AJUTOR DE LA CUNOSCATORI

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

dcrist

Re: AJUTOR DE LA CUNOSCATORI

Post by dcrist »

Nu se duce nici un tub gol la magazin nici de neletale nici de letale, ai vazut cumva la ei ca se ocupa cu colectarea de neferoase? asta cu tuburile a ramas de pe vremea lui ceasca si se mai practica de unele ,,cadre" care ii pun pe subordonatii sa adune pina la ultimul tub altfel nu pleaca nimeni din poligon, printre primele misiuni ale armatei in Angola ai nostri sau dus la tragere in desert si dupa ce au terminat i-au pus sa caute toate tuburile trase prin nisip, aliatii cind i-au vazit ce fac i-au intrebat initial daca au pierdut ceva si daca pot sa-i ajute cumva, cind au auzit despre ce este vorba le-au dat citeva cutii de munitie de la ei si le-au zis sa le traga si sa uite de tuburile goale.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Rudy

Post by Rudy »

:shock: Exact ce ne lipsea, cei 3 R, aplicat armelor de foc.
Si tot pe vreme lu toa'rashu mai erau unii care colectau "sticli goali"

L-ai platit e tubul tau , capsa ta, proiectilul si pulberea asisderea. (acu' doar n-o sa ne puna sa returnam si jarul de la pulbere :?: )
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

BUNA ZIUA

VA MULTUMESC PENTRU INFORMATIILE PE CARE MI LE-ATI DAT. ASA STIAM SI EU DAR M-AM GANDIT SA INTREB SA NU FAC VRE-O GRESEALA SI PE URMA SA IMI IA PISTOLUL . MULTUMESC IN SPECIAL LUI DOMNULUI DCRIST SI DOMNULUI RUDY .

CU RESPECT
haiosu

Post by haiosu »

dcrist wrote:Nu se duce nici un tub gol la magazin nici de neletale nici de letale, ai vazut cumva la ei ca se ocupa cu colectarea de neferoase? asta cu tuburile a ramas de pe vremea lui ceasca si se mai practica de unele ,,cadre" care ii pun pe subordonatii sa adune pina la ultimul tub altfel nu pleaca nimeni din poligon, printre primele misiuni ale armatei in Angola ai nostri sau dus la tragere in desert si dupa ce au terminat i-au pus sa caute toate tuburile trase prin nisip, aliatii cind i-au vazit ce fac i-au intrebat initial daca au pierdut ceva si daca pot sa-i ajute cumva, cind au auzit despre ce este vorba le-au dat citeva cutii de munitie de la ei si le-au zis sa le traga si sa uite de tuburile goale.
tare asta!
:mrgreen: :lol: :shock:

din pacate limba de lemn si capul fara creier inca e la conducere, cam pe la toate nivelurile si structurile. :evil:
Post Reply