Sfat arma autoaparare - catre cunoscatori
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Sfat arma autoaparare - catre cunoscatori
Ce ati recomanda ca o arma usoara dimens reduse putere mare, cu precizie medie pana in 10 m si cu cel putin 10 gloante in incarcator. ?????
Specific arma de autoaparare cu bila cauciuc.....de fapt scrisesem mai sus (Sfat arma autoaparare). Cineva care o poarta zilnic isi da seama ca de multe ori conteaza marimea si greutatea. Daca o iei le fuga si te loveste pe la oase, sau cand te asezi pe scaun dai cu teava in scaun, glumesc..
Specific arma de autoaparare cu bila cauciuc.....de fapt scrisesem mai sus (Sfat arma autoaparare). Cineva care o poarta zilnic isi da seama ca de multe ori conteaza marimea si greutatea. Daca o iei le fuga si te loveste pe la oase, sau cand te asezi pe scaun dai cu teava in scaun, glumesc..
Last edited by Vasea on Thu Sep 09, 2010 6:52 pm, edited 2 times in total.
Re: Sfat arma autoaparare - catre cunoscatori
Si desteapta si frumoasa si devreme acasa.Vasea wrote:Ce ati recomanda ca o arma usoara dimens reduse putere mare, cu precizie medie pana in 10 m si cu cel putin 10 gloante in incarcator. ?????
Pistol Cobra M-5 Ultra-X•Calibru: 9x19/9x21/0.45 ACPVasea wrote:Ce ati recomanda ca o arma usoara dimens reduse putere mare, cu precizie medie pana in 10 m si cu cel putin 10 gloante in incarcator. ?????
•Capacitate: 12+1 la toate calibrele de 9 mm, 10+1 în 0,45 ACP
•Greutate: 730 g
•Lungime totală: 175 mm
•Lungimea tevii: 80 mm
•înălţime totală: 120 mm
•Cătare: fix negru (vizibilitate în timpul nopţii opţională)
•Raza cătarii: 123 mm
•Mecanism de tragere: SA (simplă acţiune)
•Greutate la apăsare pe trăgaci: 1,5 – 2 kilograme
•Piedică: manuală
Sig Sauer SP 2022
Walther P99Calibrul: 9 mmx19(9 mm Luger)
Sistem de blocare: sistem Browning fara veriga intermediara
Functionare tragaci: actiune rapida(percutarea cocosului partiala)
Dubla actiune tragaci: aprox.38 N(pentru fiecare foc)
Cursa tragaciului: 8 mm
Capacitate incarcator: 14 cartuse cu glont cal.9 mm Luger
Dimensiune totala (lungime/inaltime): 181 mm/137 mm
SMITH & WESSON M&P9C 9MM - CALIBRUL 9 MM;
- GREUTATE FARA INCARCATOR 680, 40 G;
- GREUTATE INCARCATOR GOL 70, 882 G;
- LUNGIME TEAVA 8,89 CM;
- LUNGIME TOTALA 17 CM;
- CAPACITATE 12 + 1 CARTUSE.
Glock G26...
mai zic?
Zic si eu unu!!!! Preferatul meu :Walther PPS! 
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Şi mie îmi place dar are sub 10 cartuşe în încărcător. Oricum legea noastră spuneaurorauno wrote:Zic si eu unu!!!! Preferatul meu :Walther PPS!
că maximum 6 în încărcător şi în total 12, cu tot cu încărcător de rezervă, deci ar fi ok.
Aici e consolarea cu neletalele, poţi avea şi 15 "boabe" dacă încap.
In lege spune ca max 12 pt letale nu e specificat sa fie 6 in incarcator, ar fi si o timpenie numai carpatiul are 6 restul ajung pina la ~18
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Cred ca omul nu se referea la letale .... dar asa cum a formulat intrebarea raspunsul este mai mult decat OK!!
)
Pai a scris autoaparare nu aparare si paza.Abigor_iq wrote:Cred ca omul nu se referea la letale .... dar asa cum a formulat intrebarea raspunsul este mai mult decat OK!!)
