despre semiautomata stoeger
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
vizitator
despre semiautomata stoeger
am o intrebare piesele componente sunt fabricate in Turcia sau sunt aduse din alta tara?
-
Marius Cocarla - ARROW
Stoeger este un model de arma fabricat de firma turca VURSAN, membra a grupului BERETTA (au acelasi patron - Pietro Beretta). Piesele sunt fabricate in Turcia. Poate ca numai anumite piese mai speciale sa fie facute in Italia la Beretta, dar nu prea cred.
Am vazut pe un forum american de vanatoare (forum cu 20.000 membri), comentarii elogioase la adresa semiautomatei STOEGER. Ulterior am vazut poansonat pe teava cuvantul "MARYLAND". Mi-ar place sa cred ca teava este facuta acolo, dar nu prea cred. O sa verific.
Marius
Am vazut pe un forum american de vanatoare (forum cu 20.000 membri), comentarii elogioase la adresa semiautomatei STOEGER. Ulterior am vazut poansonat pe teava cuvantul "MARYLAND". Mi-ar place sa cred ca teava este facuta acolo, dar nu prea cred. O sa verific.
Marius
-
cristian pindichi
Am fost si eu tentat de aceasta semiautomata,mai ales dupa cele vazute pe net si dupa ce am cerut niste pareri pe www.shotgunworld.com forum.Cei de acolo erau f multumiti de ea.Totusi am impresia ca era vorba despre armele facute acolo,adica in USA.Fabrica Vursan are si site ,deci le puteti vedea si acolo,Din ce stiu eu sistemul de reincarcare este tot tip benelli si in plus are si cap rotativ.De pe siteul lor am inteles ca intradevar teava este i8mportata si ca doar restul armei este facut si asamblat in turcia,arma are si 3 socuri plus ca este si varianta cu tevi de 76.acum depinde si de modul in care este exploatata.oricumsper sa faceti o alegere buna