AMIN !!!Nimeni De Nicaieri wrote:Pune-i teava de otel. Am amici cu PP-uri, dar sunt departe de RG cu teava de otel. Din cate PP-uri am vazut pana acum nu le poti compara cu un RG modificat si munitie Wadie.
teava crapata
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: teava crapata
BarthyBARTHY 2 wrote:AMIN !!!Nimeni De Nicaieri wrote:Pune-i teava de otel. Am amici cu PP-uri, dar sunt departe de RG cu teava de otel. Din cate PP-uri am vazut pana acum nu le poti compara cu un RG modificat si munitie Wadie.
Apropo de Wadie...ce calibru folositi voi la RG-uri? cam cat de bune sunt in comparatie cu PG-urile sau cu UAG?
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. 

Vino la poligon sa te convingi.CooLT2006 wrote:BarthyBARTHY 2 wrote:AMIN !!!Nimeni De Nicaieri wrote:Pune-i teava de otel. Am amici cu PP-uri, dar sunt departe de RG cu teava de otel. Din cate PP-uri am vazut pana acum nu le poti compara cu un RG modificat si munitie Wadie.
)) doamne cat te mai lauzi cu RG-ul tau
)) ce teava ai la el? :-"
o fi de otel(de Mauser)?!?:-"
Apropo de Wadie...ce calibru folositi voi la RG-uri? cam cat de bune sunt in comparatie cu PG-urile sau cu UAG?
pe 19.06.2010 ar fi poligonul, insa pe 12 se fac "diligentele" http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.php?f=59&t=156
Barthy o sa vin eu la un moment dat...dar nu cred ca luna asta...eu sunt din Craiova si am suf pe cap aici...cand o sa prind timp liber sa fi sigur ca o sa vin sa va cunosc:D poate si cu o noua autorizatie si cu bani de Fort:))))BARTHY 2 wrote:Vino la poligon sa te convingi.CooLT2006 wrote:BarthyBARTHY 2 wrote:...
AMIN !!!)) doamne cat te mai lauzi cu RG-ul tau
)) ce teava ai la el? :-"
o fi de otel(de Mauser)?!?:-"

Hai ca poate deschidem si la Craiova o filiala ROMSDC. 
ar fi super:DBARTHY 2 wrote:Hai ca poate deschidem si la Craiova o filiala ROMSDC.

-
constantinpenciu
cat de complicat ar fi sa imi radiez pistolul si sa le cer sa mi-l inlocuiasca?m-am hotarat sa fac lucrul asta daca nu mi-l aduc maine ,deja se face luna...teava nici nu era rupta,doar tabla din interior indoita...nu era mult de lucru... 
RG88,Timisoara
E o taxă, sunt nişte drumuri...cine a radiat o armă poate povesti ce şi cum.constantinpenciu wrote:cat de complicat ar fi sa imi radiez pistolul si sa le cer sa mi-l inlocuiasca?m-am hotarat sa fac lucrul asta daca nu mi-l aduc maine ,deja se face luna...teava nici nu era rupta,doar tabla din interior indoita...nu era mult de lucru...
Am auzit des problema cu timpul exagerat de mare de service...în timpul ăsta te autoaperi cu pitolul cu apă.
Încă un pic de răbdare zic eu.
-
constantinpenciu
gata,mi-au pus un alt fel de teava,are o elipsa sau cum nb ii spune ca un oval dar mult mai generos decat la p50 t am tras cateva focuri,mi se pare ok.mult mai buna decat traseul ala de derdelus pe care il are o teava originala de rg,sper sa fie ok.
RG88,Timisoara
Dacă doar ţeava era problema eu cred că va merge bine, pistolul în general e bun. De la ce model e ţeava?
Poze ceva, cum trage după up-grade?
Poze ceva, cum trage după up-grade?
Intr-adevar, niste poze ar fi binevenite !!
BARTHY 2 wrote:Intr-adevar, niste poze ar fi binevenite !!

-
constantinpenciu
nu stiu daca voi reusi sa fac poze,singura camera pe care o mai am e cea de la iphone,nici nu mi-au lasat nota sau bilet in cutie cand a venit de la reparat,cert e ca teava nu e asa cum am crezut eu la inceput cand m-am uitat in graba.Am privit acum cu mai multa atentie si am vazut ca privita din fata se vede in spate de tot(imediat dupa camera cartusuli)cum teava formeaza in partea de sus o semiluna cu colturile in jos cu scopul logic de a opri putin bila dupa explozie,in rest vestea buna e ca teava pare a fi din otel deoarece nu mai vad nici o imbinare de tabla sau etc precum la teva derdelus
este toata dintr-o bucata.In rest nici un blocaj,aici nu e nici o surpriza pentru ca nici inainte nu se intampla asta.Puterea ramane probabil la fel..sau?in schimb voi verifica precizia din 3-4 metri..ca mai mult nu are rost.
RG88,Timisoara