Reck Goliath 9 mm

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Rudy

Re: Reck Goliath 9 mm

Post by Rudy »

Asta stim cu toti. Eu asa le am..trecute frumos acolo in permis.

Dar daca legile sunt asa de "bine facute" de ce mai avem nevoie de arme :shock: . (utopie , nu-i asa ?)

By the way, aia 3 cu batele, au autorizatie ? Sunt imputerniciti de cineva sa iasa la ciomageala pe mijlocul strazii ?
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
tevez

Post by tevez »

linutz wrote:Pot sa trag cu bile de cauciuc cu Ekol Volga 9 mm???
E o armă care trage cu blank, cu cartuşe oarbe cum s-ar spune sau cu "gaze" adică împrăştie nişte particule
concentrate de substanţe iritante gen piper sau alte condimente, cam ca sprayul lacrimogen. Cu gaze trage
bine Volga teoretic, pentru că e făcut să tragă aşa. Cu bilă de cauciuc numai dacă cineva, presupunem prin
absurd, fireşte, i-ar desfileta opritorul de pe ţeavă. Eu zic să scapi de ea, cu 2-300 de lei îţi iei alta le fel
din Ruse LEGAL (doar cazier, notificare şi bani de armă îţi trebuie).
Am dedus că este deţinută ilegal din cauza orei la care s-a făcut tranzacţia, nu ştiu niciun magazin de arme
deschis la ora aia să poţi face legal tranzacţia. :twisted:
Şi nu fi deranjat de reacţia colegilor de forum, este firească, mai citeşte pe aici şi vei ajunge la ceeaşi
concluzie.
aurorauno

Post by aurorauno »

tevez wrote:doar cazier, notificare şi bani de armă îţi trebuie
Cazier CURAT iti trebuie...
si Rudy nu-i plange de mila saracutul ca nu are cine sa-l apere,in niciun stat din lumea asta nu o sa vezi politistul in spatele fiecarui om sa-l apere de muste sau de vre-un eventual atacator,dar asta nu inseamna ca trebuie sa incalci legea ca sa te aperi!Te pomenesti ca o sa ne luam tancuri sa circulam pe strada si cu grenadele la centura!Vrea sa se apere sa o faca legal,orice altfel de mentalitate e total eronata!Mi s-a luat sa ma uit pe okazii sa vad ca la toate anunturile de vanzare de pistol gasesti comentarii daca il dau fara acte!Oamenii astia nu pricep ca nu suntem in bananier ci intr-o societate?
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
tevez

Post by tevez »

Ce vând ăia pe okazii fără acte nu-s arme decât prin ţările sovietice încă, d.p.d.v. al mentalităţii.
Un principui spune că la chestii din astea decât să tot interzici mai bine legalizezi. Mi se pare aiurea
să se apuce poliţia (şi se mai apucă) să lege "traficanţi" de a.c.-uri şi alte gazovo bulgăreşti. Legea
interzice şi * oral, să vedem razii, uşi sparte, camere de filmat, arma "crimei" fotografiată cu
rigla lângă ea la dosar, etc. Desigur, vorbim de relaţii normale, bărbat-femeie, "ceilaţi" au voie.
Poate părea o comparaţie la mişto dar e adevărat, perversiunile sunt ilegale, alicele mai mari de 5mm
sau uniformele de agent de pază care imită pe cele de instituţie de stat asemenea. Şi totuşi toată lumea
areşi nimeni nu e amendat. :roll:
Ca deţinător legal care n-am luat în viaţa mea nici măcar amenzi de circulaţie ar trebui poate să-i
urăsc pe deţinătorii ilegali cum fac taximetriştii cu piraţii. Dar 1 - nu trăiesc din asta, 2 - sunt unii
săraci cu duhul, de pe la ţară care nu realizează ce fac (baba care trăgea cu a.c. în mierle), 3 - nu
vorbim de arme adevărate sau măcar periculoase, n-am auzit de Forturi sau de PCP-uri de 350 m/s
"la negru". Iar dacă facem teoria chibritului că le modifică ticăloşii să tragă "cubile de rulment" şi
că "e plină ţara de arme neletale care te bagă în pământ" ajungem de nivelul ziariştilor de 2 lei
români.

