Ticalosule mic, nu esti las caci ai venit. In schimb altii s-au batut cu sarmaua-n piept ca vin si n-au facut-o.
Probabil a pierdut tragerea la sorti si n-a avut vesta antiglont.
Cica VIER PFOTEN ii va intenta proces politistului ca a tras fara somatie.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Cica VIER PFOTEN ii va intenta proces politistului ca a tras fara somatie.
Si iata cum se rezolva o ecuatie prin metode simple.
Nimeni nu intelege matematica intamplarilor din zilele ce le traim.
Iata ca din aceste calcule ciudate se detaseaza o relatie de egaliate uluitoare: POLITIA ROMANA = HINGHERII LUI BASESCU
Desigur, imi cer scuze ca nu am reusit sa inventez eu ecuatia asta si de aceea
mentionez dreptul de Copyright al Domnului CV Tudor asupra sintagmei de mai sus.
A fost exprimat in emisiunea de Realitatea TV, la orele 18:47 azi 10 Septembrie 2010.
Se pare ca trebuie umblat un pic pe la proceduri.
Cu stima. Dan Zaharia "Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora." Somebody Else
Ati auzit oameni buni, noua procedura standar de autoaparare? SE TRAGE IN PAVAJ - FOC DE AVERTISMENT!
Nu e inventata de mine, este dejectia purtatorului de cuvant IGPR.
Pai, daca tragi in pavaj, de unde naiba mai stii unde naiba se duce proiectilul tau?
Parca se zicea ca focurile de avertisment ar trebui sa fie in PLAN VERTICAL, nu?
Politistii cu pricina aveau senzorul gravitational defect sau pur si simplu nu au
notiunea de plan vertical sau plan orizontal si le confunda. De fapt la ei
unghiul de 90 de grade este unghiul la care fierbe apa.
Cu stima. Dan Zaharia "Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora." Somebody Else
Nu am timp acum să cautl linkdar era un "meseriaş" care a tras cu automatul într-o încuietoare din oţel la o razie
spre deliciul presei şi spre dezamăgirea infractorilor care s-ar fi distrat la un eventual ricoşeu (ne)fericit. Apropo
de focul de avertisment în...pavaj.
Nu am timp acum să cautl linkdar era un "meseriaş" care a tras cu automatul într-o încuietoare din oţel la o razie
spre deliciul presei şi spre dezamăgirea infractorilor care s-ar fi distrat la un eventual ricoşeu (ne)fericit. Apropo
da, da... il stiu
ii cerea colegului:"da bah automata..."
ce rau imi pare ca nu am vazut si ricoseu...
vorba cuiva. singura circumvolutiune la astia e de la cascheta!
iar draga aurora... MAI-ul chiar nu e de incredere! cred ca traiesti pe alta lume! sunt prin MAI cativa care sunt de incredere,insa de regula astia sunt "palmasii" si nu din tot MAI-ul ci din Jandarmerie si Pompieri (ISU). in rest, pestele se cam impute de la cap... sau tu poate ai lipsit de la sedintele de informare ale celor de la DGA, sau poate la tine la unitate nu au venit! vorba lui barthy: lasa vrajeala si vino la intalnirile "reale" si atunci chiar o sa capeti argumente. caci asa e doar palavrageala pe net. si cand am zis argumente, chiar la asta m-am referit! noi intalnirile le facem in locuri publice, aglomerate si le facem in miezul zilei. vei avea ocazia sa intalnesti si alte cadre, si vei vedea ca nu gandesc asa cum crezi tu.
Si unde e propozitia in care am spus ca e de incredere?Eu spun doar ca nu este neprofesionist,asa cum il considera Barthy.Sunt destui profesionisti,foate multi chiar!Clar sunt probleme,clar exista coruptie!Nici nu am negat asta,doar ca punctez si aspecte pozitive,pe care cei negativisti le ignora.Cam cum este atitudinea ziaristilor fata de detinatorii de arme (vad doar partea ilegala si negativa) asa este si a majoritatii fata de min de interne! Eu asta incerc sa evidentiez,ca sunt si lucruri bune,fata de alte tari chiar foarte multe! Sunt convins ca sunt persoane care nu gandesc ca mine,nici nu cer asta cuiva,doar ca toate exemplele pe care le-am adus pana acum nu mi-au fost combatute (gresesc?) ceea ce inseamna ca pe undeva am dreptate,se fac si lucruri bune(poate putine decat cele rele)
Daca vi se pare exagerat gestul aluia cu automatul (nu ca nu a fost) inseamna ca nu ati vazut actiunilor trupelor speciale rusesti
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Sa-ti mai treaca greata (in lipsa de emetiral) : http://www.youtube.com/watch?v=enb3FHYf4fk -descindere inapoiata ca la rascoala a unor incompetenti (si in caini n-au tras doar cu "cauciuce" ) http://www.youtube.com/watch?v=o046ZMHF4Z8 -arestare a unor hoti de banca (au omorat un om) in Rusia.Tineti cont ca prima masina de fapt o incurcasera,era acelasi model si numar de inmatriculare asemanator dar erau nevinovati aia,abia la a doua "i-au nimerit" http://www.youtube.com/watch?v=AmRN00KbCr8 -expert in armament de la DEA
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
aurorauno wrote:Sa-ti mai treaca greata (in lipsa de emetiral) : http://www.youtube.com/watch?v=enb3FHYf4fk -descindere inapoiata ca la rascoala a unor incompetenti (si in caini n-au tras doar cu "cauciuce" ) http://www.youtube.com/watch?v=o046ZMHF4Z8 -arestare a unor hoti de banca (au omorat un om) in Rusia.Tineti cont ca prima masina de fapt o incurcasera,era acelasi model si numar de inmatriculare asemanator dar erau nevinovati aia,abia la a doua "i-au nimerit" http://www.youtube.com/watch?v=AmRN00KbCr8 -expert in armament de la DEA
Aurora neica, vad ca esti chitit sa iei apararea tuturor leprelor din politie pe motiv ca si in alte tari exista.
