Si eu am fost surprins, dar am intrebat destul de mult dintre cunoscutii mei, si rezultatul a fost surprinzator (nu neaparat relevant): sunt putini cei care ar vana animale ca hobby (unii au recunoscut ca ar face-o de foame), si.. o sa radeti... nici unul nu s-a gandit sa omoare porcu' de Craciun prin impuscare (nu ma refer neaparat la AC)
Dintre cei care sunt vanatori, ar prefera sa vaneza animale mari, nu s-au aratat incantati sa omoare vietati mici cu AC, din mila, si de teama ca nu ar reusi sa dea o lovitura mortala vanatului...
Ma gandesc ca totusi nu m-as simti cu cugetul impacat sa-mi impusc pisica... sa bag in ea cateva diabolouri stiind sigur ca nici daca dau headshot...desi, uneori... he hee
Nu, hotarat, nu as avea inima sa trag in ceva/cineva, doar sa chinui (cu AC)... Cat despre vanat/ucis, as face-o doar de foame.
Multumesc pt link-uri lui "AC Sniper" si lui "Alegzandru" (http://www.ctico.com/fx.htm merita vazut). Caut in continuare pe piata romaneasca (garantie, etc. etc.), o pusca AC cu magazie, musai din lemn... Sunte eu prea pretentios daca visez la o pusca semiautomata?! la urma urmei suntem in mileniul 3, nu vreau un tun laser intergalactic, dar nici o flinta (sper sa nu se supere prea tare, numai atat cat trebuie - admiratorii pustilor la care incarci dupa fiecare foc
Acum spuneti si voi, ar fi prea mult daca in mileniul 3, vrem de la o pusca AC cele mai sus mentionate? (nu ma refer neaparat la Zana cea Buuuuna