Părerea mea e că omul trebuie îndrumat să nu mai greşească şi să intre în legalitate, nu "pedepsit
exemplar".
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Cica, sarpelui cand i se face de ciomag iese-n drum. La fel si linutzu nostru. :lol:
Nenea Aurora, anul asta iei FeBeu la notarea de serviciu. :lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
dcrist

Post by dcrist »

BARTHY 2 wrote:Cica, sarpelui cand i se face de ciomag iese-n drum. La fel si linutzu nostru. :lol:
Nenea Aurora, anul asta iei FeBeu la notarea de serviciu. :lol: :lol: :lol:
Din pacate numai FB, ca prima urmeaza in august cu -25% sa vezi atunci chef de munca pe toata lumea
:mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Rudy

Post by Rudy »

aurorauno wrote:
tevez wrote:doar cazier, notificare şi bani de armă îţi trebuie
Cazier CURAT iti trebuie...
si Rudy nu-i plange de mila saracutul ca nu are cine sa-l apere,in niciun stat din lumea asta nu o sa vezi politistul in spatele fiecarui om sa-l apere de muste sau de vre-un eventual atacator,dar asta nu inseamna ca trebuie sa incalci legea ca sa te aperi!Te pomenesti ca o sa ne luam tancuri sa circulam pe strada si cu grenadele la centura!Vrea sa se apere sa o faca legal,orice altfel de mentalitate e total eronata!Mi s-a luat sa ma uit pe okazii sa vad ca la toate anunturile de vanzare de pistol gasesti comentarii daca il dau fara acte!Oamenii astia nu pricep ca nu suntem in bananier ci intr-o societate?
Gata @aurorauno, nu-i mai plang :oops:. mea culpa.
Intre timp am citit toate posturile lui John Wayne de 12 noaptea, inclusiv cele de la sectiunea vanzari si-am ajuns la concluzia ca n-a priceput o boaba din ceea ce se petrece pe acest forum si in afara lui. Ce-mi place la el, e perseverenta iar dupa cafteala cu baseboalele, cre' c-o sa aibe parte si de una cu bulanele :mrgreen:

Aici pistoale de 12 noaptea
http://www.okazii.ro/catalog/42021476/P ... e-Bun.html
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
aurorauno

Post by aurorauno »

Am vazut de vanzare si cu glont pe okazii,cu unul chiar m-am conversat si nu pricepea ce e asa ilegal ca il vinde!Exemple la o simpla cautare: un pistol de pe okazii,un exemplar deosebit dupa parerea mea : http://www.okazii.ro/catalog/41443644/R ... aurus.html -il intreaba uu smecheras daca il da pe naspa :|
Altul : http://www.okazii.ro/catalog/39528543/P ... glont.html unu il intreaba daca are nevoie si de permis pentru el :lol: altul daca il da pe sub mana :| ....cam asta e mentalitatea,aparuta din prea multe filme cu Chuck Norris probabil!La d-ale dastia ma refeream,nu la aia care vand pistoale cu gaz,desi daca stam sa analizam cam alea sunt armele cu care se fac jafurile astea armate....Eu ii urasc p-astia pentru ca sunt mai numerosi( cu mult) decat suntem noi cei care constientizam ce inseamna o arma si ei formeaza majoritatea datorita careia suntem vazuti asa de rau....
BARTHY 2 wrote:Nenea Aurora, anul asta iei FeBeu la notarea de serviciu
:notare de serviciu se numea pe vremea matale( apropo,tot febeuri aveai) ,acum parca le zice altfel! :)
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
tevez

Post by tevez »

aurorauno wrote:,acum parca le zice altfel! :)
NS-uri, e criză.
Bill

Post by Bill »

CZ 75 B, pe 9 Luger, in magazin costa 2500 lei.
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
tevez

Post by tevez »

Bill wrote:CZ 75 B, pe 9 Luger, in magazin costa 2500 lei.
Să nu înţeleagă careva că e vreo legătură între praştiile deţinute ilegal de care vorbirăm mai sus
cu CZ-ul 75 care se vinde numai legal. :)
Post Reply