeniu.

1. Spuneti mi va rog care este la ora actuala cel mai puternic pistol cu bila de cauciuc (am vazut ca se masoara in kilojouli).
Am auzit ca Grand Power de 9mm folosit cu munitie adecvata este foarte puternic.

2. De asemenea as dori sa aflu si care pistoale sunt considerate ca fiind cele mai fiabile si, ca atare, adecvate pentru necesitatile mele (caut un pistol strict pentru autoaparare si nu pentru sport, desigur ca voi merge regulat la tir pentru a mi mentine acuratetea pentru situatia in care s-ar ivi vreo neplacere).

Tin sa mentionez ca va adresez aceste intrebari pentru a ma ajuta a gasi un pistol care sa-mi indeplineasca cerintele.

Cu stima.
Parerea mea este sa citesti si tu forumul. Ai aici destule informatii ca sa-ti faci o parere. Cea mai buna arma e cea care ti-o permiti, in functie de ce vrei tu de la arma aia. Proaspat detinator de permis = detii o arma, deci ... spor la citit :wink:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
jordan_23

Post by jordan_23 »

Pentru 9mm... din cate am vazut eu pe siteul lui GP.ro este o lista de dealeri trecuta acolo. Si mai este si la uti. So, Babane ai de unde alege. :idea:
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Babanu wrote:Unde ai vazut ca se masoara in kilojouli probabil ca ai vazut si ca puterea unei arme tine mai mult de munitie si abia apoi de arma in sine iar in final defapt se masoare in jouli :wink:
Acum ca am lamurit asta, alege-ti arma in functie de scopul pentru care o vrei si evident bugetul. Autoapararea este de mai multe feluri, in casa, pe strada, zilnica, din an in paste... intelegi tu... :mrgreen:

Sunt si eu curios, GP in 9mm se gaseste pe undeva? Ca nu am inteles foarte clar pana acum...
Ca daca nu se gaseste pe nicaieri poti sa-l excluzi din start...
Ce-i Babane, nu mai stii de firma GPI?
Faci o vizita si cvezi daca exista firma. Te uiti inanutru si fvezi ce cartofi vinde.
Nu iti place, te duci la Mall si-ti iei creveti de Vietnam sau fulgi de cartofi sintetici...
Pe urma, daca te inneci cu ei, poti sa ii excluzi din start.
By the way, cum stai cu SuperGlue-ul?
Tine, tine?
Daca nu, treci pe la noi si rezolvam cum ti-am promis.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Care domne... http://www.gpi.ro ?

S-a schimbat afacerea... :P :P :P

Apropo in nisip trage GP-ul?... poate punem si un video ... GP in flacari... :lol: :lol: :lol:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Bun, pentru dislexicii care nu pot face diferenta intre
Grand Power Investment
si GPI Turism Sport
recomad vizitarea paginii
adida.net
de unde NU isi vor putea cumpara niste incaltari sport.
Ce mare diferenta, lipseste un "S".

PS
DISLEXIE
Dictionarele de specialitate definesc dislexia astfel:
Dislexia este o tulburare la citit manifestată prin modificarea cuvintelor, prin greșeli de lectură etc.
Este un deficit de un anume grad, în recunoașterea și înțelegerea textelor scrise, tipărite sau de mână.
Totodată prezintă o lecturare lentă, greoaie, cu poticniri și chiar blocaje în citire.
Această deficiență poate fi sesizată în jurul vârstei de 6-7 ani, când apare de asemenea și însușirea cititului.
Copilul evită lecturarea și ezită să citească cu voce tare.
Persoanele mature prezinta modificari comportament si de personalitate variate in functie de tipul de personalitate
ajungand sa prezinte o aparenta de normalitate uneori.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

:lol: :lol: :lol: deci daca vrem niste sosoni cu talpa de guma tot cu tine vorbim, cu S sau fara S .... :lol: :lol: :lol: Apropo ce ne recomanzi sa nu ne rugineasca sosonul.. scuze GP-ul, ca daca tot i facem baita ce facem dupa aia, il uscam cu feonul? :lol: :lol: :lol:
emy

Post by emy »

Super...aceasta arma este a mea si ... si este INSOLUBILA.
Incredibil!!!

Stiati ca:
-maciuca/parul/bata/ghioaga....sunt insolubile?
-arcul/arbaleta....
-prastia..
-cutitul/sabia/stiletul/palosul...

O fi inventat cineva arma de zahar (solubila).
Super tare.

P.S. si sa vedeti de acum mistocareala.
nu va obositi sa scrieti mult - intru rar si nu citesc orice "scriitor".
sepuku

Post by sepuku »

- insolubil ?! :) asteptam cu interes - inodor si insipid !!! :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
marshall

Post by marshall »

Poate ca nu era locul aici, dar nu m-am putut abtine.

http://www.youtube.com/watch?v=rtFa3EFxg9A

The new GP t 910 "literally changes the way people will see self defense, because it's invisible"

Acesta este un pamflet, I hope you don't mind.
CZ 83
FORT 14R
nedumeritu

Post by nedumeritu »

marshall wrote:Poate ca nu era locul aici, dar nu m-am putut abtine.

http://www.youtube.com/watch?v=rtFa3EFxg9A

The new GP t 910 "literally changes the way people will see self defense, because it's invisible"

Acesta este un pamflet, I hope you don't mind.
Stii ca prin State se zice:
- dusmanii armelor sunt: POLITICIENII si RUGINA.
Chestiile alea din semnatura au acceasi dusmani dar in ordine inversa.
GP, ca tot este invizibil, ramane doar cu prima optiune.
Tot pamflet.
PS
Ienivei, mi-a placut, poti sa te angajezi ca si Copywriter la orice multinationala mare.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Post Reply