incarcator 15 cartuse

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: incarcator 15 cartuse

Post by tevez »

Cred că e vorba trăgaci...prima dată necunoscând exact arma ai ocazia să nu-l laşi să-şi termine cursa, ai oareşce
"teamă "de care zice şi colegul Safe&Sound mai sus, că doar nu apăsai trăgaciul şi pleca glonţul peste 20 de secunde,
nu? :lol: După ce-i faci "rodajul" va merge ca...uns. Apropo, trebuie curăţat după tragere şi uns cu balistol pentru
rezultate optime. Şi trăgând te obişnuieşti cu el şi totul va fi ok. 8)
cezzz

Post by cezzz »

Da, erea vorba de o diferenta in timpul de tragere intre gloante(adica dupa ce am tras un glont am apasat pe tragaci si erea moale arma nu armase insa dupa cateva zeci de sec s-a armat si am putut trage) cam asa a fost la primul incarcator dupa urm 2 incarcatoare nu am mai avut probleme si am putut sa trag rapid cu foc foc. Cand am ajuns acasa am curatat arma cu peria si balistol. Iar in cazul meu te asigur ca nu se pune problema de scos si fluturat arma in intersectie. Cat despre cunoasterea armei sunt de acord ca cea mai buna varianta este poligonul insa daca vin in poligon vreau sa trag cu o arma adevarata nu cu una care dupa 5m nu are precizie si nici forta iar in sensul asta vreau sa urmez un curs pe linie de arme si munitii letale. Cu respect, Cezar Ionica
ROHM RG 88 black, cal.10x22T
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Ciudat fel de a se comporta arma, s-ar explica doar prin faptul ca era unsa cu vaselina de conservare care e foarte vascoasa dar din cate stiu eu armele de zamak nu se conserva asa ci doar se ung cu ulei normal de arma. Armele veritabile sunt conservate din fabrica cu vaseline vascoase pentru a fi pregatite de stocare. Acesta este motivul pentru care o arma veritabila, chiar si FORT-ul ukrainian trebuie foarte bine curatata inainte de prima utilizare, demontata complet si bine curatata. Asta e cazul armelor cu componente din otel, la zamak-uri insa nu prea vad motivul pentru ca au si ele un avantaj... nu ruginesc! :)
Emanuel

Post by Emanuel »

cezzz wrote:Da, erea vorba de o diferenta in timpul de tragere intre gloante(adica dupa ce am tras un glont am apasat pe tragaci si erea moale arma nu armase insa dupa cateva zeci de sec s-a armat si am putut trage) ...
Cum s-a armat dupa cateva zeci de secunde ? :shock:

ori tu nu povestesti ce / cum trebuie, ori eu cretin ! Ambele variante posibile, chiar si simultan. :mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Emanuel wrote:
cezzz wrote:Da, erea vorba de o diferenta in timpul de tragere intre gloante(adica dupa ce am tras un glont am apasat pe tragaci si erea moale arma nu armase insa dupa cateva zeci de sec s-a armat si am putut trage) ...
Cum s-a armat dupa cateva zeci de secunde ? :shock:

ori tu nu povestesti ce / cum trebuie, ori eu cretin ! Ambele variante posibile, chiar si simultan. :mrgreen:
ARMÁ, armez, vb. I. Tranz. 1. A pune mecanismul unei arme (de foc) în poziția imediat precedentă descărcării ei. ♦ Tranz. și refl. (Pop.) A (se) înarma. 2. A dota cu armătură o piesă sau un element de construcție din beton pentru a le mări rezistența. ♦ A consolida o galerie de mină etc. prin montarea unei armături. 3. A lansa în serviciu o navă cu întreg utilajul necesar. – Din fr. armer, it. armare, lat. armare.

Sursa: DEX '98 | Adăugată de romac | Greșeală de tipar | Permalink

A ARMÁ ~éz tranz. 1) (arme de foc) A pregăti pentru tragere. 2) v. A ÎNARMA. 3) (elemente de construcții, mine) A întări cu armătură. 4) (nave) A echipa cu cele necesare pentru a ieși în mare. /<fr. armer, lat. armare

Sursa: NODEX | Adăugată de siveco | Greșeală de tipar | Permalink

ARMÁ vb. tr. 1. a introduce un cartuș în camera de tragere a unei arme. 2. a fixa armătura de fier a unei construcții de beton armat. ♢ a consolida cu o armătură o piesă, o galerie de mină. 3. (mar.) a echipa o navă cu cele necesare plecării în larg. ♢ a introduce ramele unei ambarcații în furcheți. (< fr. armer, it., lat. armare)

Sursa: MDN | Adăugată de raduborza | Greșeală de tipar | Permalink

ARMÁ vb. I. tr. 1. A introduce un cartuș în camera de tragere a unei arme și a aduce percutorul în poziția de a lovi capsa. 2. A așeza, a fixa armătura de fier unei construcții de beton armat. ♦ (Mine) A consolida cu o armătură (o galerie etc.). 3. (Mar.) A echipa o navă cu cele necesare plecării în larg, a pune în serviciu (o navă). ♦ A forma echipajul unei nave sau echipele de lucru la un cabestan, la pompă etc. ♦ A pregăti ramele pentru a fi puse în furcheți sau dame. [< fr. armer, cf. it. armare, lat. armare].

Sursa: DN | Adăugată de LauraGellner | Greșeală de tipar | Permalink

asta ne invata DEX-ul ca inseamna A ARMA . ori Emanuel are dreptate :mrgreen: ori avem de-a face cu un subiect de evenimentul zilei gen "gaina care naste pui vii".
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
cezzz

Post by cezzz »

Ok imi pare rau ca nu ma pot face inteles insa nici nu sunt obisnuit cu terminologia specifica armelor. Mai incerc o data: :) Am armat, am tras iar cand am apasat iar tragaciul sa trag nu am putut sa execut foc fiindca atunci cand am apasat pe tragaci acesta si-a facut cursa fara sa opuna rezistenta si sa execute foc, l-am lasat cateva zeci de sec si am incercat iar apasand tragaciul si acesta a opus rezistenta si a tras foc. A facut asa la cateva gloante din primul incarcator. La urm 2 incarcatoare am putut sa trag foc dupa foc apasand tragaciul consecutiv intr-un mod rapid fara probleme. Daca nici acum nu intelegeti renunt:) O zii buna
ROHM RG 88 black, cal.10x22T
tevez

Post by tevez »

Prima dată nu-l lăsai tu să facă o cursă completă, nu-l eliberai suficient, după ce îl lăsai,
nu contează cât timp, normal că trăgea. Cred... :)
Post Reply