PISTOL CZ 83 9mm

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

2ndLt

Re: PISTOL CZ 83 9mm

Post by 2ndLt »

Rudy wrote:pcp-urile, au si disparut, deja :mrgreen:
Aceeasi soarta or sa aibe si fort-urile
Cum adica au si disparut deja?!?!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
tevez

Post by tevez »

Dar PCP-urile mi se pare că erau aduse la comandă.
Emanuel

Post by Emanuel »

2ndLt wrote:
Cum adica au si disparut deja?!?!
:lol:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

imi place cat de mult tzineti secret "acele" locuri in care se gasesc sau or sa se gaseasca... :shock: fratzilor trezitzi-va la realitate... va comportatzi ca nishte copii...
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
Rainman

Post by Rainman »

CooLT2006 wrote:... va comportatzi ca nishte copii...
E vorba de a nu face reclama concurentei, nu de altceva. E respectul pe care il datoreaza gazdei forumului, nu de reavointa. :wink:
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Daca vorbesti despre cele de la MLD Guns, informatia e eronata (poate voit, poate nu). Am fost personal astazi la ei si m-am "jucat" cu una si din ce mi s-a spus au in continuare pe stoc suficiente. Am fost foarte placut surprins sa vad ce finisaj fain are arma, ca orice roman aveam preconceptii despre lucrurile facute in Turcia dar acum ma gandesc serios imi iau una in functie de fondurile ramase dupa/daca reusesc sa imi iau un FORT. Apropos de FORT, stie cineva cum se prezinta Fort 10, exista vreun detinator sau persoana care testat acest model si care ar putea impartasi impresii ?

Toate cele bune,
Razvan
Rudy

Post by Rudy »

Razvan
Tu te-ai jucat cu pusca acolo, eu ma joc cu pusca acasa :wink: .
Informatia este semi-eronata. Armele au avut destinatia fixa intrucat s-au achizitionat la comanda.
Ce ai vazut tu... este vre-o arma tot din acel stoc, dar al carui posesor, situat in capatul celalalt al tarii nu au avut timp sa o ridice. Poti sa fi sigur ca va disparea stocul acela rapid. Iar daca s-au adus ceva mai multe bucati, fii sigur ca n-or sa rugineasca
Multumesc.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Cu siguranta acel stoc se va epuiza la un moment dat, este menirea tuturor bunurilor aflate in comert, ce am spus eu este ca acum au de vanzare si nu au doar una comandata si neridicata inca, acesta fiind o informatie "de la sursa". Si inca o informatie tot "de la sursa" este faptul ca vor veni 50 de FORT-uri, o cantitate suficienta sa nu se epuizeze in prima zi chiar daca se vor vinde "ca painea calda".
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Safe&Sound wrote:
Daca vorbesti despre cele de la MLD Guns, informatia e eronata (poate voit, poate nu). Am fost personal astazi la ei si m-am "jucat" cu una si din ce mi s-a spus au in continuare pe stoc suficiente. Am fost foarte placut surprins sa vad ce finisaj fain are arma, ca orice roman aveam preconceptii despre lucrurile facute in Turcia dar acum ma gandesc serios imi iau una in functie de fondurile ramase dupa/daca reusesc sa imi iau un FORT. Apropos de FORT, stie cineva cum se prezinta Fort 10, exista vreun detinator sau persoana care testat acest model si care ar putea impartasi impresii ?

Toate cele bune,
Razvan
Uite aici varianta pe glont:

http://www.fort.vn.ua/products/threaded ... l_fort-10/

Pana acum nu are nimeni modelul asta la romanica. Urmeaza sa vina .
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Rudy

Post by Rudy »

Safe&Sound wrote:Cu siguranta acel stoc se va epuiza la un moment dat, este menirea tuturor bunurilor aflate in comert, ce am spus eu este ca acum au de vanzare si nu au doar una comandata si neridicata inca, acesta fiind o informatie "de la sursa". Si inca o informatie tot "de la sursa" este faptul ca vor veni 50 de FORT-uri, o cantitate suficienta sa nu se epuizeze in prima zi chiar daca se vor vinde "ca painea calda".
"Sursa" ti-a specficat, nr. de la masina cu care vin , culoarea si ora ????
Omule ce nu pricepi... faceam referire la faptul ca se aduc foarte putine foarte rar si alea putine zboara rapid din raft datorita accizei ce sta sa vina.
Faptul ca tu consideri ca am exaegrat si-am manipulat poporul, chiar nu intereseaza pe nimeni.

