Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
A...Dr.G, am ajuns la 13.... 
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
Persevereaza, persevereaza! 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
asteptam si testele,multumim pentru poze
,rusi au facut arme bune si rezistente si inca mai fac,inca mai avem prin tara,vechi cu toate ca am vazut ca streamerul ar avea ceva si din turcia prin el ,made in turcia 
E 100% made in turcia, doar se comercializeaza in Rusia,dar ei nu au contribuit cu nimic la fabricare!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
cum nu ? cu bani ..aurorauno wrote:E 100% made in turcia, doar se comercializeaza in Rusia,dar ei nu au contribuit cu nimic la fabricare!
Dap,corect! 
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
Tu ai Streamer ?!?dica.G wrote:A...Dr.G, am ajuns la 13....
Dr. G face asta cu incarcatoarele de FORT !!!
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
dica.G wrote:Corect. 10, maxim 11.Pe al 11-lea il cam "indesi".....radu.b wrote: in cartea tehnica este data capacitatea pistolului de 13 cartuse, parerea noastra ca max. 10+1 sunt suficiente datorita arcului care este fortat mult prea tare la capacitate maxima.
Cu respect.
Da.Emanuel wrote:Tu ai Streamer ?!
Last edited by dica.G on Fri Oct 22, 2010 8:56 am, edited 1 time in total.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
Testand arma, facand cunoscute rezultatele, plusuri si minusuri....eu cred ca sunt lucruri care duc la imbunatatirea ei. Asa cred ca turcii, de la Streamer 1014 au trecut la Streamer 2014 ( pe forumurile rusesti se vorbeste despre imbunatatiri la streamer 2014 fata de Streamer 1014).aurorauno wrote:E 100% made in turcia, doar se comercializeaza in Rusia,dar ei nu au contribuit cu nimic la fabricare!
Last edited by dica.G on Wed Nov 24, 2010 8:46 pm, edited 1 time in total.
-
mandown_pw
Buna ziua. am intrat si eu in randul celor ce detin Streamer 2014,impresii:
- ( este placat cu 'vopsea' si inca din magazin are puncte sarite de vopsea dupa ce m-am jucat cu el timp de cateva zile s-a decolorat:)) finisajele la capatul tevii sunt jalnice au ramas noduli de la taiere,turnare,cocosul nu este integral de otel ci are inserat o bucatica de otel in cocos,sper sa nu sara de acolo ) cam greut la dimensiunea lui .
+ ( pretul imbatabil ,teva de otel se agata magnetul de ea, o arma foarte ok la banii astia dar lucrata cam neglijent )
- ( este placat cu 'vopsea' si inca din magazin are puncte sarite de vopsea dupa ce m-am jucat cu el timp de cateva zile s-a decolorat:)) finisajele la capatul tevii sunt jalnice au ramas noduli de la taiere,turnare,cocosul nu este integral de otel ci are inserat o bucatica de otel in cocos,sper sa nu sara de acolo ) cam greut la dimensiunea lui .
+ ( pretul imbatabil ,teva de otel se agata magnetul de ea, o arma foarte ok la banii astia dar lucrata cam neglijent )
Se poate bruna, am văzut că mai toate zamakurile se decolorează cu timpul, unele arată interesant aşa.
Să spuneţi cum e ca precizie când mergeţi la poligon, eventual vedeţi pe forum la ROMSDC de poligon.
Să spuneţi cum e ca precizie când mergeţi la poligon, eventual vedeţi pe forum la ROMSDC de poligon.
Deci, Fort 17, incarcator cu 12 cartuse, au intrat 15, ai bataturi in buricul degetelor? daca n-ai, nu intra,inseamna ca n-ai persevrat destul, incearca si cu un patent sa le bagi, vezi sa nu-ti scape patentul pe capsa, oricum iti trebuie vreo 3-4 luni sa inmoi arcul de la incarcatorul Fortului, eu am si incarcatoae de Fort 12 si de Fort 17, merg in ambele cate 15, daca vin la poligon iti arat cum se baga. Iti urez ,,succesuri" !
bravo dottore ! ai descoperit mersul pe jos.Dr.G wrote:Deci, Fort 17, incarcator cu 12 cartuse, au intrat 15, ai bataturi in buricul degetelor? daca n-ai, nu intra,inseamna ca n-ai persevrat destul, incearca si cu un patent sa le bagi, vezi sa nu-ti scape patentul pe capsa, oricum iti trebuie vreo 3-4 luni sa inmoi arcul de la incarcatorul Fortului, eu am si incarcatoae de Fort 12 si de Fort 17, merg in ambele cate 15, daca vin la poligon iti arat cum se baga. Iti urez ,,succesuri" !
BARTHY 2 wrote:bravo dottore ! ai descoperit mersul pe jos.Dr.G wrote:Deci, Fort 17, incarcator cu 12 cartuse, au intrat 15, ai bataturi in buricul degetelor? daca n-ai, nu intra,inseamna ca n-ai persevrat destul, incearca si cu un patent sa le bagi, vezi sa nu-ti scape patentul pe capsa, oricum iti trebuie vreo 3-4 luni sa inmoi arcul de la incarcatorul Fortului, eu am si incarcatoae de Fort 12 si de Fort 17, merg in ambele cate 15, daca vin la poligon iti arat cum se baga. Iti urez ,,succesuri" !la mine au mers 15 din prima si fara bataturi. daca vrei sa ne spui ceva interesant spune-ne ce ai facut la ala de 12 sa intre la 17.
Aaaaaaaa, ce minune ! ai incarcat si tu 15 din prima, pai noi eram mai prosti , eram gata sa dam in Romania libera anunt.
Eu si cu Emanuel, am descoperit ,,mersul pe jos" cu incarcatoarele astea de la Chisinau, si nu ne-a fost usor de loc, poate si Andueul iti spune la fel, eu inca am multe rezerve in legatura cu Forturile ptr. Romania, cine stie ce arcuri care te-au facut fericit au, vorbesc serios, si arcurile de la incarcator si arcul de la cocos, il simt mai slab decat la Fortul 17 al meu de la Chisinau, am facut comparatie, desi fratele meu si-a luat Fort 12, ai place, si mie-mi place, e cel mai bun de pe piata in momentul asta, dar inca cred ca cele de la Chisinau sunt altfel facute.
Despre modul in care am putut sa utilizez incarcator de Fort 12 la Fort 17, am pilit 2 mm din marginea de jos metalica a incarcatorului de Fort 12, astfel incat sa nu se impiedice in patul de polimer al Fortului 17. Asta este.
merci pentru sfat . >:d<Dr.G wrote:...... Despre modul in care am putut sa utilizez incarcator de Fort 12 la Fort 17, am pilit 2 mm din marginea de jos metalica a incarcatorului de Fort 12, astfel incat sa nu se impiedice in patul de polimer al Fortului 17. Asta este.
da, da ! le-au prelucrat cu pila cu dintii pe stanga si le-au calit la flacara violet. sau flacara potcovaru ?Dr.G wrote:....... dar inca cred ca cele de la Chisinau sunt altfel facute.