Dar sa nu uiti ca batranii ne-au lasat un proverb : SPUNE-MI CU CINE TE-NSOTESTI, CA SA-TI SPUN CINE ESTI.
"UICHENDENIE" LINISTITA !
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Am spus mai sus ca nu iau apararea nimanui ci doar punctez si lucruri pozitive,fara insa sa neg elementele negative(o gramada de altfel):
aurorauno wrote:Eu spun doar ca nu este neprofesionist,asa cum il considera Barthy.Sunt destui profesionisti,foate multi chiar!Clar sunt probleme,clar exista coruptie!Nici nu am negat asta,doar ca punctez si aspecte pozitive,pe care cei negativisti le ignora.Cam cum este atitudinea ziaristilor fata de detinatorii de arme (vad doar partea ilegala si negativa) asa este si a majoritatii fata de min de interne! Eu asta incerc sa evidentiez,ca sunt si lucruri bune,fata de alte tari chiar foarte multe! Sunt convins ca sunt persoane care nu gandesc ca mine,nici nu cer asta cuiva,doar ca toate exemplele pe care le-am adus pana acum nu mi-au fost combatute (gresesc?) ceea ce inseamna ca pe undeva am dreptate,se fac si lucruri bune(poate putine decat cele rele)
aurorauno wrote:Am spus mai sus ca nu iau apararea nimanui ci doar punctez si lucruri pozitive,fara insa sa neg elementele negative(o gramada de altfel):
aurorauno wrote:Eu spun doar ca nu este neprofesionist,asa cum il considera Barthy.Sunt destui profesionisti,foate multi chiar!Clar sunt probleme,clar exista coruptie!Nici nu am negat asta,doar ca punctez si aspecte pozitive,pe care cei negativisti le ignora.Cam cum este atitudinea ziaristilor fata de detinatorii de arme (vad doar partea ilegala si negativa) asa este si a majoritatii fata de min de interne! Eu asta incerc sa evidentiez,ca sunt si lucruri bune,fata de alte tari chiar foarte multe! Sunt convins ca sunt persoane care nu gandesc ca mine,nici nu cer asta cuiva,doar ca toate exemplele pe care le-am adus pana acum nu mi-au fost combatute (gresesc?) ceea ce inseamna ca pe undeva am dreptate,se fac si lucruri bune(poate putine decat cele rele)
Bre Aurora, sti cum faci matale ? O ai in fata pe Simona Sensual sifilitica, plina de fistule purulente si zici :
<< - Vaaaai ce alunita frumoasa are intre alea 15 furuncule !!!! E superba !!!! >>
Concluzia e ca esti bun de udmr-ist : minti ca o gazeta americana si o intorci ca la Ploiesti.
Oricum daca nu vi la o intalnire cu noi, ramai cel mai neinstruit pui din Gostat.
“feci sed iure feci"
@aurorauno: da! ai dreptate. exista si profesionisti, si nu numai in mai. insa nu prea sunt lasati sa isi faca treaba.
si reiterez invitatia lui barthy: hai cu noi la intalniri. sa stii ca nu suntem asa de rai precum ne crede lumea. oricum discutiile in contradictoriu sunt motorul progresului. atata timp cat se argumenteaza tot.
da, da... il stiu
ii cerea colegului:"da bah automata..."
ce rau imi pare ca nu am vazut si ricoseu...
vorba cuiva. singura circumvolutiune la astia e de la cascheta!
iar draga aurora... MAI-ul chiar nu e de incredere! cred ca traiesti pe alta lume! sunt prin MAI cativa care sunt de incredere,insa de regula astia sunt "palmasii" si nu din tot MAI-ul ci din Jandarmerie si Pompieri (ISU). in rest, pestele se cam impute de la cap... sau tu poate ai lipsit de la sedintele de informare ale celor de la DGA, sau poate la tine la unitate nu au venit! vorba lui barthy: lasa vrajeala si vino la intalnirile "reale" si atunci chiar o sa capeti argumente. caci asa e doar palavrageala pe net. si cand am zis argumente, chiar la asta m-am referit! noi intalnirile le facem in locuri publice, aglomerate si le facem in miezul zilei. vei avea ocazia sa intalnesti si alte cadre, si vei vedea ca nu gandesc asa cum crezi tu.
Cei de la DGA sunt mici copii sa vezi cand vine corpul de control al ministerului , depozitarii adevarului absolut.