FORUMIST ARESTAT PE 29 DE ZILE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Nimeni De Nicaieri

Re: FORUMIST ARESTAT PE 29 DE ZILE

Post by Nimeni De Nicaieri »

Anul trecut in iarna, intru-un incident asemanator , am fost atacat cu un cutit.Scenariul pare copiat, atacul a survenit identic, dupa cand eram cu spatele si ma urcam in masina. Am scapat doar cu hainele taiate, datorita faptului ca am avut la indemana bastonul telescopic (wow, arma alba!!!). Nu am vazut cutitul decat dupa tentativa de injunghiere, si in mod sigur daca aveam pistolul la indemana il foloseam pana ramanea fara gloante. I-as intreba pe cei care vorbesc bazandu-se doar pe ce vad prin filme daca prefera sa stea la morga sau la tribunal.Eu unul prefer sa mai stau o lunga vreme pe lumea asta.
Voi credeti ca cei care folosesc cutite sau alte arme le flutura prin fata ochilor sa ti le arate sa le vada vreun martor si sa te lase pe tine sa te gandesti cum sa raspunzi proportional atacului? Ati vazut vreodata macar in filmare cum se produce o injunghiere in majoritatea cazurilor?
Mi-e sila sa vad cum poti sa acuzi cu ipocrizie din spatele calculatorului si sa-ti dai cu parerea cand nu te bazezi decat pe filme artistice, dar esti total rupt de realitate. Cum naiba ati votat in fruntea ROMSDC un om atat de ignorant, habar n-am, bine ca nu m-am inscris, tot asa ar putea un lacatus sa faca pe chirurgul.
Cat despre colegul care e implicat, iti urez multa bafta in lupta cu sistemul, stii si tu prea bine ce greseli ai facut.
haiosu

Post by haiosu »

Nimeni De Nicaieri wrote:Anul trecut in iarna, intru-un incident asemanator , am fost atacat cu un cutit.Scenariul pare copiat, atacul a survenit identic, dupa cand eram cu spatele si ma urcam in masina. Am scapat doar cu hainele taiate, datorita faptului ca am avut la indemana bastonul telescopic (wow, arma alba!!!). Nu am vazut cutitul decat dupa tentativa de injunghiere, si in mod sigur daca aveam pistolul la indemana il foloseam pana ramanea fara gloante. I-as intreba pe cei care vorbesc bazandu-se doar pe ce vad prin filme daca prefera sa stea la morga sau la tribunal.Eu unul prefer sa mai stau o lunga vreme pe lumea asta.
Voi credeti ca cei care folosesc cutite sau alte arme le flutura prin fata ochilor sa ti le arate sa le vada vreun martor si sa te lase pe tine sa te gandesti cum sa raspunzi proportional atacului? Ati vazut vreodata macar in filmare cum se produce o injunghiere in majoritatea cazurilor?
Mi-e sila sa vad cum poti sa acuzi cu ipocrizie din spatele calculatorului si sa-ti dai cu parerea cand nu te bazezi decat pe filme artistice, dar esti total rupt de realitate. Cum naiba ati votat in fruntea ROMSDC un om atat de ignorant, habar n-am, bine ca nu m-am inscris, tot asa ar putea un lacatus sa faca pe chirurgul.
Cat despre colegul care e implicat, iti urez multa bafta in lupta cu sistemul, stii si tu prea bine ce greseli ai facut.
tati! frana! de mana!
batista pe tambal sau da si argumente. ignorant? de ce? pt ca nu te-ai inscris tu in romsdc?!?
uau (nu wow)... ce interesant, arma alba! da, tati, ca alea "e interzise" si daca am arma de foc, de ce sa risc un dosar penal aiurea?
stai linistit, ca si mie mi s-au deschis ochii cu mult timp in urma si am trecut de la 10X22 la 9X19, si da! as folosi arma, si da! am si bastin telescopic, insa e tinut in casa tocmai pt ca nu risc.
da, am vazut injunghiere in realitate la nici 2 m de mine, da, am vazut si in filme plagi cu injunghieri (si culmea, nu erau filme artistice ci era ceva strict de la si pt lucratorii MAI).
Altceva, domn'-u?!? nelamuri?!? intrebari?!?
si noi sa ne ascundem?!? niciodata! lucram la lumina zilei, ne mai dam numele reale, telefoane,adrese de mail... nu suntem chiar nimeni, de nicaieri! :evil:
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

