Eu chiar aveam in dosar si o copie a facturii seifului si mi-au dat-o inapoi spunand ca nu e nevoie de asa ceva.
Nu stiu daca e o practica unitara in toata tara, asa cum ar fi normal, dar aici asta e situatia.
Cerere inlocuire certificat detinator cu permis de arma
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Vom vedea daca inca mai merge "azi in timisoara, maine-n toata tara!"
Eu as vrea sa cumpar o cutie/safe in care sa intre macar 3 arme + munitia aferenta. Am vazut la Emanuel niste cutii foarte dragute, dar in care daca reusesti sa bagi doua arme. Chiar o sa intreb la politie, si daca nu sunt prea pretentiosi cred ca o sa merg la un atelier sa fac una "pe gustul meu"
.
Eu as vrea sa cumpar o cutie/safe in care sa intre macar 3 arme + munitia aferenta. Am vazut la Emanuel niste cutii foarte dragute, dar in care daca reusesti sa bagi doua arme. Chiar o sa intreb la politie, si daca nu sunt prea pretentiosi cred ca o sa merg la un atelier sa fac una "pe gustul meu"
Re: Cerere inlocuire certificat detinator cu permis de arma
O intrebare ciudata am si eu. Care e firul actiunii pt noul permis? Trebuie sa merg intai la biroul de arme, sau pot sa ma duc dupa toate cerintele si pe urma sa le duc la nenea politist?
-
catalin3
acte
1 - vizita medicala ( cu formular de la politie ) ,,,al am eu daca vrei sa nu te mai duci la police
2 - testul psihologic pt detinere de arma
3 - cazier
4 - copie buletin
5 - fostul permis sau ce ai tu ( daca al ai )
6 - cerere ( pe care o faci la politie )
Cu toate aste te duci la politie , la arme si munitii
In Bucuresti este deschis la politia capitalei , marti si joi
3 - cazier
4 - copie buletin
Re: acte
si cu chitanta de 113 ron de la trezoreriecatalin3 wrote:1 - vizita medicala ( cu formular de la politie ) ,,,al am eu daca vrei sa nu te mai duci la police
3 - cazier
4 - copie buletin
Re: acte
Multumesc de promptitudine. M-ar ajuta foarte mult formularu, daca nu necesita sa-i anunt mai intai ca imi schimb permisu, ca nu prea imi plac mutrele lor.Sunt din Braila, si cum nu sunt interlop, se comporta in sictir cu muritorii de rand. Datele dintre aceste acte pot fi departate? Adica presupun ca nu trebuie luate in ordinea de mai jos.
catalin3 wrote:1 - vizita medicala ( cu formular de la politie ) ,,,al am eu daca vrei sa nu te mai duci la police
3 - cazier
4 - copie buletin
Pot eu sa te ajut sa-ti indic un cabinet psihologic care are pret de 80 lei( mai ieftin de atat n-am gasit) pt avizul psihologic si este si autorizat pt securitate nationala.
E in sectorul 5 langa Parcul Sebastian. Mai am nr de telefon de acolo 0724389091. Poate va este de folos.
E in sectorul 5 langa Parcul Sebastian. Mai am nr de telefon de acolo 0724389091. Poate va este de folos.
Acum il ajuti
Dupa doi ani
Dupa doi ani
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
-
Angel_Of_Light
Pai daca acum si-a deschis cabinetu? Acum a postat