Munitie Snail 9mm

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

d-rive

Re: Munitie Snail 9mm

Post by d-rive »

Trebuie sa caut si eu o carte de telefoane sa o iau la gaurit :lol:
CZ83 Rubber
nedumeritu

Post by nedumeritu »

d-rive wrote:Trebuie sa caut si eu o carte de telefoane sa o iau la gaurit :lol:
Am tras noi deja si pentru tine.
De la 5 metri.
Intr-o carte.
Pe la pagina 230 se lasa pagubas.
Cauta pe forum ca am postat la un moment dat si rezultatele.
Acum un an... :!:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
sassu

Post by sassu »

In Constanta nu am mai gasit munitie PG 10X22 de vanzare , imi puteti preciza cam in cat timp se va gasi din nou la rafturi ?
Multumesc.
picollo

Post by picollo »

Buna,

avand in vedere ca abia acum am achizitionat si eu o "jucarie" CZ 83, iar cu munitia Libra pe care am cumparat-o acesta da destul de multe rateuri :( ,va rog sa imi indicati de unde as putea cumpara munitie Snail.
Am sa incerc si munitia Okursan, sa vad daca mai am aceeleasi probleme.
Dar, in principiu, prefer sa folosesc munitia recomandata de producator.

Cu multumiri anticipate,
stima
picoLLo
tevez

Post by tevez »

Ce înţelegi prin "rateuri"? Blocaje, nu reîncarcă, nu ejectează tubul complet sau nu are precizie la ţintă?
Snail se găseşte de obicei la Arrow, mai sunt perioade când lipseşte dar revine. :D Pe piaţă mai sunt
muniţiile Y.A.S., Fort şi Ozkursan sau cum îi zice, mereu uit.
Cu Fort nu ştiu dacă reîncarcă CZ-ul...este oricum o muniţie cu care armele Fort trag foarte precis.
picollo

Post by picollo »

tevez wrote:Ce înţelegi prin "rateuri"? Blocaje, nu reîncarcă, nu ejectează tubul complet sau nu are precizie la ţintă?
Snail se găseşte de obicei la Arrow, mai sunt perioade când lipseşte dar revine. :D Pe piaţă mai sunt
Cu Fort nu ştiu dacă reîncarcă CZ-ul...este oricum o muniţie cu care armele Fort trag foarte precis.
Am tras o cutie intreaga de Libra. Nu am notat exact felul rateului, dar in principal nu ejecteaza tubul sau nu introduce cum trebuie cartusul in camera cartusului - sa zicem ca ramane in pozitie semideschisa, daca intelegeti ce vreau sa spun. Cred ca incarcatura nu este suficient de puternica.
Cineva pe forum spunea ca ar fi doua tipuri de munitie Libra, una buna si alta mai putin buna. Diferentierea ar fi data de ...capsa, adica ar arata diferit la cele doua tipuri de munitie. Am sa caut postarea, si am sa rog persoana sa ma lamureasca, sa stiu ce sa iau.
Referitor la munitia Y.A.S. si Ozkursan nu stiu ce sa spun. Am sa ma duc sa caut, iau cateva boabe si le incerc.
Ma interesa munitia dedicata pentru utilizarea armei conform destinatiei, autoaparare. Teoretic, cu ea arma nu ar trebui sa aiba nici un fel de rateuri.
In poligon, daca mai apar rateuri de genul celor mentionate, nu este chiar asa de grav, chiar daca este neplacut.

Deci, daca stie cineva pe la care magazine arow gasesc snail, sa vanda pontul, ca eu dau o bere! :D
picoLLo
jordan_23

Post by jordan_23 »

Gasesti la Uti munitie Snail la 3,5 lei bucata. Eu iti recomand insa Ozkursan la 2,5 lei. 8) Ia si arma cu tine ca sa testezi inainte sa iti cumperi 2 cutii!!! Acolo au si poligon unde poti sa cumperi esantioane si de Lybra, Snail si Ozkursan. Tragi cate 5 din fiecare si pleci lamurit. Nu uita de bere!!!!
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
jordan_23

Post by jordan_23 »

tevez wrote:Ce înţelegi prin "rateuri"? Blocaje, nu reîncarcă, nu ejectează tubul complet sau nu are precizie la ţintă?
Munitia asta YAS cine o are si la ce pret? E buna de ceva?
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
tevez

Post by tevez »

jordan_23 wrote: Munitia asta YAS cine o are si la ce pret? E buna de ceva?
Sper să nu fie reclamă, se găseşte la MLD din ce am auzit pe forum şi se pare că e bună ca şi precizie. Barthy poate
dezvolta subiectul.
Ai dreptate ce spui mai sus colegului Picollo, este bine să testezi fiecare muniţie. Eu aş adăuga că trebuie antrenament
pentru deblocarea pistolului în diversele situaţii (nu reîncarcă, nu percutează, râmâne pe jumătate ejectat, etc.) pt. că
nu există muniţie rubber perfectă şi toate armele se blochează, mai rar sau mai des. Bine că măcar astea de oţel nu mai
crapă cu muniţie normală, ca zamakurile. Pentru arme şi muniţii fără blocaje şi alte surprize e nevoie de autorizaţie de
armă de apărare şi pază. Gen CZ-ul lui Haiosu sau Beretta lui dcrist care nu s-au blocat niciodată. 8)
picollo

Post by picollo »

jordan_23 wrote:Gasesti la Uti munitie Snail la 3,5 lei bucata. Eu iti recomand insa Ozkursan la 2,5 lei. 8) Ia si arma cu tine ca sa testezi inainte sa iti cumperi 2 cutii!!! Acolo au si poligon unde poti sa cumperi esantioane si de Lybra, Snail si Ozkursan. Tragi cate 5 din fiecare si pleci lamurit. Nu uita de bere!!!!
Daca imi dai datele de contact si tipul de bere pregerat ... :D .
Am vorbit cu cei de la UTI si au pe stoc, atat Snail cat si Ozkursan.
Luni am treaba in Bucuresti, asa ca o sa trec pe la ei.
picoLLo
tevez

Post by tevez »

Las' că vă veţi cunoaşte la poligon. Berea nu atunci că nu merge cu armele. :)
picollo

Post by picollo »

tevez wrote:Las' că vă veţi cunoaşte la poligon. Berea nu atunci că nu merge cu armele. :)
Solicitasem coordonatele de contact pt. ca eu sunt din Mures, iar omul poate fi de ori unde alt loc.
Eram dispus sa trimit berea prin curier. :lol:
picoLLo
marshall

Post by marshall »

Am facut recent o vizita in poligon si am facut si un mic studiu comparativ al munitiilor.

Am folosit Libra si AKBS, 9 mm, lansate amandoua dintr-un Fort 14.
Distanta: 10 m.

Concluzii:
Libra este in continuare o munitie puternica, dar un pic dezamagitoare la capitolul precizie, desi toate loviturile s-au dus in tinta (pe un diametru de 40 cm). Reincarcare fara probleme.
AKBS - puternica si precisa, la 10 m nu am avut o imprastiere mai mare de 15 cm, banuiesc ca afetul a avut problema cea mai mare :) - oricum toate s-au dus in Black spot. Totusi AKBS mi-a dat un incident de tragere, cartusul a ramas blocat la intrarea in camera.

Voi testa curand si munitia Fort si revin

Oricum, micul meu experiment vine sa confirme cele stiute deja despre munitiile respective.
Last edited by marshall on Sun May 27, 2012 2:10 pm, edited 1 time in total.
CZ 83
FORT 14R
cosmin_t

Post by cosmin_t »

Foarte util experimentul. sunt curios cum se comporta si munitia Fort. din ce am citit ar fi cea mai grozava :D
Fort 14R & Gamo Maxima RX 5.5
careundecine

Post by careundecine »

in 9mm akbs este mai puternica
Post Reply