haiosu wrote:
Nimeni De Nicaieri wrote:Anul trecut in iarna, intru-un incident asemanator , am fost atacat cu un cutit.Scenariul pare copiat, atacul a survenit identic, dupa cand eram cu spatele si ma urcam in masina. Am scapat doar cu hainele taiate, datorita faptului ca am avut la indemana bastonul telescopic (wow, arma alba!!!). Nu am vazut cutitul decat dupa tentativa de injunghiere, si in mod sigur daca aveam pistolul la indemana il foloseam pana ramanea fara gloante. I-as intreba pe cei care vorbesc bazandu-se doar pe ce vad prin filme daca prefera sa stea la morga sau la tribunal.Eu unul prefer sa mai stau o lunga vreme pe lumea asta.
tati! frana! de mana!
batista pe tambal sau da si argumente. ignorant? de ce? pt ca nu te-ai inscris tu in romsdc?!?
uau (nu wow)... ce interesant, arma alba! da, tati, ca alea "e interzise" si daca am arma de foc, de ce sa risc un dosar penal aiurea?
stai linistit, ca si mie mi s-au deschis ochii cu mult timp in urma si am trecut de la 10X22 la 9X19, si da! as folosi arma, si da! am si bastin telescopic, insa e tinut in casa tocmai pt ca nu risc.
da, am vazut injunghiere in realitate la nici 2 m de mine, da, am vazut si in filme plagi cu injunghieri (si culmea, nu erau filme artistice ci era ceva strict de la si pt lucratorii MAI).
Altceva, domn'-u?!? nelamuri?!? intrebari?!?
si noi sa ne ascundem?!? niciodata! lucram la lumina zilei, ne mai dam numele reale, telefoane,adrese de mail... nu suntem chiar nimeni, de nicaieri! :evil:
Cred ca este cazul sa intervin sa-mi cer scuze si sa inchei acest topic, permitetzi-mi fiind un topic despre mine sa va rog sa trecetzi la alt subiect deoarece s-au creeat presiuni, mici certuri si nu cred ca este cazul sa va certati din cauza mea.

"Nimeni De Nicaieri" nsh de ce am impresia ca nu se referea la "haiosu", din tot ce mi-atzi scris am tras nishte concluzii, din tot ce am patzit am tras nishte concluziii...le-am rumegat si am ajuns la un singur lucru, Atat timp cat eshti pe strada si eshti atacat intr-o situatzie in care nu potzi soma, nu potzi trage foc de avertisment, faci pushcarie.

Regret ca traiesc in Romania!
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
aurorauno

Post by aurorauno »

CooLT2006 wrote:din tot ce am patzit am tras nishte concluziii...le-am rumegat si am ajuns la un singur lucru, Atat timp cat eshti pe
strada si eshti atacat intr-o situatzie in care nu potzi soma, nu potzi trage foc de avertisment, faci pushcarie
Atunci inseamna ca nu ai inteles nimic !Principala ta vina nu este ca ai tras,ci pentru ca ai coborat si te-ai complacut starii de conflict!
Nu te blocase cu masina ca sa zici ca nu aveai unde pleca si nu aveai cum sa scapi de el!O persoana
care incearca sa evite cat poate de mult un scandal in momentul in care cel din masina din spate claxoneaza si te injura nu coboara la ea!
Vroiai sa-i dai lectii de circulatie sau de cultura civica?Din momentul in care te-ai dat jos din masina si te-ai dus la el ai contribuit la dezvoltarea scandalului!
Asta cred ca trebuia sa intelegi tu din intamplarea asta!Ca daca unul te injura nu trebuie sa te transformi in cocos si sa ii raspunzi !
Si daca interveneai si te aparai cu boxul si nu cu pistolul aveai parte de acelasi tratament dupa mine,nu pistolul a fost problema!
Si pana la urma ce tineai in buzunarul drept de la spate de 2 ani de zile pentru cazuri de urgenta?Nu cred ca bricheta ci tocmai boxul...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Robocop in patrulare pe Internet. Poate ia virusi. :lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
aurorauno

