Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
L-am vazut la arw in constanta! aveau 2014 , 906 si 925! mam uitat pe teava si nu parea sa aibe sita! Magazinu de langa casa de cultura(pentru cine stie)! si banuiesc ca domnul de la arw stie sa citeasca pe autorizatie si nu cred ca imi aducea o arma cu blank pt autorizatie pentru bila!
Cam micuţ 906-le dar arată fain în pozele de pe internet. Cred că la fiabilitate e asemănător cu Streamerul şi alegerea ţine
mai mult de gustul fiecăruia. Pe site încă nu a apărut dar nu văd de ce n-ar scoate turcii şi în varianta rubber că nu diferă
mare lucru la celelalte modele...
mai mult de gustul fiecăruia. Pe site încă nu a apărut dar nu văd de ce n-ar scoate turcii şi în varianta rubber că nu diferă
mare lucru la celelalte modele...
Este , intradevar cam micut!ma gandesc doar la faptul ca poate va fi nevoie vreodata sa il scot si , agresorul in loc sa dea in spate e posibil sa il buseasca rasul! probabil va crede ca este aprinzator de aragaz!
Aşa poate să se întâmple cu aproape oricare armă, de când cu airsofturile care arată identic cu originalul nu maivoodoo85 wrote:Este , intradevar cam micut!ma gandesc doar la faptul ca poate va fi nevoie vreodata sa il scot si , agresorul in loc sa dea in spate e posibil sa il buseasca rasul! probabil va crede ca este aprinzator de aragaz!
poţi fi sigur de nimic. Era un patron de casă de schimb care "supravieţuise" unei tentative de jaf şi spunea în
interviu: "am văzut că arma era cu gaze", probabil ochiul lui ager văzuse ţeava obturată.
Ideea e că dacă scoţi arma, fie ea şi neletală, o cam şi foloseşti, măcar tragi în sus foc de avertisment şi un
agresor mai de treabă se opreşte. Altfel înseamnă că nu era nevoie s-o scoţi. Mici şanse să intimidezi pe unul
din ăsta doar prin ameninţare, era "gun-urilor" cu bile fluturate în aer prin discoteci a cam apus, oricine ştie
de "brichete". Tare curios m-ai făcut cu pistolul ăsta.
MAine ma duc la ARW sa imi iau pistolul! o sa fac niste poze, si daca e le pun pe site (asta daca ma lasa domnul de acolo)!Inca trebuie sa ma hotarasc care din ele va fi! o decizie cam grea!
Nu te grăbi, piaţa s-a diversificat, în funcţie de buget mai ai opţiuni. Cumpără-l când eşti sigur pe care-l vrei, 
ideea e ca nu vreau sa dau mai mult 700 de lei pe el!Nu mai sunt fonduri ca in anii trecuti!:))
Buna seara.voodoo85 wrote:L-am vazut la arw in constanta! aveau 2014 , 906 si 925! mam uitat pe teava si nu parea sa aibe sita!
Stalker ( 10x22T)

sau Zoraki 906( 9 mm PAK) ?
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
-
slim_daddy40
Domnule Radu.. arw aduce si incarcatoare pt streamer2014 si la ce PRET??? este bun un al doilea incarcator ..
Exact! Am dori sa aduceti si sectoare pentru Streamer. Macar sa ne spuneti daca este posibil, in viitor! Multumesc!
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !
Buna seara.
Apropo de incarcator, se potriveste cel de Zoraki 914?
La prima vedere se pare ca da, din ce am vazut studiind un incarcator de Zoraki 914 (nu aveam Streamer-ul la mine)
Multumesc.
Apropo de incarcator, se potriveste cel de Zoraki 914?
La prima vedere se pare ca da, din ce am vazut studiind un incarcator de Zoraki 914 (nu aveam Streamer-ul la mine)
Multumesc.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
La multi ani si un an mai bun!
SI ca sa fiu on topic! MI+am cumparat pe 23.12.2010 un zoraki 2014!Sincer am ramas uimit de precizie iar despre munitie(PG) am ramas si mai uimit!am tras intr-un pomelo si bila a intrat si a si iesit!Oi fi nimerit un soft spot?
SI ca sa fiu on topic! MI+am cumparat pe 23.12.2010 un zoraki 2014!Sincer am ramas uimit de precizie iar despre munitie(PG) am ramas si mai uimit!am tras intr-un pomelo si bila a intrat si a si iesit!Oi fi nimerit un soft spot?
-
nedumeritu
Lasa detaliile, modestule!voodoo85 wrote:La multi ani si un an mai bun!
Mai bine zi ca mai conteaza si mana si okiu'...
nu o mai da pe dupa cires sau pomelo sau cum ii zice la chestia aia.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
L-am achizitionat si eu ieri de la magazinul arw din oradea, la pretul de 619 lei. Ma intreb de ce au avut pret diferit fata de cel de pe site?
Să-l stăpâneşti sănătos şi fără incidente! Preţul variază din cauza cursului şi poţi avea şi surprize plăcute,sindagio wrote:L-am achizitionat si eu ieri de la magazinul arw din oradea, la pretul de 619 lei. Ma intreb de ce au avut pret diferit fata de cel de pe site?
adică să fie dintr-un lot mai vechi şi să găseşti ceva mai ieftin ca pe site. Eu am văzut aşa stuaţii cu un
revolver RG cu gaze şi cu o carabină pe care şi-a luat-o un coleg cu aproape 2 milioane mai ieftină decât
era pe site. Totuşi cam mare diferenţa.