Grand Power T910

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Re: Grand Power T910

Post by haiosu »

tevez wrote:Încă nu se găseşte la noi, va fi adusă de mai mulţi importatori (din auzite). Sfatul meu personal e să-ţi iei
consacratul Fort, există acum un importator serios la care găseşti în mod constant pistoale Fort şi muniţie
aferentă şi va reapărea şi muniţia Snail de la Arrow în magazine.
acelasi sfat.
in plus: sa nu umbli dupa fluturi. daca chiar vrei pistolul asta, asteapata sa apara in magazine...daca apare
cristianbuta

Post by cristianbuta »

buna ziua
nu stiu de ce da am impresia ca unii chiar nu vor sa invete din greselile altora(vb de tepele date de un stimabil celor de aici de pe forum si din romdsc).fratilor,eu vad ca la acel dealer,stiti voi care,au aproape toata gama de forturi,deci ce mai ala-bala,nu cred ca la capitolul putere sau fiabilitate exista la ora asta arma pe cauciuc care sa bata un fort 14 r de ex,oricit ar fii de misto facut acest t910,are 2 incoveniente pt mine:e cu polimer,si pt mine asta e o pb,pt ca un pistol tre sa fie ugly :evil: ,si 2 nu cred ca dezvolta o putere destul de mare.faza cu 130 j pt t910 eu zic ca e utopica,dar na ,e numai parerea mea.
asta e cam ce am eu de zis,cu toate scuzele de rigoare fata de colegii de forum care sunt mult mai experimentati decit mine,dar eu de aprox un an citesc zilnic forumul si pot sa zic ca din experienta si discutiile voastre mi-am cam facut o parere.
o zi buna
cristian
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Salutare
Am revenit acum in eterna si fascinanta Romanie, ca sa prind cresterea tva si restul magariilor.
Interesant post-ul acesta, cu aceasta arma.
Intrebarea mea, catre forumistii avizati si binevoitori ca intotdeauna, este....Unde gasim jucaria asta?
Am facut actele, mai pe sleau, la medic a mers repede ca il cunosteam, si acum astept autorizatia.
Intre timp bugetul a mai crescut putin,deci la 2500-3000 de ron cred ca ma incadrez.
Astept raspunsul vostru.
Cu mare incredere ca veti fi alaturi ca intotdeauna unui boboc.
Multam fain tuturor. :wink: :) :P
haiosu wrote:
tevez wrote:Încă nu se găseşte la noi, va fi adusă de mai mulţi importatori (din auzite). Sfatul meu personal e să-ţi iei
consacratul Fort, există acum un importator serios la care găseşti în mod constant pistoale Fort şi muniţie
aferentă şi va reapărea şi muniţia Snail de la Arrow în magazine.
acelasi sfat.
in plus: sa nu umbli dupa fluturi. daca chiar vrei pistolul asta, asteapata sa apara in magazine...daca apare
Mai mult, trebuie sa stii ca pentru FORT vei gasi munitie dedicata mereu care chiar daca nu e prea puternica e foarte precisa asadar buna la antrenamente in poligon. Faptul ca vei gasi munitie la magazinul de unde cumperi arma e o mare usurare pentru ca astfel nu va trebui sa auzi pe parcursul a catorva luni de zile aceleasi lamentabile amanari "...vom avea la vanzare in vreo doua saptamani" sau "mai sunati pe la jumatatea lunii viitoare" si asta de fiecare data cand suni sau intrebi la Arrow. Sau mai rau, sa cumperi CZ83 de la UTI, fara munitie si ei sa nu aduca niciodata munitia aferenta armei pe care ai cumparat-o.
Last edited by Safe&Sound on Fri Jul 30, 2010 2:06 pm, edited 1 time in total.
tevez

Post by tevez »

Concluzia: Fort (12, 14, 17, 18...poate 10, nu am o părere exactă) cu muniţie originală
pentru poligon şi cu Snail de la Arrow când se poate. Şi când găseşti din asta la Arrow
îţi fac un mic stoc, pui la borcan, la congelator, o afumi...ceva să ţină până când va
reapărea, asta în cazul în care nu devine o prezenţă constantă pe piaţă. :)
jordan_23

Post by jordan_23 »

Fratilor, de curand m-am hotarat sa achizitionez si eu o arma neletala. Am intrebat in stanga si in dreapta care e cea mai buna? Cu gaz, cu bila? Am ajuns la concluzia ca cea mai"potrivita" ar fi cea cu bila... i-o dai sa il prinzi la pamant si dupa i-o dai cu mana. Asadar: trebuie o arma grea cu care sa ii dai sanatos dupa :lol: Am intrebat mai departe care e cel mai bun pe piata. Am fost si la Arw, la Mld, la Uti, si cam asta s-a prins de mine: Cz83, Grand Power T910 si cu Fort 12... Preturi la fel la toate din cate am inteles, chiar CZ e cel mai scump...Si acum ma intreb de ce toata lumea spune ca CZ e cel mai prost daca e cel mai scump? O fi oare adevarat? Am tinut in mana si T910 la cei de la Uti si mi se pare cel mai "good looking" dintre toate. Are si forma adaptabila pentru sina sa imi pun si o lanterna pe el. Ies noaptea in curte si nu mai trebuie sa tin si o lanterna in mana. Cei de la Uti au zis ca il vor aduce pana in 1 septembrie la un pret mai mic decat Fort 12/CZ 83. Totodata vor aduce si o munitie ziceau ei foarte buna si la un pret mult mai mic decat ce e pe piata...Spuneau ca au testat munitia cu Fort12 si 17 si dezvolta viteze de peste 500 m/s ... I-am intrebat daca se poate trage cu T910 si m-au lasat sa il si testez sa imi fac o parere si chiar unul din instructori s-a oferit sa traga 2-3 focuri sa vad cat de grupat trage...si culmea chiar a tras cuib de musca la 10 m! Dat fiind faptul ca macar am testat arma in poligon si ca imi vor acorda 2 ani garantie la ei in service voi astepta pana in septembrie sa mi-o iau de acolo....sper sa imi mai prelungeasca autorizatia astia de la politie :P
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
tevez

Post by tevez »

Cel de acolo de la uti nu e de vânzare?
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:Cel de acolo de la uti nu e de vânzare?
Ce faci ? Ai inceput sa asculti balet radiofonic ? :mrgreen:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

:D
Last edited by Safe&Sound on Fri Jul 30, 2010 10:44 pm, edited 2 times in total.
sepuku

Post by sepuku »

- A incercat careva wadie cu bila impinsa in cz 83 ?!? Ar trebui sa cam mearga,stiu cat de legal'e,doar ma interesa daca incarca.Sau daca ati incercat munitia de fort pe cz83? // rohm merge perfect cu wadie..p99 merge bine,f.rar se blocheaza...iar pp.ul la 6bucati de wadie cu bila impinsa da cam un incident-arunca prea rapid mansonul inapoi..cu un arc mai tare s.ar rezolva problema
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

sepuku wrote:- A incercat careva wadie cu bila impinsa in cz 83 ?!? Ar trebui sa cam mearga,stiu cat de legal'e,doar ma interesa daca incarca.Sau daca ati incercat munitia de fort pe cz83? // rohm merge perfect cu wadie..p99 merge bine,f.rar se blocheaza...iar pp.ul la 6bucati de wadie cu bila impinsa da cam un incident-arunca prea rapid mansonul inapoi..cu un arc mai tare s.ar rezolva problema
waddie si cz83 sunt in calibre diferite.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
haiosu