Post by aurorauno »

SOLUTIA.gif
SOLUTIA.gif (5.29 KiB) Viewed 6347 times
Attachments
Spiderman.jpg
Spiderman.jpg (85.53 KiB) Viewed 6347 times
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

oK.... recunosc poate sunt naiv.... si asta doar pentru ca nu am trait-o eu sau cineva apropiat, dupa o astfel de intamplare se schimba viziunea si da, fiecare are limita lui, poate eu sunt mai pacifist si as da in retragere decat sa fac fata unui conflict direct atunci cand as fi eu si un X fata in fata, daca as fi cu nevasta-mea sincer s-ar schimba lucruriledoar pentru ca ea e punctul sensibil... Scuze daca am sarit calul....

Nimeni de nicaieri... pastreaza-ti experienta ta milenara, iar legat de ce zici de Romsdc, cand vei face parte din el si vei lua parte la evenimentele lui, atunci vei avea si autoritatea si dreptul sa iti arunci o opinie, pana atunci.... pas de defilare...

Dan Zaharia.... la fel ca mai sus....
dennis

Post by dennis »

aici depinde in mare parte de noi de firea fiecaruia. daca la semafor nu ni s-a acordat prioritate pun pariu ca am sari ca arsi la injuraturi la provocari stiind ca avem pistol la noi,ca ne simtim mai barbati,mai puternici si zic asta ca asta pentru ca uneori imi vine si mie sa fac asta si nu imi este jena sa recunosc.(m.am saturat de toti terminatii si de toti bashinosii care vin si iti taie calea si fac tot felul de scheme cu masinile etc etc conduc de dimineata pana seara in oras si militia nu o vad decat cand trec coloane oficiale) pistolul ar trebui sa il folosim doar in situatii limita dar vezi cum este, pe moment nu mai realizezi. intradevar poate daca nu aveai fierul ala la tine cool poate iesea altfel treaba.
Last edited by dennis on Sat Aug 21, 2010 4:33 pm, edited 1 time in total.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Angel_Of_Light wrote: @Nimeni de nicaieri... pastreaza-ti experienta ta milenara, iar legat de ce zici de Romsdc, cand vei face parte din el si vei lua parte la evenimentele lui, atunci vei avea si autoritatea si dreptul sa iti arunci o opinie, pana atunci.... pas de defilare...

@Dan Zaharia.... la fel ca mai sus....
...Uţă mică şi tristă, cât pas de defilare am bătut eu, nu ai tu în cefertekatul de naştere, aşa că
păstrează adresări de genul acesta pentru alţii la care să te dai zmeu, please.

