cum punem armele la "conservat" ? ca tot vine iarn

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
alex vasilescu

cum punem armele la "conservat" ? ca tot vine iarn

Post by alex vasilescu »

Astept diferite idei, propuneri pt revizii, pregatire pt iarna pt "jucariile noastre"
Mad Max

Post by Mad Max »

parerea mea : ulei de calitate, huse confortabile si temperatura camerei, in nici un caz frig....si binainteles, sa nu aiba acces la arme cine nu trebuie....
Guest

Post by Guest »

pai de ce sa le punem in conservare. Iarna nu putem trage?
Eu vreau sa o folosesc si iarna
SLY

Post by SLY »

Ai grija cu cantitatea de ulei, eventual sa nu ajunga pe la garnituri. Dar, vorba lui GUEST, de ce n-am trage si iarna?
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Pai iarna daca scoti arma de la temperatura camerei afara in frig, se va face condens si in catva timp poti observa puncte de rugina pe partea metalica a armei.. ai apoi, arcul din cilindrul de compresie s-ar putea avaria daca este folosit la o temperatura de - grade, flexibilitatea metalului este serios afectata de temperaturile scazute.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
AC Sniper

Post by AC Sniper »

De vina se pare ca este uleiul de pe arc,care la temperaturi scazute devine foarte vascos si diminueaza din elasticitatea arcului.PCP-urile sunt campionii armelor cu aer comprimat la capitolul temperaturi scazute.neavand deloc diminuari de viteza in functie de temperatura..De fapt cu cate avantaje au ac-urile cu aer precomprimat este si normal sa fie atat de scumpe.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
arrow
Site Admin

Post by arrow »

AC Sniper wrote:De fapt cu cate avantaje au ac-urile cu aer precomprimat este si normal sa fie atat de scumpe.
Ma bag si eu in vorba.

In general, datorita concurentei, preturile produselor, indiferent care, nu sunt legate de avantajele acestor produse, ci de costurile de productie si cele de distributie/vanzare.

Marius
AC Sniper

Post by AC Sniper »

De acord cu tine,Marius insa si firma cu renume mondial care-si pune amprenta asupra calitatii produsului(cum ar fi FX,de exemplu) conduce in final la un pret de productie mai ridicat.Apropo de arme cu aer precomprimat,am o informatie conform careia si firma Gamo va scoate pe piata in viitorul, sper,nu foarte indepartat,a unei arme cu aer precomprimat produsa de ei,dat fiind faptul ca Gamo a achizitionat BSA Airguns si odata cu asta tehnologia BSA de fabricare a PCP-urilor.Ar fi extraordinar sa avem pe viitor si in Romania un Gamo PCP de puterea binecunoscutului deja Hunter 440.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Post Reply