Intrebare factura pistol
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Intrebare factura pistol
Buna ziua ca si toata lumea care viziteaza site-ul arow sunt un membru nou pe siteul acesta si nou in domeniul armelor as avea o intrebare cu privinta la achizitionarea unui pistol ekol special 99 as dori sa achizitinez unul dar persoana respectiva nu imi ofera factura sa pot sa inregistrez la sediul armelor si munitiilor aveti idee daca ar merita este la un pret bun doresc sa fiu cu actele in regulara port arma si tot ce este nevoie si daca se poate inregistra altfel cu o suprataxa la politie sau la un armurier ceva de genu acesta o idee ? Nu sunt genul de bautaus sau pistolar as dori unu pt dunare imi place pescuitul dar am si o frica de porcii mistreti al 2 motiv lucrez in centrul istoric si dupa terminarea programului la ore tarzii zona este plina de genul iubitoriilor de senzatii tari si genul romilor multumesc si astept un raspuns
Re: Intrebare factura pistol
Daca posesorul initial, nu o are declarata/notificata si trecuta in permis nu e posibil sa intri cu ea in legalitate.
Daca la el e totul ok, nu-ti trebuie nici o factura, faceti un drum la un armurier, el o radiaza si tu radiezi de fericire
.
Suprataxa de la politie, este : amenda+confiscarea
Fara actele necesare o poti totusi cumpara dar ti-o pui in cui. (cuiul din beci ala ferit de priviri)
Daca la el e totul ok, nu-ti trebuie nici o factura, faceti un drum la un armurier, el o radiaza si tu radiezi de fericire
Suprataxa de la politie, este : amenda+confiscarea
Fara actele necesare o poti totusi cumpara dar ti-o pui in cui. (cuiul din beci ala ferit de priviri)
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .