ULTIMA ORA - ::: legislatie si norme de aplicare :::
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ULTIMA ORA - ::: legislatie si norme de aplicare :::
http://www.realitatea.net/guvernul-renu ... 20083.html
Deci e posibil să nu se mai accizeze "Luxul" de-a te autoapăra sau de a trage la ţintă, ocupaţii specifice
burgheziei româneşti.
Deci e posibil să nu se mai accizeze "Luxul" de-a te autoapăra sau de a trage la ţintă, ocupaţii specifice
burgheziei româneşti.
-
nedumeritu
Si cum, precum bine se vede cu okiul liber, unii importatori au ridicat "preventiv" preturile dintevez wrote:http://www.realitatea.net/guvernul-renu ... 20083.html
burgheziei româneşti.
varii motive [castig "precoce", formarea platformei psihologice in randul clientilor, etc ],
ne vom pomeni cu preturile deja umflate in asteptarea ... lui Godot [citeste Aunt Acciza],
si ele vor ramane intepenite la nivelul de sus.
De data aceasta nu autocratia de la putere ne va lua pieile ci cu totul altii vor fi cei ce o vor face.
Practic se aseaza si peste domeniul ce ne priveste ceatza ce domneste pe toata societatea,
acel joc de suma nula, nimeni nu castiga real, diferentele rezultand doar din "cat pierde celalalt".
Iar noi, clientii, suntem mereu "celalalt".
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
adevar ai grait
-
slim_daddy40
alooooo arw acum 1 luna aveai pistolul rohm rg black la 730 ron ....cum ai auzit de acciza ai ridicat pretul la 950 ron ( nemotivat ,doar foame de bani) acum ar fi cazul sa reveniti la pretul initial din respect pt oamenii care va baga bani in buzunare. ce bine ca nu se mai aplica accizarea de 100% pt pliciurile din crema de aluminium si platic:))) = zamac
Prietene daca nu-ti convine nu cumperi ca nu te obliga nimeni!Cand spui "nemotivat" iti dai si tu cu parerea ca asa suntem toti priceputi in toate!Poate ca ai observat ca a crescut euro in ultima vreme,sau poate e alt motiv,nu sunt in masura sa judec asta cum nu esti nici tu!Nu=ti pace,nu cumperi!Si nu te mai bucura ca desteptu' de pomana ca desi nu se bag acciza creste TVA-ul! Doamne ce oameni,tre sa se justifice ditamai firma cum de si-a permis un alt pret....data viitoare sunt sigur ca o sa-ti ceara voie!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
-
slim_daddy40
onorabile eu gandesc logic...nu sunt partinitor daca crestea euro (crestea pretul la absolut toate armele nu doar la doua variante ambele rohm rg deci cele mai ieftine si cele mai accesibile ), am trimis mail la arw intreband politicos de ce s-au marit preturile inainte de acciza la aceste 2 arme si nu au binevoit sa imi raspunda ,altadata raspundeau acum au ales TACEREA. trage tu concluziile
-
nedumeritu
@aurorauno
@slim_daddy40
Ce interesant!
In mod cert, Rabi din Buhusi v-ar fi dat dreptate la amandoi.
Pe de o parte firma mamut nu da explicatii referitor la politica de preturi sau politica de comunicare.
Pe de alta parte, noi, palmasii de rand ce imbogatim firmele, am dori sa stim ce ni se intampla.
Si cum libertate este, slava Domnului, oricine isi poate pune intrebari, fie ele scrise, fie ele cu glas tare.
PS
Sa nu se creada ca daca am scris de doua ori cuvantul politica
in acest context el ar avea vreo legatura cu politetea, asta cu referire la politica tacerii...
Iar daca respectivii tac ne putem gandi si la faptul ca au redus motoarele pe partea de PR.
Anomalii sunt multe pe piata.
De exemplu, la Craiova, stiati ca:
- un WASP costa peste 2000 lei?
- un UAG 10x22 costa 6 lei?
- un CZ83 s-a vandut la pret de magazin la 2800 lei?
- un Tanfoglio se vindea la 2200 lei?
Aici sa ne punem intrebari, ca avem subiecte.
Si sa tragem concluzii.
@slim_daddy40
Ce interesant!
In mod cert, Rabi din Buhusi v-ar fi dat dreptate la amandoi.
Pe de o parte firma mamut nu da explicatii referitor la politica de preturi sau politica de comunicare.
Pe de alta parte, noi, palmasii de rand ce imbogatim firmele, am dori sa stim ce ni se intampla.
Si cum libertate este, slava Domnului, oricine isi poate pune intrebari, fie ele scrise, fie ele cu glas tare.
PS
Sa nu se creada ca daca am scris de doua ori cuvantul politica
in acest context el ar avea vreo legatura cu politetea, asta cu referire la politica tacerii...
Iar daca respectivii tac ne putem gandi si la faptul ca au redus motoarele pe partea de PR.
Anomalii sunt multe pe piata.
- un UAG 10x22 costa 6 lei?
- un CZ83 s-a vandut la pret de magazin la 2800 lei?
- un Tanfoglio se vindea la 2200 lei?
Aici sa ne punem intrebari, ca avem subiecte.
Si sa tragem concluzii.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
si la bucuresti un p99t 20 milioane la hunter vip fata de restul magazinelor 15 mil.da intradevar diferente mai sunt dar azi pistolul 700 maine 900 fara o acciza bagata sau tva crescut suna a ,,nu e frumos,,deocamdata nu e crescut tva.dar am auzit ca e inevitabil,si inevitabil e normal sa creasca preturile de cand se aplica treaba in sine nu inainte ,,ca sa fim noi siguri,,
Un pet coca cola de 500ml, la Mamaia costa 8 lei si nu se agita nimeni pe forumul lor si nici nu am vazut vre-un turist cazut pe pe jos deshidratatnedumeritu wrote: Anomalii sunt multe pe piata.
- un WASP costa peste......
Hai sa nu impuscam arw-ul, ca doar nu si-a montat si bariere la intrarea in magazine.
Fiecare poa' sa cumpere de unde vrea ce vrea si la pretul care-i convine.
Nu-ti convine pretul lui arw, ia de la hunter, nu-ti place la arw, ia de mldguns, nu-ti place de arw, ia de la colt alb, etc. Dealeri sunt destui.
Observ acum, ca daca nu s-a reintrodus acciza, lumea se agita mult mai tare ca inainte. Pana acum o luna doua injuram regimu', iar acum "unii" au inceput sa sara le beregatzile altora ? Acu' care mai e problema ? Ca zau ca nu pricep,
Avem "iertare" din partea lui Curtii Constitutionale, ca sa nu mai platim acciza, dar platim un pret raportat la euro si nemultumirea a ramas acceasi ba chiar a luat amploare.
Nici nu cred sa fie pe vre-undeva vre-o teorie a conspiratiei. Adica aia de la AEST sa sifoneze la arw cum ca a eliberat 100 de autorizatii, iar astia sa creasca pretul fiindca o sa dea lumea buluc, in usa termopan si le rupe balamaua.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
-
nedumeritu
Cum ziceam mai sus.
Cu totii avem dreptate.
Nu si in cazul accizei la arme care cica ar fi fost abolita de Curtea Constitutionala.
Aia de la CCR nu au facut altceva decat sa joace jocul FMI si sa isi pastreze ei singurele
pensii nesimtite neafectate.
Cica:
- pensiile lor, ale magistratilor de la CCR, sunt sub regim constitutional si nu pot fi modificate
iar
- pensiile fraierilor, restul lumii, sunt pensii de mana a doua si pot fi reduse.
Cam asta a facut CCR si nu are legatura cu acciza pe lux.
Ca sa fim in clar.
La acciza s-a simtit guvernul dupa ce a luat-o peste ochi de la Comisia Europeana, asa, scurt.
Cu totii avem dreptate.
Nu si in cazul accizei la arme care cica ar fi fost abolita de Curtea Constitutionala.
Aia de la CCR nu au facut altceva decat sa joace jocul FMI si sa isi pastreze ei singurele
pensii nesimtite neafectate.
Cica:
- pensiile lor, ale magistratilor de la CCR, sunt sub regim constitutional si nu pot fi modificate
iar
- pensiile fraierilor, restul lumii, sunt pensii de mana a doua si pot fi reduse.
Cam asta a facut CCR si nu are legatura cu acciza pe lux.
Ca sa fim in clar.
La acciza s-a simtit guvernul dupa ce a luat-o peste ochi de la Comisia Europeana, asa, scurt.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Asa e, Comisia UE, nu ne-a lasat sa ne "dam" cu acciza. (m-a debusolat stirea cu diaconescu si daia am incurcat curtea cu comisiile
)
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Se poate găsi Wasp la un celebru magazin de pantaloni de camuflaj la numai 28 de milioane!nedumeritu wrote: De exemplu, la Craiova, stiati ca:
După gama de produse par a fi luate de la Arrow, aşa că nu mai zic nimic de ei dar este...
Si magazinul in cauza din CR tot de la Arrow se aprovizioneaza, asta nu inseamna ca gazda noastra are vre-o influentza asupra pietei din orashul meu;) preturile exagerate sunt o "marlanie ieftina" din pricina faptului ca, nu sunt foarte multe magazine, este situat in centrul orashului, samd si isi permit. Ce te faci cand intrii acolo si vezi CZ83 la 28 si langa este 22?tevez wrote:Se poate găsi Wasp la un celebru magazin de pantaloni de camuflaj la numai 28 de milioane!nedumeritu wrote: De exemplu, la Craiova, stiati ca:
După gama de produse par a fi luate de la Arrow, aşa că nu mai zic nimic de ei dar este...
sau mai nou...UAG,PG...6 ron, si langa 5 ron?
=))
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. 

Buna ziua.
Sunt cateva precizari de facut.
In primul rand nu am raspuns din lipsa de timp si nu ca evit sa fac acest lucru. Nu cred ca a fost cineva dintre membrii forumului sa apeleze la mine si sa nu-l fi ajutat in vre-un fel. Este asa sau nu d-nu @nedumeritu? Asta legat si de cele doua politici pomenite.
In privinta preturilor cred ca am raspuns de mai multe ori la aceste interpelari. Modificarea de pret a intervenit in urma ultimului pret de pe factura de import. Nu cred ca este cazul ca dupa atata vreme sa mai fie cineva care sa se indoiasca de onestitatea firmei noastre. S-a dovedit de nenumarate ori acest lucru in nenumarate situatii.
Cred ca am raspuns si d-lui @slim_daddy40. Ar mai fi de adaugat treaba cu respectul. Este cu dublu sens. Noi il avem fata de clienti, fiti sigur de asta, dar dumneavoastra domnule il aveti fata de noi asta in cazul ca sunteti sau ati fost clientul nostru?
Cu respect.
In primul rand nu am raspuns din lipsa de timp si nu ca evit sa fac acest lucru. Nu cred ca a fost cineva dintre membrii forumului sa apeleze la mine si sa nu-l fi ajutat in vre-un fel. Este asa sau nu d-nu @nedumeritu? Asta legat si de cele doua politici pomenite.
In privinta preturilor cred ca am raspuns de mai multe ori la aceste interpelari. Modificarea de pret a intervenit in urma ultimului pret de pe factura de import. Nu cred ca este cazul ca dupa atata vreme sa mai fie cineva care sa se indoiasca de onestitatea firmei noastre. S-a dovedit de nenumarate ori acest lucru in nenumarate situatii.
Cred ca am raspuns si d-lui @slim_daddy40. Ar mai fi de adaugat treaba cu respectul. Este cu dublu sens. Noi il avem fata de clienti, fiti sigur de asta, dar dumneavoastra domnule il aveti fata de noi asta in cazul ca sunteti sau ati fost clientul nostru?
Cu respect.
Cu tot respectul domnul radu.b, partea cu " Modificarea de pret a intervenit in urma ultimului pret de pe factura de import." cred ca se aplica doar in cadrul produselor achizitionate direct de la arrow, in schimb dealerii autorizati sau pur si simplu "clienti en-gros" cu care aveti contract sau nu, dar incheiati tranzactii(v.->c.), nu beneficiaza de aceeasi politica... preturile "din tavan" de la craiova, poate nu-s din cauza dumneavoastra dar, patronul spune, "LUCREZ NUMAI CU ARROW", bine bine dar preturile asa exagerate, "sunt preturile de la ARROW,se adauga TVA, TRANSPORT samd",pai pe site sunt mai ieftine "pai nu au TVA sau NU ESTE ABDATAT SITE-UL", bun bun dar cu cate 6 mil pe bucata?...raspuns-> "tacere...PAI DA".radu.b wrote:Buna ziua.
Cred ca am raspuns si d-lui @slim_daddy40. Ar mai fi de adaugat treaba cu respectul. Este cu dublu sens. Noi il avem fata de clienti, fiti sigur de asta, dar dumneavoastra domnule il aveti fata de noi asta in cazul ca sunteti sau ati fost clientul nostru.
Cu respect.
cred ca sunt intrebari de pus, nu de catre noi cumparatorii de zamacuri si oteluri... intrebarea mea, mandria unora nu cumva creeaza dezonoarea celorlalti? eu sper sa se reglementeze cat de cat sit...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
CARTUS CU BILA CAUCIUC 10X22T . CARTUS CU BILA CAUCIUC 10X22T . (VP.BILA)
ARROW INT. Fabricant: ARROW INT.
Pret: 4 RON
Descriere:
CARTUS CU BILA DE CAUCIUC CALIBRUL 10X22T MARCA UAG.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Iar in CRAIOVA cu 2 RON mai scumpe ADAOS 50%...halal reclama va face Domnule Radu!
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G.