Dan Zaharia aka Nedumeritul
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Dan Zaharia aka Nedumeritul
Buna,
Sunt un brasovean care si-a luat o teapa de la Dan Zaharia. Si in cazul meu s-a folosit de numele fiicei lui pe care o stiam de pe vremea liceului (am copilarit in acelasi cartier), avem cateva cunostinte comune.
Cred ca povestea mea e ceva mai veche decat a voastra. Tipul m-a contactat prin 2006. Am semnat cu el un contract in data de 06.06.06 (cam ironic, nu? 666!).
La fel l-am carat pe la spitale, cu soacra bolnava, prin Bucuresti. L-am ajutat cu cumparaturi.
In sfarsit, tot felul de mici servicii care nu valoreaza prea mult.
In final, mi-a tras o teapa scurta de vreo 10.000 de euro.
Ceea ce vreau eu, ar fi o mica indrumare de la cei care si-au recuperat banii.
De asemenea, as fi interesat daca este posibil sa devin parte in procesul pe care am vazut ca unii dintre voi l-au deschis impotriva lui.
Sunt un brasovean care si-a luat o teapa de la Dan Zaharia. Si in cazul meu s-a folosit de numele fiicei lui pe care o stiam de pe vremea liceului (am copilarit in acelasi cartier), avem cateva cunostinte comune.
Cred ca povestea mea e ceva mai veche decat a voastra. Tipul m-a contactat prin 2006. Am semnat cu el un contract in data de 06.06.06 (cam ironic, nu? 666!).
La fel l-am carat pe la spitale, cu soacra bolnava, prin Bucuresti. L-am ajutat cu cumparaturi.
In sfarsit, tot felul de mici servicii care nu valoreaza prea mult.
In final, mi-a tras o teapa scurta de vreo 10.000 de euro.
Ceea ce vreau eu, ar fi o mica indrumare de la cei care si-au recuperat banii.
De asemenea, as fi interesat daca este posibil sa devin parte in procesul pe care am vazut ca unii dintre voi l-au deschis impotriva lui.
Cati om fi, nene ???
Ai PM.

Ai PM.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
posibile victime...d-rive wrote:Eu nu inteleg. Daca e tepar, ce cauta printre noi?
Daca n-ai nimic de spus mai bine taci!
In plus - cu un tupeu nemarginit, de neimaginat !ulise wrote:posibile victime...d-rive wrote:Eu nu inteleg. Daca e tepar, ce cauta printre noi?
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Si repet, de ce nu-si ia jet?
Sincer, eu nu am mai intalnit pana acum o comunitate care sa tolereze hotia.
Sincer, eu nu am mai intalnit pana acum o comunitate care sa tolereze hotia.
CZ83 Rubber
mai fratilor la politie si trebunal ati fost? degeaba dam lacrimi pe forum in privinta lui ca nu se va rezolva nimic....iar daca justitia nu la condamnat inseamna ca e nevinovat ( prezumtia de nevinovatie pana la darea sentintei) nu-i tin partea ci doar incerc sa gandesc logic ,iar cei care au dat bani aiurea trebuiau sa se gandeasca de 2 ori inainte pana sa bage mana in portofel. Bani dati fara contract ,chitanta si alte forme legale sunt bani aruncati pe fereastra si dovedirea inselaciunii este cu dus si intors...ca doar nu va bagat mana in buzunar sau talharit. Sfatul meu este sa va adresati justitiei ca aici pe forum nu cred ca rezolvati ceva.
AK47
Calm, ca pe'acolo, pe la cremenal sintem cu dosareleiulianP wrote:mai fratilor la politie si trebunal ati fost? degeaba dam lacrimi pe forum in privinta lui ca nu se va rezolva nimic....iar daca justitia nu la condamnat inseamna ca e nevinovat ( prezumtia de nevinovatie pana la darea sentintei) nu-i tin partea ci doar incerc sa gandesc logic ,iar cei care au dat bani aiurea trebuiau sa se gandeasca de 2 ori inainte pana sa bage mana in portofel. Bani dati fara contract ,chitanta si alte forme legale sunt bani aruncati pe fereastra si dovedirea inselaciunii este cu dus si intors...ca doar nu va bagat mana in buzunar sau talharit. Sfatul meu este sa va adresati justitiei ca aici pe forum nu cred ca rezolvati ceva.
Clenciu' e ca, Romania fiind, justitia se misca ceva mai lent ca-n Evul Mediu. Iar escrocii sint protejati si au "drepturi" - de a fi aparati, de a renunta la aparare, de a trage de timp (timpul tau, banii tai) etc ...
Enough ?
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Multumesc celor care mi-au trimis mesaje private. Unele sper sa se materializeze in actiuni folositoare pentru recuperarea banilor.
Multumesc inclusiv lui Dan Zaharia (nedumeritul) care mi-a trimis un mesaj privat prin care imi spunea ca nu stie cine sunt. E o dovada ca e inca "alive and kicking", ceea ce e un lucru bun
Multumesc inclusiv lui Dan Zaharia (nedumeritul) care mi-a trimis un mesaj privat prin care imi spunea ca nu stie cine sunt. E o dovada ca e inca "alive and kicking", ceea ce e un lucru bun
Pai la cati a tepuit mai uita si el... om e
Daca ti-a uitat numele si cine esti inseamna ca nu contezi decat la numaratoarea totala
Danut Z, nimic de zis? Tepuisi oamenii au ba?
Daca ti-a uitat numele si cine esti inseamna ca nu contezi decat la numaratoarea totala
Danut Z, nimic de zis? Tepuisi oamenii au ba?
CZ83 Rubber
Nu ne-a tepuit, ne-a impuscat gologanii de prin buzunare
Specialitatea lui
Partea mai trista este ca unii au muscat-o atat de rau (myslef included), incat chiar au crezut ca omul e serios si au lasat orice altceva faceau la o parte ca sa il ajute pe om cu ce puteau: transportul soacrei la spital pentru operatie de cancer, adusul ei acasa, transportul lui la Bucuresti unde era preluat de cineva din familie, ajutor cu bani pentru operatia soacrei (asta desi medicii de acolo nu i-au luat un leu, fiind prieteni vechi de-ai lui Dan).
DIn pacate, ceea ce nu a realizat Dan nici o clipa este raul pe care, de fapt, il face fiicei lui, expunand-o unui scandal public. Din cate stiu eu, Realitatea este pe duca, iar un CV de televiziune patat cu imaginea unui tata care da tepe nu prea da bine la un viitor angajator.
Specialitatea lui
Partea mai trista este ca unii au muscat-o atat de rau (myslef included), incat chiar au crezut ca omul e serios si au lasat orice altceva faceau la o parte ca sa il ajute pe om cu ce puteau: transportul soacrei la spital pentru operatie de cancer, adusul ei acasa, transportul lui la Bucuresti unde era preluat de cineva din familie, ajutor cu bani pentru operatia soacrei (asta desi medicii de acolo nu i-au luat un leu, fiind prieteni vechi de-ai lui Dan).
DIn pacate, ceea ce nu a realizat Dan nici o clipa este raul pe care, de fapt, il face fiicei lui, expunand-o unui scandal public. Din cate stiu eu, Realitatea este pe duca, iar un CV de televiziune patat cu imaginea unui tata care da tepe nu prea da bine la un viitor angajator.
Nu se gandeste la ea, sau cel putin nu asa cum ar face-o altii. Stiti ce zice ? "Ce treaba aveti cu ea? Nu ei i-ati dat banii !"un_alt_om wrote:Nu ne-a tepuit, ne-a impuscat gologanii de prin buzunare![]()
Specialitatea lui
Adevarat, dar cand se prezenta pe el, a doua fraza era - "Sint tatal L. Z. de la Realitatea !" Deci moral e implicata si ea, si sint convins ca stie de toate shoricariile lui al batran, ca a fost si ea cautata de noi s-o intrebam ce-i cu tat-su, dar mai ales cu banii nostri.
Iar danutz al nostru chiar mentiona in cererile lui avide de numerar ca asa o va ajuta si pe ea sa-si mai rezolve din problemele pe care le are cu tertzii.
Asa ca nu stiu cum a ajutat-o, de fapt, dar acum sigur o baga in handel cu bucuriile astea.
Iar de pinguini posesori de masini si bani de combustibil nu mai vorbim, ca sintem multi si toti l-am dus mai peste tot, mai putin pe la "Sfanta Vineri", cred.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
pai poate nu are permis de conducere omu' 
Sa stii !
Si nici bani de inchirieri auto nu are, ca doar nu a inselat sau devalizat Royal Bank or Fort Knox, gen !
Doar niste vaci, ca noi !

Si nici bani de inchirieri auto nu are, ca doar nu a inselat sau devalizat Royal Bank or Fort Knox, gen !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Pai nu zicea ca are Touareg? Ca are porbagajul mare,etc,asa se lauda pe la inceputul activitatii pe forum, cand tot pleca in Rep Moldova......Sau si ala era tot al vreunui coleg de forum pacalit?
Bafta!
Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK