O intrebare...

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: O intrebare...

Post by nedumeritu »

Am inteles, si mari multumiri pentru atitudinea colegiala.
Chiar nu aveam habar de subtilitatile interferentelor intre 333 si legea "noastra".
Si mai ales nu stiam ca sunt active si functionale.
Inca odata, multumiri, vom kaska okii mari.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
dica.G

Post by dica.G »

Buna ziua.
Un pic (dar nu foarte off topic).
La accesul pe aeroporturile din bucuresti (Vuia si Coanda), doar in zona de sosiri , la intrare, sunt dotati cu seifuri pentru pastrarea armei?
Vi din tara, astepti pe cineva si ai arma la tine.Ce faci?
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

dica.G wrote:Buna ziua.
Un pic (dar nu foarte off topic).
La accesul pe aeroporturile din bucuresti (Vuia si Coanda), doar in zona de sosiri , la intrare, sunt dotati cu seifuri pentru pastrarea armei?
Vi din tara, astepti pe cineva si ai arma la tine.Ce faci?
Il astepti ! :wink:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
dica.G

Post by dica.G »

BARTHY 2 wrote:Il astepti ! :wink:
Asta o faci oricum....arma?
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
dandana

Post by dandana »

revine vechea vorba........cine stie ca ai?
sau o lasi acasa cind sti ca mergi acolo sau in torpedou ca este parcare pazita si nu iti sparge nimeni masina
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

A lasa arma in torpedoul masinii este o greseala imensa. Chiar aveti incredere in paznicii platiti cu 500 lei/luna ? Daca nu fura ei, atunci dau ponturi altora.
Sala de asteptare a aeroportului, daca nu este aglomerata, nu reprezinta un loc in care sa-ti fie interzis accesul cu o arma, atata timp cat sta in toc, sub haina. Nic macar nu ai detectoare de metale la usile de acces si nici indicatoare de restrictie nu sunt. Si nici in lege nu scrie ceva.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
dandana

Post by dandana »

nu sunt pentru a tine arma in torpedou, dar cine stie ca este acolo si atita timp cit este pazita parcarea nu cred sa sparge cineva masini.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
dcrist

Post by dcrist »

Poti face incercarea si ai sanse sa ramii fara posibilitatea de a mai avea vreodata arma, ce zici se merita sa o lasi in torpedo? :wink:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
dandana

Post by dandana »

sunt momente in viata in care nu ai ce face
tevez

Post by tevez »

dandana wrote:sunt momente in viata in care nu ai ce face
...şi pentru asta s-au inventat integramele şi sămânţa de foarea soarelui (sau mai simplu "de floare", cum spun cunoscătorii"). :P
nedumeritu

Post by nedumeritu »

tevez wrote:
...şi pentru asta s-au inventat integramele şi sămânţa de foarea soarelui (sau mai simplu "de floare", cum spun cunoscătorii"). :P
Grrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Otrăviciosule care eşti!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

:D Mai glumim şi noi.
Dacă atitudinea nu e "suspectă", nu eşti agitat şi, evident, nu scoţi arma, nu te va căuta nimeni de nebun.
Sau dacă cineva te dă în gât şi mai chiamă şi televiziunea ca să poată înfiera cu mânie proletară pe cei
mai răi oameni de pe Terra: cei care deţin arme legal, fasşiştii dracu'.
http://www.220.ro/video-news/Tataita-Pi ... JDgjIyEoS/
Cel mai bine deci e să nu riscăm în general pentru că amenda, cercetarea şi alte şicane din partea
poliţiei nu se compară cu răul suprem: să-ţi fie confiscat prietenul cel mai bun de la care aştepţi să
te scoată din belele eventual, nu să te bage. Başca ani de zile în care vei avea interzis la arme.
Legale, desigur, pentru alea ilegale îţi trebuie doar bani şi inconştienţă.

Cum rampă pentru persoanele cu dizabilităţi, stingătoare de incendiu şi plan de evacuare, trusă de
urgenţă şi alte "gadgeturi" au apărut aproape peste tot datorită legii, într-o bună zi vom avea şi
seifuri cu cheie în care să lăsăm armele la intrarea în instituţii. Numai să se găsească un politician
mai dezgheţat la minte gen Iulian Urban de la Ilfov care să propună. Sau unul care are armă şi se
loveşte de o situaţie gen. Cum îi verifică pe cei cu magazine dacă au camere, pe cei cu valori
mari (bijuterii, sucursale bancare, case de schimb) dacă au sisteme de siguranţă conforme cu
lege, îi vor controla într-un viitor poliţiştii şi dacă dau dreptul posesorilor de arme legale să intre
în incintă. :P
marshall

Post by marshall »

Pentru celelalte exista mastercard. :D :D
CZ 83
FORT 14R
ionicamelinte

Post by ionicamelinte »

foarte tare filmuletul! jandarmul, care probabil e instruit si are drept la arma letala, apuca pistolul cu degatul pe tragaci (si mai avea si cartus pe teava)
tevez

Post by tevez »

ionicamelinte wrote:foarte tare filmuletul! jandarmul, care probabil e instruit si are drept la arma letala, apuca pistolul cu degatul pe tragaci (si mai avea si cartus pe teava)
Corect. L-a îndreptat şi spre cameraman! :lol:
Post Reply