Vreau sa cumpar pistol

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
iuli_vl

Vreau sa cumpar pistol

Post by iuli_vl »

Buna seara,
Vreau si eu sa cumpar un pistol cu co2,sau care este cel mai puternic pistol in limita legii(ADICA sa nu necesite permis).As vrea sa aibe si bile de otel sau sticla si daca cumva cineva ma ataca pe strada sa il folosesc in mod eficient,adica sa il pun cel putin pe fuga.Multumesc
haiosu

Re: Vreau sa cumpar pistol

Post by haiosu »

cel mai bun pistol cu co2 care foloseste "bile de sticla" si care nu necesita permis este cel de airsoft. nu trage cu bile de otel si nu poate fi folosit la autoaparare.
cu otel (miez de otel de fapt) trag armele din categoria "aparare si paza", asa-zisele cu glont. slabe sperante sa iei legal asa ceva
pt autoaparare recomand RG88 si Fort. ambele cu bila de cauciuc. trebuie permis

ar mai exista o solutie. ca sa cumperi ce vrei tu, trebuie apelat la cineva priceput care sa modifice o arma ca sa traga cu ce vrei tu. din cate am auzit, persoana ar putea avea o arma care trage inclusiv cu bile de cauciuc in care se pot/s-au bagat bolduri/ace de cusut. satisfactie garantata. tragi o data si dai jos si pe unu de 150 kg. arma trage atat foc cu foc, cat si automat. nu recomand sa tragi la automat ca se duce prea repede munitia. tipul nu vrea complicatii asa ca vinde si fara acte. va intelegeti voi. eu il stiu doar tangential, dar iti pot da numarul de telefon al omului. e super meseriash omul. il cheama grumezescu.
iulianP

Post by iulianP »

haiosu wrote:cel mai bun pistol cu co2 care foloseste "bile de sticla" si care nu necesita permis este cel de airsoft. nu trage cu bile de otel si nu poate fi folosit la autoaparare.
cu otel (miez de otel de fapt) trag armele din categoria "aparare si paza", asa-zisele cu glont. slabe sperante sa iei legal asa ceva
pt autoaparare recomand RG88 si Fort. ambele cu bila de cauciuc. trebuie permis

ar mai exista o solutie. ca sa cumperi ce vrei tu, trebuie apelat la cineva priceput care sa modifice o arma ca sa traga cu ce vrei tu. din cate am auzit, persoana ar putea avea o arma care trage inclusiv cu bile de cauciuc in care se pot/s-au bagat bolduri/ace de cusut. satisfactie garantata. tragi o data si dai jos si pe unu de 150 kg. arma trage atat foc cu foc, cat si automat. nu recomand sa tragi la automat ca se duce prea repede munitia. tipul nu vrea complicatii asa ca vinde si fara acte. va intelegeti voi. eu il stiu doar tangential, dar iti pot da numarul de telefon al omului. e super meseriash omul. il cheama grumezescu.
si e ditamai politaiul :D :D :D
AK47
tevez

Post by tevez »

Haiosu a fost prea dur. Ideea e că armele de airsoft trag şi cu bine de sticlă sau de aluminiu dar diferenţa
faţă de cele din ABS (plastic dur) e nesemnificativă. Desigur, un pistol ceva mai puternic merge cu bile un
pic mai grele, de unde rezultă şi o putere mai mare, dar tot în limita a 4-5 joules. Adică un fâs. Doare de
durut dar nu mai pui pe nimeni pe fugă, cei care sunt capabili să atace lumea pe stradă au "fumat-o" foarte
demult p'asta cu pistoalele cu A.C. şi de airsoft folosite "la şmekerie". Plus ca e şi ILEGAL.
Deci ia-ţi permis de armă neletală şi după ce ai autorizaţia citeşti aici ce arme sunt mai bune. Dacă nu vrei
permis ia mai bine un spray iritant-lacrimogen. Folosit cum trebuie te poate scoate din încurcătură, nu e
necesar să ai permis sau alte acte şi costă vreo 10 lei. :D

A, cu bile de oţel abia trag unele arme de vânătoare mai moderne, mă refer la alice (de maxim 5 mm).
Îţi dai seama ce i-ar face un proiectil de oţel unei alte ţevi, fie ea de airsoft, a.c. sau chiar de armă cu
glonţ. :!: Astea-s texte de şmenari de pe okazii.Auzi, bilă de oţel! :twisted:
haiosu

Post by haiosu »

nu am fost dur, ci corect. cei care dau asemenea anunturi sunt de doua feluri/categorii:
1. viitorii "baieti de la stirile de la ora 17"
2. subordonati de-ai domnului grumezescu, carora nu le poate bubui mintea decat la a agita si a provoca, oameni care cand au ajuns in militie, au dat prima data amenda parintilor.

in ambele cazuri, eu ii trimit sa ia legatura cu dl grumezescu. pe primii sa ii retina la discutii "indelungate", si pe secunzii tot la discutii despre logica si metode moderne, despre faptul ca trebuie sa previna nu sa pandeasca, sa gandeasca nu sa militieneasca... :twisted:

iar pt procentul minimal de 1% care chiar nu stiu despre ilegalitatea care ar fi comis-o, le spun ca nu sunt absolviti de necunoasterea legii. nu in romania.
si nu, nu am fost dur, trebuia sa fiu si mai dur. daca chiar vroia sa se informeze, altfel suna intrebarea. asta e un topic provocator si poate-poate pica ceva.
tati, du-te pe okazii, akolo e plin de vanzari fara acte! vaia con dios!

si pt tine tevezule: exista si cartuse pt pistol-legale, dar nu cred ca la noi- care contin alice. asa numitele stop-munition. chiar am si vazut asa ceva, la cineva care avea voie sa detina... si mai gasesti pe net, pe la fortele speciale-si nu numai- de pe afara. numai afara... ca ai nostri trag inca cu fmj-uri! nici macar cu sp-uri :evil:
Post Reply