aurorauno wrote: Daca va referiti la politisti va inselati!Daca ei considera ca ar avea dreptul sa le foloseasca s-ar face curatenie in tara asta,nu ar mai sta sa il roage politicos pe domnul infractor!Toata lumea stie ca daca pun mana pe pistol sunt pusi la dispozitie pana se finalizeaza ancheta!.
wow..... dar de cand militienii nostri au ajuns clone ale polititiei americane, adica curajosi, cu vana si cu pricepere in ale manuirii armelor ???
Pai lor le ie frica sa si-o scoata si la tufis,, daramite in fata infractorului... sa fim seriosi.
De ce la noi in oras , la orice scandal la care sunt solicitati isi fac aparitia numai dupa ce-si termina "balaurii" toate gloantele?
Fiindca stau ascunsi, tremura ca iepurii si ies din vizuina doar cand e vorba de vre-un betiv inofensiv intins pe asfalt.
Cazul nu-i singular, deloc singular. Este o rusine d-lor.
Curajul militiei se reduce doar la posesorul de logan cu radar, care-ti sare drum in fata masinii si-ti arata lolypop-ul, ca sa-ti ia banii ca ai depasit nu stiu ce viteza super-luminica. Doar acolo se pricep, acolo unde-i totul mura-n gura.
Prin piatza veniti, doar ca sa va umpleti sacosele cu produse de la amaratii aia de tarani, pe DE-A MOACA, iar toate ciorile taie posetele sotiilor printre tarabe si in alimentara, la vreo coada la nu stiu ce....Iar voi, unde dracu sunteti? Nu mai sunteti, sunteti la masina si va burdusiti portbagajele.
Rezumand... daca nu sunteti capabili de ceva, lasati-ne pe noi s-o facem, dreptul la o arma cumsecade toti trebuie sa-l avem (cei cu toti neuroni legati de sinapse, fireste)
Chiar cu acte, chiar si cu taxe, chiar si cu mama dracu de cine stie ce autorizatie tipizata, preluata de pe nu stiu galaxie....
le platim, ne scolim, le re-innoim, facem alte poze mai clare cu macro, cu zoom, cu iso, fata, spate, profil, rect, cum vreti si cum n-i se cere,
numai dreptul la a ne purta singuri de grija il cerem,
Lasati-ne sa ne protejam singuri,ca oricum la toate interventiile voi stati pititi in spatele mascatilor si va tineti de basti sa nu va alunece pe cheliile alea grase.
Sotia a ajuns sa fie talharita ziua in amiaza mare, de toate scursurile negricioase in vizita la oras,
Scursuri la care Garcea de Urziceni, se uita ca la omul invizibil si se intoarce cu spatele,,, iar eu nu pot sa fac nimic d-le ca "n-am cu ce" ????????????????
iar aia sunt precum ciorile iarna pe tavanul tarii, multi si cioditiori, tupiesti si protejati de militie. sictir
cele relatate sunt fapte reale, de la "fata locului" nu preluari....
Rusine , ar trebui sa contribuiti cu 50%, de la 1 iunie.
Rusine a doua oara.
(sper sa nu mai fie nevoie si de episodul II, ca mai aveam ceva pe suflet )