Sfat arma autoaparare - catre cunoscatori

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Vasea

Sfat arma autoaparare - catre cunoscatori

Post by Vasea »

Ce ati recomanda ca o arma usoara dimens reduse putere mare, cu precizie medie pana in 10 m si cu cel putin 10 gloante in incarcator. ?????
Specific arma de autoaparare cu bila cauciuc.....de fapt scrisesem mai sus (Sfat arma autoaparare). Cineva care o poarta zilnic isi da seama ca de multe ori conteaza marimea si greutatea. Daca o iei le fuga si te loveste pe la oase, sau cand te asezi pe scaun dai cu teava in scaun, glumesc..
Last edited by Vasea on Thu Sep 09, 2010 6:52 pm, edited 2 times in total.
BARTHY 2

Re: Sfat arma autoaparare - catre cunoscatori

Post by BARTHY 2 »

Vasea wrote:Ce ati recomanda ca o arma usoara dimens reduse putere mare, cu precizie medie pana in 10 m si cu cel putin 10 gloante in incarcator. ?????
Si desteapta si frumoasa si devreme acasa. :roll: FORT 17 :D
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

Vasea wrote:Ce ati recomanda ca o arma usoara dimens reduse putere mare, cu precizie medie pana in 10 m si cu cel putin 10 gloante in incarcator. ?????
Pistol Cobra M-5 Ultra-X•Calibru: 9x19/9x21/0.45 ACP
•Capacitate: 12+1 la toate calibrele de 9 mm, 10+1 în 0,45 ACP
•Greutate: 730 g
•Lungime totală: 175 mm
•Lungimea tevii: 80 mm
•înălţime totală: 120 mm
•Cătare: fix negru (vizibilitate în timpul nopţii opţională)
•Raza cătarii: 123 mm
•Mecanism de tragere: SA (simplă acţiune)
•Greutate la apăsare pe trăgaci: 1,5 – 2 kilograme
•Piedică: manuală
Sig Sauer SP 2022
Walther P99Calibrul: 9 mmx19(9 mm Luger)
Sistem de blocare: sistem Browning fara veriga intermediara
Functionare tragaci: actiune rapida(percutarea cocosului partiala)
Dubla actiune tragaci: aprox.38 N(pentru fiecare foc)
Cursa tragaciului: 8 mm
Capacitate incarcator: 14 cartuse cu glont cal.9 mm Luger
Dimensiune totala (lungime/inaltime): 181 mm/137 mm
SMITH & WESSON M&P9C 9MM - CALIBRUL 9 MM;
- GREUTATE FARA INCARCATOR 680, 40 G;
- GREUTATE INCARCATOR GOL 70, 882 G;
- LUNGIME TEAVA 8,89 CM;
- LUNGIME TOTALA 17 CM;
- CAPACITATE 12 + 1 CARTUSE.
Glock G26...
mai zic?
aurorauno

Post by aurorauno »

Zic si eu unu!!!! Preferatul meu :Walther PPS! :wink:
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
tevez

Post by tevez »

aurorauno wrote:Zic si eu unu!!!! Preferatul meu :Walther PPS! :wink:
Şi mie îmi place dar are sub 10 cartuşe în încărcător. Oricum legea noastră spune
că maximum 6 în încărcător şi în total 12, cu tot cu încărcător de rezervă, deci ar fi ok.
Aici e consolarea cu neletalele, poţi avea şi 15 "boabe" dacă încap. :D
dcrist

Post by dcrist »

In lege spune ca max 12 pt letale nu e specificat sa fie 6 in incarcator, ar fi si o timpenie numai carpatiul are 6 restul ajung pina la ~18
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

Cred ca omul nu se referea la letale .... dar asa cum a formulat intrebarea raspunsul este mai mult decat OK!! :))
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Abigor_iq wrote:Cred ca omul nu se referea la letale .... dar asa cum a formulat intrebarea raspunsul este mai mult decat OK!! :))
Pai a scris autoaparare nu aparare si paza.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Vasea

Post by Vasea »

