Pentru a cumpara a doua arma cu aer comprimat ce pasi trebuie sa fac,fiindca cei de la politie nu m-au lamurit cum trebuie .mentionez ca am permis de arma .
Si ce arma cu aer comprimat care are teava cea mai lunga si ghintuita imi puteti recomanda ?
Rog raspuns doar din partea personalului avizat Arrow
Multumesc anticipat.
Achizitie a doua arma ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Achizitie a doua arma ?
Există şi a.c.-uri cu ţeavă lisă?
asa am citit pe aici pe forum cum ca cineva ar fi achizitionat un Hunter 440 de 5.5 cu teava lisa insa nu cred ca de la Arrow iar ei s-au oferit sa ii schimbe arma cum ca nu este normal si eu m-am mirat stiind ca si cele din balciuri pe vreme lui Ceausescu erau cu teava ghintuita
desi nu suntem personal avizat arrow (sic) uite ca iti raspundem!
bleah
bleah
Din actele de la obţinerea permisului nu mai trebuie sigur poze pentru a doua armă. 
pentru haiosu,multumesc mult pentru intentie dar daca ai fi citit mai bine rugamintea mea ai fi inteles ce vreau.imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva insa sunt interesat sa mai iau o arma nu sa ma uit pe you tube.sau sa citesc toate forumurile de la A la Z fara sa gasesc nimic din ce ma intereseaza.rog raspunsul strict la subiect .
Multumesc pt. intelegere si o zi buna.
Multumesc pt. intelegere si o zi buna.
daca vrei o arma, CHIAR TREBUIE sa citesti tot si toate. in romania nu prea ai posibilitatea de a testa cum e in alte tari, inainte de a cumpara. si cu toate astea tot exista posibilitatea de a nu cumpara ce iti place.
despre posibilitatea cumpararii celei de a 2-a arme, s-a mai vb. cauta si vei gasi. aici, pe clubairguns, pe romsdc.
despre ce arma sa iti iei, cu teava lunga... vezi ca exista 2 condoruri de vanzare. pe clubairguns.
momentan sa zicem ca asta este cea mai buna arma ce s-ar putea achizitiona din ro.
daca te intereseaza garantie/service/etc... vezi ofertele magazinelor de profil.
daca nu vrei pcp...
depinde si de ce suma dispui/doresti sa investesti...
si ar mai fi... vezi ca trebuie sa citesti?!?
despre posibilitatea cumpararii celei de a 2-a arme, s-a mai vb. cauta si vei gasi. aici, pe clubairguns, pe romsdc.
despre ce arma sa iti iei, cu teava lunga... vezi ca exista 2 condoruri de vanzare. pe clubairguns.
momentan sa zicem ca asta este cea mai buna arma ce s-ar putea achizitiona din ro.
daca te intereseaza garantie/service/etc... vezi ofertele magazinelor de profil.
daca nu vrei pcp...
depinde si de ce suma dispui/doresti sa investesti...
si ar mai fi... vezi ca trebuie sa citesti?!?