BARTHY 2 wrote:Copii mari sau oameni mici ? In loc sa ne guduram pe langa jucarelele astea mai bine ne-am gandi cum sa facem ca fiecare roman sa aiba dreptul legal de a detine, macar la domiciliu, o arma cu glont pentru autoaparare, ca in orice tara civilizata.
Trebuie sa asteptam sa se mai nasca un Nicolaescu sa ajunga senator la 70 de ani si sa vorbeaasca el pentru noi in parlament ?
Are dreptate Boc, cand ne scuipa seminte-n cap ! Stam cu capu-n jos si ne asteptam ratia ca-n lagar.
si daca iti spun cum..o sa imi spui ca stiai, si ca romanii sunt prea saraci sa se inscrie in asociatiile de profil, care-teoretic- le apara drepturile?!?
SĂRACII !!!
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
In mare masura sunt saraci, dar saraci cu duhul.
Nu stiu in ce masura dar conform directivelor NKVD pentru teritoriile ocupate
natiunile trebuie transformate in populatii si dupa un timp suficient, diferind de la natie
la natie, vei vedea in ochii oamenilor ca fac parte dintr-o natie infranta.
Cam asta se doreste iar guvernele de dupa '89 in totalitate au continuat aceasta politica.
Asa ca este o minune ca avem si aceste rudimente de drepturi la autoaparare.
Si pe urma, cine face si cine aplica legile, asa aiurea cum sunt ele?
Cand Haiosu intreba ceva despre neletale in pauza unei emisiuni la TV unde era invitat si el
impreuna cu un ministru de interne, respectivul ministru isi intreba coonsilierul "ce e ma cu neletalele astea?"....
Si noi, bolborosim aici ca mamaliga'n ceaun, ca vedzi Doamne ce viteji suntem.
Shi.t!
Cu stima. Dan Zaharia "Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora." Somebody Else
as dori un sfat in vederea achizitionarii unei arme de autoaparare. care sunt cele mai bune arme pt asa ceva?
bugetul este de cam 1300 de RON.
as vrea sa cumpar de la arrow din cluj, pt ca mi-a placut mult domnul de acolo, era foarte amabil cand l-am intrebat, doar ca nu am vrut sa il pun sa scoata toate armele degeaba daca inca nu aveam autorizatia de la politie.( in 14 feb o sa o primesc )
din ce am vazut aici pe forum, cele din otel sunt cele mai apreciate, exista vre-o sansa sa ma incadrez in bugetul meu cu una?
va multumesc anticipat.
PS: am vazut ca este un pret acceptabil la WALTHER PP pe http://www.arw.ro, doar ca nu e din otel. voi ce ziceti?
se pare ca astea mai apreciate sar de 2000 lei...dar cum nu e ceva ce cumperi mereu merita investitia... te tine o viata, numai sa nu traiesti prea mult :d
inca ceva, am tot vazut ca se vorbeste de pistoalele fort pe aici pe forum, unde pot gasi si eu, sa vad niste preturi, pt ca pe site-ul arrow nu gasesc decat cateva modele de pistoale.
anubis2612 wrote:inca ceva, am tot vazut ca se vorbeste de pistoalele fort pe aici pe forum, unde pot gasi si eu, sa vad niste preturi, pt ca pe site-ul arrow nu gasesc decat cateva modele de pistoale.
Ai PM
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
Salut, eu te-as indruma catre Tanfoglio. Eu sunt posesorul unuia si vreau sa-ti spun ca sunt foarte multumit. Am auzic ca va aparea in scurt timp si o varianta cu teava lisa, doua incarcatoare si la acela pret cu al meu . Abia astept!
O zi buna
inaripatu' wrote:Salut, eu te-as indruma catre Tanfoglio. Eu sunt posesorul unuia si vreau sa-ti spun ca sunt foarte multumit. Am auzic ca va aparea in scurt timp si o varianta cu teava lisa, doua incarcatoare si la acela pret cu al meu . Abia astept!
O zi buna
Felicitari ,esti un om norocos
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
Buna ziua, la toata lumea salut cu respect veteranii acestui forum, carora leam citit cuvant cu cuvant fiecare postare! Sunt nou pe forum, iar in lumea armelor neletale sa zic asa, cam de 3 ani, unde am inceput cu un pistol pe gaz marca ekol p29 folosit la maxim! sute de cartuse din pacate nu il mai am:D, ulterior la un an de zile whalter p99 gaz, iar acum de 2 saptamani preacunoscutul rohm rg88, in ciuda la toate speculatiile si miile de discutii care au fost aici.....lam achizitionat de ce sa mint pentru ca are un pret bun in raport cu calitatea (nu am avut momentan bani de fort;)) cu toate ca cei de la MLD GUNS mil bagau p gat ) este un inceput fiind primul pe bila in 3 ani de zile...acum sa vedem teste in poligon caci momentan nu am tras cu el voi icerca la UTI sa vedem cum se comporta cu mai multe tipuri de munitii! zi cat mai placuta la toata lumea si sper sa revin cu poze filmulete si pareri!
Va salut.
Incet-incet am ajuns si la aceasta sectiune a forumului dupa ce am "bantuit" zilele trecute prin alte zone.
Indiferet ce cautam inainte, am ajuns la concluzia ca tot o arma (pistol) pentru autoaparare e mai buna, asa ca am lasat discutiile despre arme airsoft, cu aer comprimat ( pt tir) si alte chestiuni. Mentionez ca nu se pune problema unei arme letale.
OK..... acum vine intrebarea pe care desigur o banuiti cu totii:
Luand in calcul performantele, rezistenta la uzura, pretul... ce imi recomandati?
Am vazut ca multi critica armele din zamak si pe buna dreptate, am impresia, - dat fiind ca acest aliaj este destul de casant, iar mansonul pistolului este o piesa foarte solicitata.
Totusi, tinand cont ca efectiv nu pot sa platesc mai mult de 1000 RON pe un pistol cu bile de cauciuc, pentru autoaparare, - ce imi recomandati ca fiind cea mai buna alegere in aceste conditiuni?
Ma gandesc la un pistol cu teava de otel ( evident! oare sunt unele si cu teava de "zamak"?!), cu mecanismul interior fiabil in timp, si care sa aiba si ceva performante in ceea ce priveste puterea, precizia, rezistenta, etc.
V-as fi recunoscator pentru orice sfat onest, - tinad seama de faptul ca realmente nu ma pricep la tot soiul de tipuri/variante/etc.
Editare ulterioara: Am uitat sa adaug un lucru, - cred eu, - esential: Pistolul ar trebui sa aiba teava fara "opritoare". Am inteles de la diverse persoane ca acelea nu sunt deloc indicate atunci cand doresti sa ai precizie, fie si de la o distanta mica, asa cum sunt folosite armele de autoaparare. Intr-adevar, daca doresti sa impiedici un atac si tragi la picioare, nu-ti doresti ca bila sa ajunga in alta ... "parte" ( cum sa-i zic? adica acolo unde tesutul e foarte moale si rana poate fi cu adevarat importanta). Ideea e ca o teava "lisa" e mult mai buna in opinia mea dpdv al preciziei si al faptului ca se realizeaza o tragere curata, fara urme de cauciuc sau alte cele.
Deci?
Cu stima.
ChristianW wrote:Va salut.
............................................................
Totusi, tinand cont ca efectiv nu pot sa platesc mai mult de 1000 RON pe un pistol cu bile de cauciuc, pentru autoaparare, - ce imi recomandati ca fiind cea mai buna alegere in aceste conditiuni?
Ma gandesc la un pistol cu teava de otel ( evident! oare sunt unele si cu teava de "zamak"?!), cu mecanismul interior fiabil in timp, si care sa aiba si ceva performante in ceea ce priveste puterea, precizia, rezistenta, etc.
V-as fi recunoscator pentru orice sfat onest, - tinad seama de faptul ca realmente nu ma pricep la tot soiul de tipuri/variante/etc.
Cu stima.
Momentan, parerea mea personala ar fi sa mai strangi bani. Daca iei zamac, o sa regreti, sfatul meu ar fi sa iti iei un pistol din otel. Decizia iti apartine. Incearca si varianta in rate.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her. my favorite gun telesystems
Multumesc pentru acest prim raspuns.
Referitor la problema opritoarelor de pe teava.... exista ( la un pret rezonabil) pistoale cu teava lisa ce se comercializeaza la noi? Intreb pentru ca am citit tot felul de lucruri si sunt nesigur....
Referitor la cele din zamak, aceiasi intrebare de mai sus.
De asemenea, iau in calcul si revolverele pentru autoaparare, intrebarea e valabila si pentru acestea.
Am sa dau si un link, sper ca e voie: http://rev.aquina.us/sb/index.php?m=11& ... 105-044733
Multumesc.
ChristianW wrote:Multumesc pentru acest prim raspuns.
Referitor la problema opritoarelor de pe teava.... exista ( la un pret rezonabil) pistoale cu teava lisa ce se comercializeaza la noi? Intreb pentru ca am citit tot felul de lucruri si sunt nesigur....
Referitor la cele din zamak, aceiasi intrebare de mai sus.
De asemenea, iau in calcul si revolverele pentru autoaparare, intrebarea e valabila si pentru acestea.
Am sa dau si un link, sper ca e voie: http://rev.aquina.us/sb/index.php?m=11& ... 105-044733
Multumesc.
Parerea mea: daca dispui doar de 1000 lei nu te chinui, ia-ti Streamer, cea mai buna alegere, fiabil, robust, incarcator capacitate mare, pret... , mai mult decat ok. Daca nu ai incredere in el ia-ti doua, banii iti ajung .
Sau mai pune inca pe atat si cumpara-ti ceva pe otel, calibrul .45 sau de ce nu 9*28, ambele variante sunt bune dupa mine.
Apropo, Streamer nu are opritoare pe teava, are doar sicane.
Din pacate teava lisa au doar pistoalele Fort - toata gama, fie 9mm fie .45, si GP 910. Restul au sicane pe teava.
Depinde ce vrei tu sa faci cu el, forumul asta are destule informati utile. Daca vrei sa tragi si in poligon, gandeste-te la teava lisa, otel. Daca vrei sa tragi 10-15 focuri pe an ... gandeste-te la ce vrei tu ....
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her. my favorite gun telesystems