BARTHY 2 wrote:
Multumesc pentru raspuns desi nu este chiar cea mai usoara este cea mai apropiata de adevar eu ma gindeam la ceva intre Fort 17R si Fort10 dar nu cred ca exista. Daca nu e alta varianta cred ca am sa urmez acest sfat.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Vasea wrote:
BARTHY 2 wrote:
Multumesc pentru raspuns desi nu este chiar cea mai usoara este cea mai apropiata de adevar eu ma gindeam la ceva intre Fort 17R si Fort10 dar nu cred ca exista. Daca nu e alta varianta cred ca am sa urmez acest sfat.
Cu placere. Exista CZ83 insa nu exceleaza la precizie si nu functioneaza decat cu munitie cu viteza initiala de minim 500 m/s adica Libra sau Snail iar daca se intampla sa lipseasca din magazine, cum s-a mai intamplat, atunci arma devine bibelou.
Image
“feci sed iure feci"

catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

...............................
Ti-ai aruncat un ochi si in http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=2101#p23031 ?
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

BARTHY 2 wrote:
Abigor_iq wrote:Cred ca omul nu se referea la letale .... dar asa cum a formulat intrebarea raspunsul este mai mult decat OK!! :))
Pai a scris autoaparare nu aparare si paza.
A editat postul ;)
Vasea

Post by Vasea »

Gata sa rezolvat , ne vedem in poligon, inscris, platit, toate alea, vom vedea ce le poate pilea la fiecare.
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

BUNA SEARA DOMNILOR

Nu vreau sa alterez continutul acestui topic dar mi-am dat seama ca multi dintre noi cei civili am studia bine armele letale daca ni s-ar permite decat unii din cei care detin (pistoale cu glont). Am gasit pe forumul politistilor o intrebare pusa ca in filmele cu Stan si Bran. : Citez "La pistolul meu carpati md 74 cand este sigurantat si trag de mansonul inchizator baga cartus pe teava , este normal asa ceva sau pistolul este defect?" (tinand cont ca intrebarea a fost pusa de un politist care este instruit si care "stie" sa foloseasca pistol cu glont.) In acel moment mi-am dat seama care este misterul ca multi se impusca singuri sau li se descarca accidental pistolul in toc. Dupa parerea mea este stanjenitor sa umbli toata ziua cu pistolul la brau dar sa nu cunosti principiile de baza a functionarii unei arme. :roll: Si inca ceva omul nu intelegea de ce percutarea in gol duce la uzura prematura a armei :?:

Cu respect
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

MISHU_92 wrote:BUNA SEARA DOMNILOR

Nu vreau sa alterez continutul acestui topic dar mi-am dat seama ca multi dintre noi cei civili am studia bine armele letale daca ni s-ar permite decat unii din cei care detin (pistoale cu glont). Am gasit pe forumul politistilor o intrebare pusa ca in filmele cu Stan si Bran. : Citez "La pistolul meu carpati md 74 cand este sigurantat si trag de mansonul inchizator baga cartus pe teava , este normal asa ceva sau pistolul este defect?" (tinand cont ca intrebarea a fost pusa de un politist care este instruit si care "stie" sa foloseasca pistol cu glont.) In acel moment mi-am dat seama care este misterul ca multi se impusca singuri sau li se descarca accidental pistolul in toc. Dupa parerea mea este stanjenitor sa umbli toata ziua cu pistolul la brau dar sa nu cunosti principiile de baza a functionarii unei arme. :roll: Si inca ceva omul nu intelegea de ce percutarea in gol duce la uzura prematura a armei :?:

Cu respect
Cica doi politisti patrulau pe o strada si la un momentdat se intalnesc cu un pusti care tragea dintr-o tigara.
Unul dintre ei se repede la pusti si il cearta :
- Mai , nu ti-e rusine sa fumezi ? Ce clasa esti tu ?
- A doua, nene, raspunde copilul .
- Lasa-l mai in pace ca si tu fumai intr-a 2-a, zice celalalt politist.
- Da ba, da' io eram major !
:P :P :P

Tot cu respect,
Image
“feci sed iure feci"

Post Reply