sfat pt incepator

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cs

Post by cs »

dar problema aia cu inaltatorul am citit ca se poate remedia destul de usor. e adevarat?
Acum ma bate gandul sa imi iau un cfx doar pt precizie.
Cam care e diferenta de greutate intre un cfx si un shadow1000 ca pe situri ba le gasesc la aceiasi greutate ba la diferente de pana la 700-800 de grame
Gamo CF-X 5.5mm + tasco 3-9x40
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Un Cfx este mai greu decat un Shadow si chiar citeam aseara pe un blog de pe www.pyramidair.com cum se plangea un american ca a instalat pe cfx-ul lui si o luneta si s-a trezit cu ditamai arma,foarte grea pentru un ac.O alta nemultumire era aceea ca dureaza prea mult pana o incarca din cauza sistemului de incarcare a peletului direct pe teava si ii fuge veverita pana cand este el pregatit sa traga.Cu toate astea cfx-ul se comporta excelent cu luneta pe el.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
cosminioans

Post by cosminioans »

da, dar un cfx se poate tine cu pellet pe tzeava printr-o operatiune extrem de simpla... daca asta conteaza :?:
cs

Post by cs »

Pana la urma care credeti ca ar fi mai buna?
shadow sau cfx?
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Eu as alege cfx fara nici o ezitare.Chiar am vrut sa-mi cumpar un cfx insa pentru ca Arrow nu importa cfx royal am ales Maxima din motive care tin de estetic(prefer o arma cu suportul din lemn).
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
cs

Post by cs »

deci cfx, inseamna ca maine ma duc numai sa iau notificarea si arma o iau cand vin acasa ca inca nu am toti bani pt un cfx
:(
cosminioans

Post by cosminioans »

cfx, clar :D

deja am vb cu cei de la arrow sa-mi aduca un pat de cf-30, este in jur de 200 ron

dar de vreo 2 luni tot fac comanda... si tot vine...
cs

Post by cs »

pt cfx la distante relativ mici peletele Match merg cel mai bine, nu?
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Si eu ma gandisem la un cfx cu suport de lemn de la cf-30 dar prefer originalul cfx royal.am observat ca cei de la Gamo au anumite modele printre care si cfx royal,cf diopter,modele combo de maxima care sunt disponibile doar in anumite tari cum ar fi:Italia,Spania,Marea Britanie.Banuiesc ca in aceste tari au cele mai mari vanzari de unde si diversitatea mai mare de produse si modele.De exemplu Arrow nu aduce Rifle Rest care ar fi deosebit de util pentru multi dintre noi.
ADRIAN

temp

Post by temp »

Baieti vesti bune: pe pagina www.gamo.com in sectiunea international a aparut CFX-Royal, asta ar trebui sa insemne ca arrow poate sa va aduca royal.

Fiindca langa teava se afla si levierul de armare punctul de greutate a armei se afla mai in fata, aproximativ unde sunt padelele de cauciuc de pe laturile armei. Asta inseamna ca aproape toate greutatea armei trebuie tinuta intr-o mana si pe langa asta arma are greutate mai mare decut un maxima. Deja stiti ca are recul destul de puternic si un tragaci prost facut :) , deci pana la urma este putin greu de obisnuit cu proprietatile sale.
In rest e o arma super faina cu o multime de avantaje care armele celalte nu au.
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
cs

O intrebare pt domnul Marius

Post by cs »

O intrebare pt domnul Marius
Am fost azi la Arrow in Bacau dupa un cfx si nu aveau si nici in oferta nu mai era trecut. Asta inseamna ca de acum nu mai aduceti cfx-uri :?:
La Bucuresti gasesc?
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Nici o problema,dai comanda la Bucuresti si primesti arma la magazin in maxim o saptamana.Acum nu stiu daca mai au cfx-uri in depozit.Marius poate sa te lamureasca.
ADRIAN

AC Sniper

Post by AC Sniper »

temp wrote:Baieti vesti bune: pe pagina www.gamo.com in sectiunea international a aparut CFX-Royal, asta ar trebui sa insemne ca arrow poate sa va aduca royal.

Fiindca langa teava se afla si levierul de armare punctul de greutate a armei se afla mai in fata, aproximativ unde sunt padelele de cauciuc de pe laturile armei. Asta inseamna ca aproape toate greutatea armei trebuie tinuta intr-o mana si pe langa asta arma are greutate mai mare decut un maxima. Deja stiti ca are recul destul de puternic si un tragaci prost facut :) , deci pana la urma este putin greu de obisnuit cu proprietatile sale.
In rest e o arma super faina cu o multime de avantaje care armele celalte nu au.
Nu prea cred sa aduca prea curand cfx royal si la noi.Cu toate ca arma este superba este prea grea si daca ii mai pui si luneta se face de 4,5kg.Cat despre tragaci prefer Maxima care la acest capitol este perfecta.Are tragaciul foarte fin si te ajuta foarte mult la precizie.Am inteles ca Maxima este facuta de Gamo in colaborare cu BSA si imita oarecum modelul BSA Supersport.
ADRIAN

cosminioans

Post by cosminioans »

oricum, decat cu patul de plastic, mai bine cu unul de cf-30

cat despre tragaci... se mai uzeaza si se mai inmoaie in timp...

daca e si reglat bine (din unicul surub pe care il are), e ok
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Pana la urma care sunt diferentele dintre un CFX si un CF30? Avand in vedere ca CF30 e mai ieftin, avand avantajul patului de lemn, inseamna ca CFXu compenseaza zdravan la performante.. sniper, ziceai ca dupa 10000 de focuri ai probleme cu teava la un break-barrel.. la ce probleme te referi, acea deviatie la revenirea tevii dupa armare? se remediaza relativ usor nu?
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
Post Reply