poate in viitorul apropiat!mandown_pw wrote:nu a cumparat nimeni pana acum streamer sa ne impartaseasca si noua idei,pareri, etc?
Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Mi-am luat in sfarsit adeverinta de achizitionare arma si acum ma gandesc ce arma sa-mi iau.
Am vazut ca discutati despre noul STREAMER si vroiam sa va intreb daca se merita sa-l iau pe acesta sau un Fort 17R.
Arma o voi folosi strict numai pentru poligon, in cazul in care ma primiti sa vin sa gauresc si eu tinte
si pentru autoaparare adica in casa in sertar
.
Fortul 17 R are teava lisa? sau are si el opritoare pe teava ca Streamer-ul? Care dintre ele are forta mai mare si care este mai exact la tinta? asta ca sa nu trag dupa colt cu el.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns ca sa ma pot decide
Am vazut ca discutati despre noul STREAMER si vroiam sa va intreb daca se merita sa-l iau pe acesta sau un Fort 17R.
Arma o voi folosi strict numai pentru poligon, in cazul in care ma primiti sa vin sa gauresc si eu tinte
Fortul 17 R are teava lisa? sau are si el opritoare pe teava ca Streamer-ul? Care dintre ele are forta mai mare si care este mai exact la tinta? asta ca sa nu trag dupa colt cu el.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns ca sa ma pot decide
Diferenţele sunt uriaşe. De la material, dimensiune până la preţ. Vreo 10 milioane. Forturile au toate ţeava
lisă, precizie excelentă pentru un pistol cu bilă şi viteză a proiectilului mare. Pentru poligon ideal e Fortul,
eventual 12 sau 14 care-s integral oţel, dar nici modelele cu un pic de polimer nu-s de lepădat. Sunt useri
vechi pe aici care au Fort 17 de câţiva ani, au tras în poligon fără probleme şi sunt fff mulţimiţi. Nu a testat
nimeni Streamerul dintre forumişti dar cum a spus şi dl. Radu mai sus, este ok pentru banii pe care-i dai pe
el, e ok pentru un zamak, ok pentru un "made in Turcia". Pentru poligon - legătura cu Haiosu.
lisă, precizie excelentă pentru un pistol cu bilă şi viteză a proiectilului mare. Pentru poligon ideal e Fortul,
eventual 12 sau 14 care-s integral oţel, dar nici modelele cu un pic de polimer nu-s de lepădat. Sunt useri
vechi pe aici care au Fort 17 de câţiva ani, au tras în poligon fără probleme şi sunt fff mulţimiţi. Nu a testat
nimeni Streamerul dintre forumişti dar cum a spus şi dl. Radu mai sus, este ok pentru banii pe care-i dai pe
el, e ok pentru un zamak, ok pentru un "made in Turcia". Pentru poligon - legătura cu Haiosu.
Cred ca o sa imi iau un Fort 12 pana la urma imi place seamana cu P88 de la Walther, l-am avut pe gaz inainte si era extraordinar, foarte frumoasa arma mai ales ca Fort 12 este arma politiei Ukrainiene din cate am inteles? Produsa la o fabrica care a fost imprtata din Cehia, cu totul (masinarii scule etc etc)
-
Safe&Sound
Chiar asa e, FORT-urile sunt produse la Vinitsa, Ukraina, fabrica unde exista linii de productie-asamblare si patente achizitionate de la Ceska Zbrojovka sau mai cunoscut CZ.andreas wrote:Cred ca o sa imi iau un Fort 12 pana la urma imi place seamana cu P88 de la Walther, l-am avut pe gaz inainte si era extraordinar, foarte frumoasa arma mai ales ca Fort 12 este arma politiei Ukrainiene din cate am inteles? Produsa la o fabrica care a fost imprtata din Cehia, cu totul (masinarii scule etc etc)
Diferenta intre FORT 12R si FORT 12-arma de serviciu a politiei ukrainiene, sta in faptul ca la F12 teava e ghintuita (nu lisa ca la 12Rubber) si incarcatorul cred ca e un pic mai mare sa incapa bine cartusele de razboi, in rest insa e aceeasi arma ca FORT 12R. Daca vrei niste detalii si te descurci cu traducerile online din rusa poti incerca pe forum la ROMSDC unde CristiV a postat niste articole foarte interesante despre FORT 12/17, thread-ul e acesta: http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.php?f=55&t=145 si link-urile spre articolele respective se afla pe la jumatatea primei pagini.
FORT 12R a fost un fel de vedeta printre "neletalele" prezente la ultima intalnire la poligon organizata de baietii de la ROMSDC, s-a comportat foarte bine si ne-a impresionat placut pe multi. Daca esti hotarat pe FORT 12R eu cred ca ai facut o alegere buna, chiar foarte buna!