Iar despre romsdc, revin cu bucurie si atasez iarasi cateva imagini graitoare si elocvente, rau de tot,
in doar cateva momente...
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Off topic: ce s-a intamplat ti-ai platit tepele suze datoriile... si ai nevoie de alti fraieri? Ultima data cand am verificat nu tu ai parasit romsdc-ul... era cam invers.... asa ca.... ramane cum am stabilit....
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Angel_Of_Light wrote:Off topic: ce s-a intamplat ti-ai platit tepele suze datoriile... si ai nevoie de alti fraieri? Ultima data cand am verificat nu tu ai parasit romsdc-ul... era cam invers.... asa ca.... ramane cum am stabilit....
Si iata cum tineretea isi spune cuvantul.
Nu ai rabdare de loc.
Si doar ti-am promis ca pun niste imagini.
La fel cum am promis ca daca vii la Bv iti pun un pistol in mana sa il simti si sa stii despre ce este vorba
La fel cum am promis ca facem romsdc-ul
La fel cum am promis ca facem primul concurs national cu arme neletale
La fel cum am promis ca facem si al doilea concurs national cu arme neletale
La fel cum am promis ca aducem niste oficiali in rang de adjunct de ministru {acum} de "alaturi" ca sa
ne dea si noua greutate.
La fel cum am mers cu toti [minus unu] acolo unde trebuiau ei sa isi obtina aprobarea pentru niste Fort-uri si Schmeisere
pe vremea cand aici se ridicau osanale zamakurilor.
Si iata, rabdarea este rasplatita.
Iata imaginile promise:
date inregistrare domenii, deci conceptul existent
date inregistrare domenii, deci conceptul existent
domenii-romsdc.jpg (47.29 KiB) Viewed 6328 times
iar tu unde erai?
iar tu unde erai?
tu unde erai.jpg (26.92 KiB) Viewed 6328 times
Eu am revenit acum numai cu ideea ca pana la urma romsdc, cu sau fara mine, cu sau fara tine, ar putea, dar mai ales AR TREBUI
sa faca ceva pentru a ajuta membrii comunitatii. O demonstratie de acest gen ar aduce mai multi adepti, atat ideii de autoaparare
cat si ideii de club romsdc.
Altfel, oamenii de ce sa isi ia arme de autoaparare? Ca sa fie siguri ca daca se ... autoapara intra pa zuhaus?
Altfel, oamenii de ce sa vina spre romsdc? Numai ca sa fie luati la misto de unul si de altul cand au probleme?
Habar nu aveti despre situatia personala a celui ce ar trebui sa fie subiectul topicului, si gata, tipul apare ca "taximetrist cretin" sau alte cele
si citat cu highlight in forum.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Ma bucur ca cei care si-au bagat primii picioarele si au facut cele mai mari mizerii acum vin cu idei... cand ai avut ocazia ai facut afaceri cu pistoale, cam atat ai inteles din ce ar trebui facut in domeniul educativ... toti vin cu idei dar cand e vorba sa faca ceva .... se aud doar greierii ... cam ce afaceri ai mai clocit in ultima vreme? :lol:
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Nu vreau sa am treaba cu balacareala voastra, si nu am experienta milenara.Vorbesc doar daca am ceva de spus si imi dau cu parerea doar daca sunt in tema.Nu am de gand sa-ti raspund jignitor cum faci tu.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Angel_Of_Light wrote:Ma bucur ca cei care si-au bagat primii picioarele si au facut cele mai mari mizerii acum vin cu idei... cand ai avut ocazia ai facut afaceri cu pistoale, cam atat ai inteles din ce ar trebui facut in domeniul educativ... toti vin cu idei dar cand e vorba sa faca ceva .... se aud doar greierii ... cam ce afaceri ai mai clocit in ultima vreme? :lol:
Ieducatule!
Numeste o afacere cu pistoale facuta de mine, te rog.
Alta in afara de cea in care te-am dus de mana la Directorul Directiei de Securitate Publica sa ti se
dea permisele de cumparare, transport si scoatere din RM a acelei bijuterii numite Schmeisser, atunci
cand a trebuit sa te prezint ca Secretar General al romsdc, intalnire la care Vlad a venit in costum si a
avut o prezenta absolut agreabila si competenta iar tu ai venit in shlapi si kilotzi de baie in Minister.
De unde te-au scos, cu treaba, cica, si nu te-au mai reprimit....

Eu in ultima vreme m-am ocupat cu batutul si santajatul batranilor in calitate de inspector in constructii pe langa Primaria De Verde.
[a se cauta stirile vremii cu "afacerile" abilitatilor de prin primarii in cardasie cu notarii si alte alea]
Cam atat despre moralitate si violenta.
[by the way, daca vreunul din batranii aia violentati de tine, procesomani, cum le zici tu, aveau vreun Mauser cu bila pe teava?!?!]
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Din pacate dupa anumita varsta alzheimer isi spune cuvantul.... cum se numeste asta? Cum se numeste ... Krank nu? :lol:

Afaceri cu pistoale se numesc alea unde iei banii si dai in schimb promisiuni... si dupa ce te alearga lumea, cam dupa un an asa, incepi sa dai din umeri si pe bucati sa dai banii inapoi... vrei un link cu discutia de pe forumul asta a celor inselati de tine? Cum se numeste asta nesimtire, prostie.... un pic din amandoua.... ? Cam atata cu slapii si cu bermude si batrani si mosi, si babe si .... hmmmm.... ce pistoale mai aduce conu acum ca Fort-ul a fost deja adus de altii? Te mai prezinti pe la procesele penale intentate de membrii ROMSDC? Cam asta mai e implicarea ta in romsdc :lol: :lol: :lol: NISTE plangeri penale pentru inselatorie si..... altele 8)
Post Reply