Multumesc pentru raspuns desi nu este chiar cea mai usoara este cea mai apropiata de adevar eu ma gindeam la ceva intre Fort 17R si Fort10 dar nu cred ca exista. Daca nu e alta varianta cred ca am sa urmez acest sfat.BARTHY 2 wrote:Si desteapta si frumoasa si devreme acasa.Vasea wrote:Ce ati recomanda ca o arma usoara dimens reduse putere mare, cu precizie medie pana in 10 m si cu cel putin 10 gloante in incarcator. ?????FORT 17
Cu placere. Exista CZ83 insa nu exceleaza la precizie si nu functioneaza decat cu munitie cu viteza initiala de minim 500 m/s adica Libra sau Snail iar daca se intampla sa lipseasca din magazine, cum s-a mai intamplat, atunci arma devine bibelou.Vasea wrote:Multumesc pentru raspuns desi nu este chiar cea mai usoara este cea mai apropiata de adevar eu ma gindeam la ceva intre Fort 17R si Fort10 dar nu cred ca exista. Daca nu e alta varianta cred ca am sa urmez acest sfat.BARTHY 2 wrote:Si desteapta si frumoasa si devreme acasa.Vasea wrote:Ce ati recomanda ca o arma usoara dimens reduse putere mare, cu precizie medie pana in 10 m si cu cel putin 10 gloante in incarcator. ?????FORT 17
-
catalin_suzeanu
Ti-ai aruncat un ochi si in http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=2101#p23031 ?Vasea wrote:Ce ati recomanda ca o arma usoara dimens reduse putere mare, cu precizie medie pana in 10 m si cu cel putin 10 gloante in incarcator. ?????
...............................
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
A editat postulBARTHY 2 wrote:Pai a scris autoaparare nu aparare si paza.Abigor_iq wrote:Cred ca omul nu se referea la letale .... dar asa cum a formulat intrebarea raspunsul este mai mult decat OK!!)
Gata sa rezolvat , ne vedem in poligon, inscris, platit, toate alea, vom vedea ce le poate pilea la fiecare.
BUNA SEARA DOMNILOR
Nu vreau sa alterez continutul acestui topic dar mi-am dat seama ca multi dintre noi cei civili am studia bine armele letale daca ni s-ar permite decat unii din cei care detin (pistoale cu glont). Am gasit pe forumul politistilor o intrebare pusa ca in filmele cu Stan si Bran. : Citez "La pistolul meu carpati md 74 cand este sigurantat si trag de mansonul inchizator baga cartus pe teava , este normal asa ceva sau pistolul este defect?" (tinand cont ca intrebarea a fost pusa de un politist care este instruit si care "stie" sa foloseasca pistol cu glont.) In acel moment mi-am dat seama care este misterul ca multi se impusca singuri sau li se descarca accidental pistolul in toc. Dupa parerea mea este stanjenitor sa umbli toata ziua cu pistolul la brau dar sa nu cunosti principiile de baza a functionarii unei arme.
Si inca ceva omul nu intelegea de ce percutarea in gol duce la uzura prematura a armei
Cu respect
Nu vreau sa alterez continutul acestui topic dar mi-am dat seama ca multi dintre noi cei civili am studia bine armele letale daca ni s-ar permite decat unii din cei care detin (pistoale cu glont). Am gasit pe forumul politistilor o intrebare pusa ca in filmele cu Stan si Bran. : Citez "La pistolul meu carpati md 74 cand este sigurantat si trag de mansonul inchizator baga cartus pe teava , este normal asa ceva sau pistolul este defect?" (tinand cont ca intrebarea a fost pusa de un politist care este instruit si care "stie" sa foloseasca pistol cu glont.) In acel moment mi-am dat seama care este misterul ca multi se impusca singuri sau li se descarca accidental pistolul in toc. Dupa parerea mea este stanjenitor sa umbli toata ziua cu pistolul la brau dar sa nu cunosti principiile de baza a functionarii unei arme.
Cu respect
Cica doi politisti patrulau pe o strada si la un momentdat se intalnesc cu un pusti care tragea dintr-o tigara.MISHU_92 wrote:BUNA SEARA DOMNILOR
Nu vreau sa alterez continutul acestui topic dar mi-am dat seama ca multi dintre noi cei civili am studia bine armele letale daca ni s-ar permite decat unii din cei care detin (pistoale cu glont). Am gasit pe forumul politistilor o intrebare pusa ca in filmele cu Stan si Bran. : Citez "La pistolul meu carpati md 74 cand este sigurantat si trag de mansonul inchizator baga cartus pe teava , este normal asa ceva sau pistolul este defect?" (tinand cont ca intrebarea a fost pusa de un politist care este instruit si care "stie" sa foloseasca pistol cu glont.) In acel moment mi-am dat seama care este misterul ca multi se impusca singuri sau li se descarca accidental pistolul in toc. Dupa parerea mea este stanjenitor sa umbli toata ziua cu pistolul la brau dar sa nu cunosti principiile de baza a functionarii unei arme.Si inca ceva omul nu intelegea de ce percutarea in gol duce la uzura prematura a armei
![]()
Cu respect
Unul dintre ei se repede la pusti si il cearta :
- Mai , nu ti-e rusine sa fumezi ? Ce clasa esti tu ?
- A doua, nene, raspunde copilul .
- Lasa-l mai in pace ca si tu fumai intr-a 2-a, zice celalalt politist.
- Da ba, da' io eram major !
Tot cu respect,