Post by haiosu »

jordan_23 wrote:Fratilor, de curand m-am hotarat sa achizitionez si eu o arma neletala. Am intrebat in stanga si in dreapta care e cea mai buna? Cu gaz, cu bila? Am ajuns la concluzia ca cea mai"potrivita" ar fi cea cu bila... i-o dai sa il prinzi la pamant si dupa i-o dai cu mana. Asadar: trebuie o arma grea cu care sa ii dai sanatos dupa :lol: Am intrebat mai departe care e cel mai bun pe piata. Am fost si la Arw, la Mld, la Uti, si cam asta s-a prins de mine: Cz83, Grand Power T910 si cu Fort 12... Preturi la fel la toate din cate am inteles, chiar CZ e cel mai scump...Si acum ma intreb de ce toata lumea spune ca CZ e cel mai prost daca e cel mai scump? O fi oare adevarat? Am tinut in mana si T910 la cei de la Uti si mi se pare cel mai "good looking" dintre toate. Are si forma adaptabila pentru sina sa imi pun si o lanterna pe el. Ies noaptea in curte si nu mai trebuie sa tin si o lanterna in mana. Cei de la Uti au zis ca il vor aduce pana in 1 septembrie la un pret mai mic decat Fort 12/CZ 83. Totodata vor aduce si o munitie ziceau ei foarte buna si la un pret mult mai mic decat ce e pe piata...Spuneau ca au testat munitia cu Fort12 si 17 si dezvolta viteze de peste 500 m/s ... I-am intrebat daca se poate trage cu T910 si m-au lasat sa il si testez sa imi fac o parere si chiar unul din instructori s-a oferit sa traga 2-3 focuri sa vad cat de grupat trage...si culmea chiar a tras cuib de musca la 10 m! Dat fiind faptul ca macar am testat arma in poligon si ca imi vor acorda 2 ani garantie la ei in service voi astepta pana in septembrie sa mi-o iau de acolo....sper sa imi mai prelungeasca autorizatia astia de la politie :P

sa vedem, zise orbul!
Emanuel

Post by Emanuel »

BARTHY 2 wrote:
Lasa-l, ca-i de-al nostru: baiat bun, dar cam naiv !

:lol: :mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Lotul de 200 bucati de T910 marcate in calibrul 10x22T ce va veni la Bucuresti, la "amicii" lui Babanu arata cam asa:
t910-novarm.jpg
t910-novarm.jpg (144.74 KiB) Viewed 9172 times
in asteptarea permisului de transfer prin SK si tranzit prin HU.
Deci vor veni. :mrgreen:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
jordan_23

Post by jordan_23 »

Salut. Nu e de vanzare...
nedumeritu wrote:Lotul de 200 bucati de T910 marcate in calibrul 10x22T ce va veni la Bucuresti, la "amicii" lui Babanu arata cam asa:
t910-novarm.jpg
Poate ajung mai devreme de septembrie! Abia astept!
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
haiosu

Post by haiosu »

nedumeritu wrote:Lotul de 200 bucati de T910 marcate in calibrul 10x22T ce va veni la Bucuresti, la "amicii" lui Babanu arata cam asa:
t910-novarm.jpg
a zis cineva ca nu vor veni? vor veni. noi credem ca au venit cand le vedem in magazin. iar poze cu 2 cutii si 4 baxuri de cipsuri de cartofi prajiti, nu prea mai constituie o dovada. da, stiu ca dl PATRON de acolo are acte, le-am mai vazut si altii ca sa zic asa. stim de la dansul ca va veni primul lot la el si dupa aia gata, stim ca e frumos, il vom si testa corespunzator cand se va putea, vom testa o arma "din galantar" ca sa fim siguri...
pana atunci, cele mai bune arme sunt RG88 cu teava de mauser (modificare legala prin ARW. sau chiar direct la armurierul cu care lucreaza dansii) si forturile. si aici ma refer la armele de autoaparare. ca la aparare locul I e cz si locul II e beretta. asta daca nu se ia in calcul "afetul" :lol:
Post Reply