Deci doritorii de fort,, 1000 de bucati or sa vina ? E bine asa razvan, esti fericit pe ziua de azi. (informatii de la sursa de ....)

Scuzati off-topicarela ultimelor 3-4 postari
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

Safe&Sound wrote:Cu siguranta acel stoc se va epuiza la un moment dat, este menirea tuturor bunurilor aflate in comert, ce am spus eu este ca acum au de vanzare si nu au doar una comandata si neridicata inca, acesta fiind o informatie "de la sursa". Si inca o informatie tot "de la sursa" este faptul ca vor veni 50 de FORT-uri, o cantitate suficienta sa nu se epuizeze in prima zi chiar daca se vor vinde "ca painea calda".
da-mi te rog si mie nishte informatzii despre magazin...localitatea adresa un nr de telefon...macar in PM, te rog! 8) multumesc frumos!
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
Dr.G

Post by Dr.G »

Accizele, se pare ca au devenit realitate, Boc s-a tinut de cuvant, n-am pus mana pe M.O. dar cred ca astea sunt : Presedintele Romaniei
Decretul 530 din 20 mai 2010 (Decretul 530/2010)
privind promulgarea Legii pentru modificarea alin. (1) al art. 24 din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor

Publicat in Monitorul Oficial 351 din 27 mai 2010 (M. Of. 351/2010)
Dr.G

Post by Dr.G »

Cu marja de eroare specifica unei tari balcanice ca Romania, imi cer scuze daca informatia (inca) nu e adevarata.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Dr.G wrote:Accizele, se pare ca au devenit realitate, Boc s-a tinut de cuvant, n-am pus mana pe M.O. dar cred ca astea sunt : Presedintele Romaniei
privind promulgarea Legii pentru modificarea alin. (1) al art. 24 din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor

asta este :

PARLAMENTUL ROMÂNIEI
CAMERA DEPUTAŢILOR SENATUL
L E G E
pentru modificarea art. 24 alin. (1) din Legea nr. 295/2004
privind regimul armelor şi al muniţiilor

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Articol unic. – Alineatul (1) al articolului 24 din Legea
nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, publicată în
Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 583 din 30 iunie 2004,
cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi va avea
următorul cuprins:

„Art. 24. – (1) Persoana care a procurat, în condiţiile legii, arme
letale are obligaţia ca, în termen de 3 zile de la data procurării, să se
prezinte la organul de poliţie în a cărui rază de competenţă se află
domiciliul sau, după caz, reşedinţa acestuia, în vederea solicitării
acordării permisului de armă sau, după caz, pentru înscrierea armei în
permisul de armă al cărui titular este deţinătorul.”

Această lege a fost adoptată de Parlamentul României,
cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia
României, republicată.
PREŞEDINTELE
CAMEREI DEPUTAŢILOR
Roberta Alma Anastase

PREŞEDINTELE
SENATULUI
Mircea Dan Geoană
Bucureşti, 21 mai 2010
Nr. 99

Pentru accize mai asteptam putin. Sau poate deloc :mrgreen:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Rainman

Post by Rainman »

Dr.G wrote:Accizele, se pare ca au devenit realitate, Boc s-a tinut de cuvant, n-am pus mana pe M.O. dar cred ca astea sunt : Presedintele Romaniei

Articol unic. - Alineatul (1) al articolului 24 din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 583 din 30 iunie 2004, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 24. - (1) Persoana care a procurat, in conditiile legii, arme letale are obligatia ca, in termen de 3 zile de la data procurarii, sa se prezinte la organul de politie in a carui raza de competenta se afla domiciliul ori, dupa caz, resedinta acestuia, in vederea solicitarii acordarii permisului de arma sau, dupa caz, pentru inscrierea armei in permisul de arma al carui titular este detinatorul."

sursa:
http://www.legestart.ro/Legea-99-2010-m ... 0MTg1).htm

L.E. am postat in acelasi timp :)
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
Post Reply