Poligon 25 septembrie 2010 ROMSDC

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Re: Poligon 25 septembrie 2010 ROMSDC

Post by haiosu »

nedumeritu wrote:
haiosu wrote:.............................................................................
Cantarind oferta Grand power Investments am constatat ca nu se "pupa" cu ce facem noi. Deocamdata aceasta asociatie,ROMSDC, are nevoie si de bani pt partea de logistica, iar publicitate seaca nu va face niciodata. Oricum oferta GPI este numai in avantajul ei nu si in avantajul ROMSDC si al membrilor sai. Drept pentru care, momentan asociatia noastra declina orice colaborare cu GPI. Nu vreau sa jignesc, insa pana in acest moment firmele cu care suntem in discutii sau cu care am semnat deja, sunt mult mai credibile si mai serioase.....
Oferta noastra, a GPI, asa cum a fost ea, nu mai este valabila never pentru romsdc. Recunosc ca oferta nostra nu era in bani care sa poata fi disimulati in orice fel
ci era una practica adresata direct membrilor romsdc. Iar daca a cumpara o arma de calitatea T910 cu un discount efectiv de 50 Euro este nimic, si daca a cumpar munitie
dedicata cu mare putere de stop vreme de 6 luni la preturi sub 2 Ron unitatea iar este nimic pentru membrii romsdc, asta este. Atat putem noi.
Altii probabil pot mai mult.
Daca GPI se va dovedi la fel in viitor, nu excludem o colaborare. Insa la poligonul din 25 nu GPI a fost prezenta, ci a fost prezent Dan Zaharia.Stima noastra si mandria!
Daca prezenta Administratorului GPI, cu intrarea platita, la adunarea populara din 25 Septembrie nu poate fi contabilizata ca prezenta a firmei si daca cele 800 de cartuse MFS 9mm rubber trase
au fost doar un vis, o pacaleala, atunci e trist. La fel si cele 100 de cartuse AKBC in 10x22 rubber. Inseamna ca vom fi nevoiti sa prezentam rezultatele tragerilor din care sa reiasa
suprematia necontestata a munitiei Fort si Wadie sau mai stiu eu ce Libre...
Cred ca totusi nu se va ajunge acolo.
O vom face totusi, la nevoie, la rigoare, la pachet cu imaginile unui Fort spart de munitia mai energica.

Pe de alta parte, la modul cel mai serios, nu cred ca iese nimic benefic pentru nimeni daca
  • romsdc se cearta cu GPI [fantoma cu IMPORTATORUL]
  • romsdc se cearta si admonesteaza Arrow Intl. [fantoma cu Mamutul IMPORTURILOR]
  • GPI se incontreaza cu romsdc [ARMURIERUL AUTORIZAT cu organizatia fantoma cu cativa membri]
ca de obicei o rasucesti cum vrei tu...
romsdc nu s-a certat cu gpi si nici cu arrow.
as vrea sa vad invitatia oficiala a romsdc catre gpi pt acel poligon. din cate imi aduc aminte m-ai intrebat daca poti veni, si daca poate veni si laurentiu. ti s-a spus ca nu avem nimic impotriva, ba chiar am crezut de cuvinta sa iti dau cuvantul ca reprezentant al gpi, nici vorba ca sponsor sau altceva. SINGURUL sponsor a fost mld guns (la acea activitate).
oricum romsdc nu este si nu a fost niciodata fantoma, atata doar ca de aici incolo isi va face simtita prezenta pe "piata" romaneasca mult mai des si mai vizibil. recunosc ca membrii fondatori (si nu numai ei) au asteptat si din cauza ca nu era inca definitiva iesirea domniei tale din aceasta asociatie.
de ce nu este compatibila oferta gpi cu activitatea romsdc? pai pentru ca romsdc NU face comert cu arme si/sau munitii si pt ca romsdc NU a fost si NU va fi implicata in asa ceva. romsdc NU conditioneaza, NU va conditiona si nici NU a conditionat intrarea in asociatie prin cumpararea anumitor produse "de profil"
da, romsdc va face reclama (binemeritata) oricaror produse de pe piata romaneasca si care se vor dovedi "best to the best". de asemenea ne-am achitat de partea noastra de promisiune fata de diversi parteneri, chiar daca nu totul s-a finalizat cu un contract. si aici ma refer in special la firma arrow care a sprijinit asociatia romsdc. pe aceasta cale tin sa le multumesc din nou si mai vreau sa mentionez ca din punctul de vedere al romsdc colaborarea cu firma arrow este doar la inceput de drum...un drum lung, zic eu.
vis-a-vis de munitia care a pus-o la dispozitie gpi la testari... daca numaram cate pistoale au fost, cate "boabe" au zburat prin cronograf...nu ies 800 de bucati, nici daca ar fi de cauciuc sa le intindem.
ca apoi, in marinimia ta arhicunoscuta, ai oferit participantilor munitie...asta e alta poveste. dar nici asa nu au fost 800. chiar mi-a fost jena sa iti atrag atentia cand mi-ai spus:"uite dovada la cata munitia am dat eu, sunt sase cutii pe jos (6*50=300 cartuse)", ca de fapt pe jos erau doar 3 cutii (150 buc). lucru ce poate fi certificat si de altii. iar momentul acestei discutii era finalul testelor la cronograf...
poate nu imi aduc eu bine aminte, asa ca poate ar trebui sa verifici ce s-a inregistrat pe reportofonul pe care il aveai asupra ta :roll:

da, suprematia munitiei mfs se pare ca este contestata doar de tine, noi nu am zis asa ceva. intr-adevar munitia -pe mine unul- m-a convins. nu insa si pistolul. mai e de munca destula la el, pana sa devina competitor fort. oricum stii foarte clar parerea mea: cea mai buna arma de autoaparare este pistolul pe glont incepand de la calibrul 9X19. iar arma cea mai valoroasa in autoaparare este cea pe care nu a trebuit sa o scoti niciodata din toc ca sa o folosesti...
tevez

Post by tevez »

nedumeritu wrote:...
Oferta noastra, a GPI, asa cum a fost ea, nu mai este valabila never pentru romsdc. Recunosc ca oferta nostra nu era in bani care sa poata fi disimulati in orice fel
ci era una practica adresata direct membrilor romsdc. Iar daca a cumpara o arma de calitatea T910 cu un discount efectiv de 50 Euro este nimic, si daca a cumpar munitie
dedicata cu mare putere de stop vreme de 6 luni la preturi sub 2 Ron unitatea iar este nimic pentru membrii romsdc, asta este.
Mai degrabă putere de cedează trecerea decât de stop, fiind vorba totuşi de arme cu bilă ce cauciuc. :roll:
cris091

Post by cris091 »

incarcati si voi cv poze sau filmulete,sau mai asteptam :roll:
tevez

Post by tevez »

cris091 wrote:incarcati si voi cv poze sau filmulete,sau mai asteptam :roll:
http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.ph ... &start=165
cris091

Post by cris091 »

grazie TEV vazut placut satisfacut ,data viitoare nu mai scapati de mine :mrgreen:
tevez

Post by tevez »

În curând vom afla data următorului poligon. :wink:
Guest

Post by Guest »

tevez wrote:În curând vom afla data următorului poligon. :wink:
Cat este taxa de poligon?
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Post Reply