AJUTOR DE LA CUNOSCATORI

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: AJUTOR DE LA CUNOSCATORI

Post by tevez »

MISHU_92 wrote: PS PANA LA URMA CARE E MAI BUN RG SAU PP? :?: :roll:
FORT. E mai scump dar e altceva. Repede că se vor da toate şi următorul transport e posibil să vină "accizat". :twisted:
Nu se găseşte la Arrow şi nu voi spune aici pe forum cine are Forturi de vânzare, dar găseşti pe net.
Rudy

Post by Rudy »

Asa @tevez, raule, sa nu spui!
Adica tu vrei sa-i rugineasca lu''''"ala' fort-urile in vitrina ? :shock:
Macar da-i un pm..... ca daca-l prinde 1 iulie, plateste omu si acciza pe rugina.

p.s.
fericiti cei,,,dotati cu zamace, ca ale lor nu "rugineste" in veci, amiiiin
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

MISHU_92 wrote:BUNA ZIUA

PANA LA URMA M-AM HOTARAT ASUPRA CELOR MODELE DE PISTOALE DIN ZAMAK PP SI RG88 .DE RG88 AM MAI PRIMIT MESAJE CA NU AR FI FOARTE BUN PP INSA NU AM PREA CITIT SA I SE FI RUPT CULANTA SAU ALTELE DECI CEI CE DETIN ACESTE 2 MODELE II ROG A-SI LASA O PARERE DUPA CARE SA MA INDRUME CAND MA DUC PESTE CATEVA ZILE SA IMI CUMPAR ARMA SA STIU CAM CE SA IAU

MULTUMESC ANTICIPAT
PS PANA LA URMA CARE E MAI BUN RG SAU PP? :?: :roll:
Daca te grabesti mai gasesti FORT 10R care e superb, micut si foarte usor de purtat, finisat foarte frumos si despre care am inteles ca a scos rezultate excelente la poligon, similare cu 17R. Este doar cu putin mai mic decat RG88 sau Walther PP dar pentru multiple considerente le surclaseaza. Eu am optat pentru 17R pentru ca 10-le, fiind mai micut, vine mai bine intr-o mana mai fina si nu e cazul la mine. Pretul cred ca e cam la fel ca un PP nichelat. Eu zic sa nu mai stai deloc pe ganduri, chiar de loc pentru ca de ieri dupa amiaza de pe la ora 4 pana azi dupa-amiaza la ora 2 s-au vandut deja 15 din cele 20 de Fort-uri 17R. Despre celelate modele importate nu stiu cate s-au vandut pentru ca pe mine 17R m-a interesat.
Dr.G

Post by Dr.G »

Du-te si vezi daca mai are Fort, ia-ti orice model o mai avea, si daca nu te-am convins cu Fortul si tot vrei sa ramai la dilema RG versus PP du-te si ia-ti un PP, dupa cum am mai spus, am rodat eu vreo 1000 de gloante intr-un an pe PP-ul meu si n-are nimic, am tras cu UAG, PG, Wadie, nu s-a blocat niciodata, n-am schimbat nici o piesa, nu m-am rugat de nimeni sa-mi indrepte teava, sau sa mi-o schimbe, e mai mult decat ok, foloseste-l la o distanta de 1-2 m, pentru autoaparare, ca sa pastrezi o anume precizie sau roaga-te la Dumnezeu sa nu fie nevoie sa-l folosesti vreodata pentru autoaparare ci numai in poligon la distractie.
ady_deva

Post by ady_deva »

nedumeritu wrote:Atentie mare insa, in cazul cand reabilitarea ta are loc doar in baza timpului scurs de atunci,
pot sa treaca si 200 de ani, condamnarea aceea afecteaza drepturile tale, si asta cred ca este cazul tau.
In mod cert nu ai deschis o actiune judecatoreasca prin care sa obtii reabilitarea declarata de o instanta.
Si asta trebuie luat in calcul ca sa nu mai pierzi vremea.
Foloseste serviciile unui avocat si totul se rezolva.

din contra...chiar eu am deschis actiunea de reabilitare.....si cazierul e curat ....dar cica in evidentele lor ramine "pata"...care ma va afecta tot timpul si niciodata nu voi putea obtine acel permis.....
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Dr.G wrote:Du-te si vezi daca mai are Fort, ia-ti orice model o mai avea, si daca nu te-am convins cu Fortul si tot vrei sa ramai la dilema RG versus PP du-te si ia-ti un PP, dupa cum am mai spus, am rodat eu vreo 1000 de gloante intr-un an pe PP-ul meu si n-are nimic, am tras cu UAG, PG, Wadie, nu s-a blocat niciodata, n-am schimbat nici o piesa, nu m-am rugat de nimeni sa-mi indrepte teava, sau sa mi-o schimbe, e mai mult decat ok, foloseste-l la o distanta de 1-2 m, pentru autoaparare, ca sa pastrezi o anume precizie sau roaga-te la Dumnezeu sa nu fie nevoie sa-l folosesti vreodata pentru autoaparare ci numai in poligon la distractie.
Mai nu mai zapaciti omu' cu toate bla, bla, bal - urile. Nea Misule, fi bre atent acilea :
Daca ai bani, baga mare de-ti ia un Fort, de care o mai avea. O sa-l ai pe viata fara probleme.
Daca stai mai subtire cu malaiu' uite care e treaba : un PP este 1500 si un RG este 950; amandoua sunt din zamac si amandoua risca aceleasi necazuri. Diferenta este doar la denumirea pompoasa sau nepompoasa. Eu unul te sfatuiesc sa alegi RG, atfel iti mai raman bani si de cartuse, holster, magazie de rezerva, etc.
Daca Doamne fereste se intampla ceva, la RG se buleste teava interioara ( pastaile ) dar la PP se duce direct mansonul inchizator pe care o sa dai cat nu face sau nu o sa ti-l aduca nimeni.
Asa ca daca ai de aruncat bani arunca cat mai putini.

Acestea fiind zise, faci cum vrei. Bafta !!!
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Dr.G

Post by Dr.G »

Are mare dreptate Barthy, daca e sa dai bani mai putini pe arma, ia-ti un... ce vrei tu la mana a doua, pana-ti iei un Fort, oricum, gasesti destule arme daca lansezi un anunt ca vrei sa cumperi sau cauti pe Boutique, sunt destui care-si vor vinde PP-urile dupa ce si-au luat Forturi, si-n felul asta o sa cumperi si la pret mic, si cu ceva bonus, vreun holster, vreun ham, ceva cartuse si-ncarcatoare, si sigur iesi ieftin decat daca ti-l luai nou.
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

Dr.G wrote:Are mare dreptate Barthy, daca e sa dai bani mai putini pe arma, ia-ti un... ce vrei tu la mana a doua, pana-ti iei un Fort, oricum, gasesti destule arme daca lansezi un anunt ca vrei sa cumperi sau cauti pe Boutique, sunt destui care-si vor vinde PP-urile dupa ce si-au luat Forturi, si-n felul asta o sa cumperi si la pret mic, si cu ceva bonus, vreun holster, vreun ham, ceva cartuse si-ncarcatoare, si sigur iesi ieftin decat daca ti-l luai nou.
:))) si eu vreau sa-mi vand Mauserul sa-mi iau un fort :))) cu tot cu cele 2 holster-e din piele fina , unul simplu si celalalt si cu buzunar pt incarcator si un incarcator de rezerva:))
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
ady_deva

Post by ady_deva »

mda....azi mi-a venit si raspunsul oficial al politiei....cica mi s-a dat aviz negativ deoarece nu sint indeplinite conditiile prevazute de art 69,alit 1,lit d din legea 295/2004....dar sa nu rizi daca o sa gasesti trimiterea la art 15 din aceeasi lege de kakat....ca la lit i spune de pierderea armei....da parca as mai fi avut si am pierdut-o....o sa scanez raspunsul si o sa-l postez ...sa vada toata lumea cum functioneste politia la noi .....intre cocotieri....
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

BUNA SEARA

toata lumea spune ca armele din zamac se rup uitativa la video asta eu m-am prapadit de ras
http://www.youtube.com/watch?v=_Px0wErI ... re=related
tdalin

Post by tdalin »

Tare faza.
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

BUNA SEARA

De ieri sunt posesorul unui rg88 negru l-am cumparat de la Arrow din Bacau o l-am cumparat cu toc 25 de boabe pobjeda si un spray ballistol m-am uitat azi mai bine la serie si nu sunt prea multumit de ea nu e stantata e scrisa foarte fin cu vopsea in cazul purtarii in toc nu cumva se poate sterge? :roll: a mai patit vre-o cineva sa i se stearga ? oricum luni o sa ma duc la politie sa le explic fenomenul pana una alta eu sunt multumit de el este mic il tin foarte bine in mana maine ma duc intr-un loc mai izolat sa trag cateva cartuse sa fac niste mici teste . As fi bucuros pentru orice informatie . Va multumesc

Cu respect!
gerula

Post by gerula »

Atentie, daca acel loc izolat este in incinta unui poligon autorizat,
atunci totul este OK. In oricare alt caz este ilegal. Deci atentie mare.
Nu dorim sa va vedem la stirile de la ora 5, la capitolul pistolari sau la
capitolul nerespectarii regimului armelor si munitiilor.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Rainman

Post by Rainman »

MISHU_92 wrote: De ieri sunt posesorul unui rg88 negru l-am cumparat de la Arrow din Bacau o l-am cumparat cu toc 25 de boabe pobjeda si un spray ballistol m-am uitat azi mai bine la serie si nu sunt prea multumit de ea nu e stantata e scrisa foarte fin cu vopsea in cazul purtarii in toc nu cumva se poate sterge? :roll: a mai patit vre-o cineva sa i se stearga ? oricum luni o sa ma duc la politie sa le explic fenomenul pana una alta eu sunt multumit de el este mic il tin foarte bine in mana maine ma duc intr-un loc mai izolat sa trag cateva cartuse sa fac niste mici teste . As fi bucuros pentru orice informatie . Va multumesc
Cu respect!
Nu se sterge. Si mie mi-a fost frica de asta dar nu s-a sters. Incearca sa nu insisti foarte mult pe portiunea pe care e scrisa seria atunci cand il cureti. In rest nu ai de ce sa-ti faci griji.
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

BUNA SEARA

Am stat putin de vorba cu un prieten de-al meu care este in armata si m-a intrebat daca trebuie sa duc tuburile goale inapoi la magazin cand cumpar cartuse eu i-am spus ca nu trebuie (asa stiu parca am citit tot de pe forum de aici ) dar nu stiu sigur daca stie cineva rog a-mi lasa un raspuns , daca i-am spus gresit (l-am dezinformat) sa stiu sa remediez informatia gresita si sa spun cum se practica intradevar.

CU RESPECT :)
Post Reply