Pai o sa facem asa... O sa-mi iau eu streamerul intai si la a doua arma imi voi lua Fort-ul 12R asta ca sa putem impartasii idei.
Voi alegeti testele
, numai sa nu ma puneti sa arunc cu el in rapa sau sa-mi trag in picior
)
Voi alegeti testele
te asteptam cu el la teste...andreas wrote:Pai o sa facem asa... O sa-mi iau eu streamerul intai si la a doua arma imi voi lua Fort-ul 12R asta ca sa putem impartasii idei.
Voi alegeti testele, numai sa nu ma puneti sa arunc cu el in rapa sau sa-mi trag in picior
)
O sa il achizitionez saptamana asta pe marti ca sa am timp sa ajung la politie cu el in trei zile. Vroiam sa va intreb unde mergem la teste cu el si daca e sa se mearga la poligon cat este taxa? astept un mesaj de la voi.
urmareste pe www.romsdc.ro/forum acolo vom stabili si intalnirile "de dinainte" unde vei afla toate amanuntele, te poti inscrie, samd.thor wrote:O sa il achizitionez saptamana asta pe marti ca sa am timp sa ajung la politie cu el in trei zile. Vroiam sa va intreb unde mergem la teste cu el si daca e sa se mearga la poligon cat este taxa? astept un mesaj de la voi.
testele se fac intr-un poligon autorizat, insa in care-depinde, de mai multi factori.
Corect. 10, maxim 11.Pe al 11-lea il cam "indesi"....radu.b wrote: in cartea tehnica este data capacitatea pistolului de 13 cartuse, parerea noastra ca max. 10+1 sunt suficiente datorita arcului care este fortat mult prea tare la capacitate maxima.
Cu respect.
Teastat cu magnetul si de mine. Tinut vertical (cu teava spre pamant), sustine greutatea magnetului, dar o sa il duc la verificat la un mini laborator metalurgic.radu.b wrote: Teava sigur este de otel , probabil ca de aceea se lipea magnetul.
Din pacate camera foto s-a defectat saptamana trecuta si nu pot posta fotografii.
Last edited by dica.G on Wed Oct 13, 2010 9:31 pm, edited 1 time in total.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
Ia sa vezi cum Dr. G a indesat 15 !

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Da, si-acum tot, 15 stau indesate, dar, trebe ceva saptamani pana-nveti sa le pui, si ceva putere, degete zdrelite, pana se-nmoaie arcul.
Buna seara.
Testat azi.
Fara blocaje la 20 de cartuse trase. Evacuarea tuburilor trase se face fara probleme .
Munitia folosita 10 buc. UAG (cap albastru)si 10 buc. Wadie. Singurul obiect gasit de luat la tinta a fost o cutie goala de vopsea . UAG : nu a trecut nicio bila decat de primul perete ( erau urme de vopsea pe ea, iar bila era lipita de al doilea perete, care era usor deformat); WADIE : mai zgotos si trece fara nicio problema prin ambii pereti ai cutiei (parca si orificiul era mai mare). In rest, la WADIE ceva mai multa mizerie pe arma si pe tuburile evacuate.
Am mai tras si in o caramida de BCA de vro' 10-12 cm (de la cca 6 metri), Wadie a intrat cam 2, 5 cm, iar bila nu ma mai gasit-o .
Una peste alta, la cat a costat, ma multumeste.
O seara buna.
Testat azi.
Fara blocaje la 20 de cartuse trase. Evacuarea tuburilor trase se face fara probleme .
Munitia folosita 10 buc. UAG (cap albastru)si 10 buc. Wadie. Singurul obiect gasit de luat la tinta a fost o cutie goala de vopsea . UAG : nu a trecut nicio bila decat de primul perete ( erau urme de vopsea pe ea, iar bila era lipita de al doilea perete, care era usor deformat); WADIE : mai zgotos si trece fara nicio problema prin ambii pereti ai cutiei (parca si orificiul era mai mare). In rest, la WADIE ceva mai multa mizerie pe arma si pe tuburile evacuate.
Am mai tras si in o caramida de BCA de vro' 10-12 cm (de la cca 6 metri), Wadie a intrat cam 2, 5 cm, iar bila nu ma mai gasit-o .
Una peste alta, la cat a costat, ma multumeste.
O seara buna.
Last edited by dica.G on Wed Oct 20, 2010 1:11 pm, edited 3 times in total.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
În primul rând să-l stăpâneşti sănătos şi fără incidente!
Se apropie un poligon, poate vedem şi pe crono cât scoate.

Se apropie un poligon, poate vedem şi pe crono cât scoate.
Streamer 2014! Se minte de catre firma... E vrajeala ca are teava de otel.