Cu acelasi respect,radu.b wrote:Buna ziua.nedumeritu wrote:Sa o luam pe rand:radu.b wrote: Buna ziua.
Ca si observatie. Apa din cada era suficient de putina a.i. din pozitia respectiva, posibilitatea ca tubul cartusului tras sa se loveasca de fundul cazii era destul de mare. "Clona" - cum ii place d-lui @nedumeritu sa numeasca armele neletale (altele decat ce comercializeaza dansul) tocmai datorita materialului zamak mai usor al mansonului (mai usor decat otelul pistolului caruia ii face dansul reclama) arunca mai bine tubul. Atat. In rest este vorba de reclama vs.anti-reclama.
Cu respect.
- clonele sunt produsele de autoaparare din zamak
- armele sunt pistoalele de autoaparare din otel proiectate ca atare [exemple: Wasp, CZ 83, CZ RAMI 2075, Tanfoglio si cu voia juriului, GP]
Pe de alta parte, din cauza dezvoltarii platformei pe care postam cu totii nu se pot publica filme AICI.
Faceti dvs. un singur exemplu si toti ne vom publica filmele pe acest forum.
Pana atunci trebuie sa ne multumim cu publicarea lor aiurea, fiecare pe unde apuca.
Nu exista anti-reclama cum la fel de bine stiti ca si mine ca "there is not any kind of bad advertising".
Mai exact, despre un produs se vorbeste sau nu se vorbeste.
Dupa aceea imi place sa cred ca onor clientul ar trebui sa fie Suveran.
S-o luam pe rand.
1. daca armele de zamak sunt clone si doar cele de otel sunt cele "adevarate", atunci cele de polymer cum sunt?
2. postarea clipului se putea face pe Youtube fara probleme ( ca si alte clipuri postate ) si nu mai exista aceasta discutie.
3. orice comentariu cu tenta mai mult sau mai putin voalata care atinge interesul firmei la care lucrez si venita din partea dumneavoastra (avand in vedere ca nu mai sunteti doar client, ci reprezentati concurenta - daca se poate numi asa) imi da dreptul nu doar sa reactionez ci sa iau si masuri daca este nevoie. Pentru ca din aceasta calitate de concurent, dumneavoastra va exprimati parerea despre un produs sau altul, net partinitor catre cele care le reprezentati (aceasta inseamna reclama vs.antireclama - pentru ca prin antireclama facuta unui produs il promovati pe al dumneavoastra), pentru ca sunteti "la mine acasa", pentru ca nu este prima atentionare va rog sa luati act de pozitia mea si sa va ganditi de doua ori inainte de a posta pe acest forum. Nu cred ca ati gasit postari semnate de noi pe forum-uri ale concurentei(nici nu veti cgasi asa ceva) sau alte forum-uri de specialitate, prin care sa denigram in vre-un fel un produs sau altul. Tot ce gasiti sunt anuntate evenimentele sau aparitia unui produs nou pe piata. Nu ma credeti, nu aveti decat sa verificati. Sunt 5 forum-uri pe care suntem prezenti.
V-am sprijinit in actiunile dumneavoastra (cand ati activat in ROMSDC) v-am acceptat comentariile dar parerea mea este ca trebuie sa va opriti. Daca nu va convine, cu tot respectul dar mai sunt si alte forum-uri pe care sa puteti activa.
Atat, mai departe vor fi doar fapte.
Cu respect.
Dar postari cu caracter pur tehnic si de natura care sa nu faca reclama vreunui produs, pot sa fac?
Sau opinii personale despre fapte de viata, legate sau nu de lumea armelor?
Cred ca ar fi normal sa pot face asa.
Desigur, acum cand sunt ceva "ce se numeste un fel de concurenta, daca se poate numi asa" atata vreme cat nu
imi fac reclama la asa numita marca concurenta ar trebui sa pot activa pe forumul unde am investit personal
in mare majoritate in postari la obiect peste 8% din totalul postarilor. Peste 2200 la numar.
Aceasta este doar o opinie. Puteti sa fiti de acord cu ea sau, din contra, sa treceti la fapte.
[ban sau excludere ar fi corecte din motive obiective insa cu stergerea integrala a postarilor si contributiilor la forum]
Pe alte forumuri nu am fost activ din motive de loialitate, daca e sa ii spun asa; am inceput pe ARW, agunci am ramas
pe ARW. Si sper sa nu fie nevoie sa ma mut cu ... arme si bagaje undeva aiurea.