Munitie Snail 9mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Munitie Snail 9mm
Cand mai aduceti munitia snail 9mm ?Ca in Bucuresti nu mai este si nici in tara cred!Ca ne ruginesc pistoalele in cutie
!!!
Fort 17R cal 9mm P.A
Re: Munitie Snail 9mm
Buna ziua.crys78 wrote:Cand mai aduceti munitia snail 9mm ?Ca in Bucuresti nu mai este si nici in tara cred!Ca ne ruginesc pistoalele in cutie!!!
Probabil luna aceasta.
Cu respect.
Profit de topic si intreb si eu, 9X19 FMJ S&B sau GECO cind aduceti?
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
De ce se intampla sa nu mai gasim munitie 9mm snail,stim bine ca este cea mai cautata,poate data viitoare un stoc mai consistent daca se poate. Multumim!
am revenit...
a sosit munitia?
a sosit munitia?
dennis wrote:am revenit...
a sosit munitia?
E pe vinecrys78 wrote:Vine?????
si la timisoara e foame de 9mm rubber. WTF ? poate daca nu mai aduceti cu tzaraita o sa o avem la un pret mai bun! (in ideea ca daca se comanda multa, scade pretzul, ca intr-o economie de piatza)
Eu zic sa NU MAI ASTEPTAM acciza ca oricum nu o sa vina cel putin deocamdata si sa dam fratilor drumu la treaba....sa aducem munitia aia ca eu unul m.am plictisit cat admir pistolul,ce frumos e,ce frumos percuteaza in gol..
Sper că glumeşti şi nu-l percutezi în gol că nu prea e bine.dennis wrote:Eu zic sa NU MAI ASTEPTAM acciza ca oricum nu o sa vina cel putin deocamdata si sa dam fratilor drumu la treaba....sa aducem munitia aia ca eu unul m.am plictisit cat admir pistolul,ce frumos e,ce frumos percuteaza in gol..
Care aveţi Forturi mergeţi şi luaţi muniţie de 9 mm ukraineană, aşa mai slabă şi mai scumpă decât
Snailul pentru că este cu mult mai bună decât încărcătorul gol! Cred că merge şi la CZ 83 şi la micuţul
Wasp, nu ştiu dacă a încercat cineva.
Merge munitia Fort la CZ83 insa il transformi in arma cu repetitie. Reincarci manual dupa fiecare foc ca la ZB.tevez wrote:Sper că glumeşti şi nu-l percutezi în gol că nu prea e bine.dennis wrote:Eu zic sa NU MAI ASTEPTAM acciza ca oricum nu o sa vina cel putin deocamdata si sa dam fratilor drumu la treaba....sa aducem munitia aia ca eu unul m.am plictisit cat admir pistolul,ce frumos e,ce frumos percuteaza in gol..![]()
Care aveţi Forturi mergeţi şi luaţi muniţie de 9 mm ukraineană, aşa mai slabă şi mai scumpă decât
Snailul pentru că este cu mult mai bună decât încărcătorul gol! Cred că merge şi la CZ 83 şi la micuţul
Si referitor la ACCIZA, bucurati-va !!! Nu se mai baga.
Dar invers ..munitia de la CZ la FORT tot asa se intampla? trebuie sa reincarci manual?BARTHY 2 wrote:Merge munitia Fort la CZ83 insa il transformi in arma cu repetitie. Reincarci manual dupa fiecare foc ca la ZB.tevez wrote:Sper că glumeşti şi nu-l percutezi în gol că nu prea e bine.dennis wrote:Eu zic sa NU MAI ASTEPTAM acciza ca oricum nu o sa vina cel putin deocamdata si sa dam fratilor drumu la treaba....sa aducem munitia aia ca eu unul m.am plictisit cat admir pistolul,ce frumos e,ce frumos percuteaza in gol..![]()
Si referitor la ACCIZA, bucurati-va !!! Nu se mai baga.
Nu, Fortul merge ca uns cu toate.dennis wrote:Dar invers ..munitia de la CZ la FORT tot asa se intampla? trebuie sa reincarci manual?
inclusiv cu Wiesanatevez wrote:Nu, Fortul merge ca uns cu toate.dennis wrote:Dar invers ..munitia de la CZ la FORT tot asa se intampla? trebuie sa reincarci manual?