Dr.G wrote:Du-te si vezi daca mai are Fort, ia-ti orice model o mai avea, si daca nu te-am convins cu Fortul si tot vrei sa ramai la dilema RG versus PP du-te si ia-ti un PP, dupa cum am mai spus, am rodat eu vreo 1000 de gloante intr-un an pe PP-ul meu si n-are nimic, am tras cu UAG, PG, Wadie, nu s-a blocat niciodata, n-am schimbat nici o piesa, nu m-am rugat de nimeni sa-mi indrepte teava, sau sa mi-o schimbe, e mai mult decat ok, foloseste-l la o distanta de 1-2 m, pentru autoaparare, ca sa pastrezi o anume precizie sau roaga-te la Dumnezeu sa nu fie nevoie sa-l folosesti vreodata pentru autoaparare ci numai in poligon la distractie.
Mai nu mai zapaciti omu' cu toate bla, bla, bal - urile. Nea Misule, fi bre atent acilea :
Daca ai bani, baga mare de-ti ia un Fort, de care o mai avea. O sa-l ai pe viata fara probleme.
Daca stai mai subtire cu malaiu' uite care e treaba : un PP este 1500 si un RG este 950; amandoua sunt din zamac si amandoua risca aceleasi necazuri. Diferenta este doar la denumirea pompoasa sau nepompoasa. Eu unul te sfatuiesc sa alegi RG, atfel iti mai raman bani si de cartuse, holster, magazie de rezerva, etc.
Daca Doamne fereste se intampla ceva, la RG se buleste teava interioara ( pastaile ) dar la PP se duce direct mansonul inchizator pe care o sa dai cat nu face sau nu o sa ti-l aduca nimeni.
Asa ca daca ai de aruncat bani arunca cat mai putini.
Acestea fiind zise, faci cum vrei. Bafta !!!