Romani,ni se pregateste ceva
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Romani,ni se pregateste ceva
Voi ati vazut ca arrow nu mai are de vanzare pe site minunatul Wasp?Oare de ce?E doar greseala sau se pregateste intrarea lui cz 83?
Fort 17R cal 9mm P.A
Re: Romani,ni se pregateste ceva
crys78 wrote:Voi ati vazut ca arrow nu mai are de vanzare pe site minunatul Wasp?Oare de ce?E doar greseala sau se pregateste intrarea lui cz 83?
Pana acum doar vorbe si zvonuri, nimic concret.
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
Asa nici la glont nu e nimic,asta nu inseamna ca nu au de vanzare...oricum,tare titluk topicului 
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
La glont pe baza de comanda.aurorauno wrote:Asa nici la glont nu e nimic,asta nu inseamna ca nu au de vanzare...oricum,tare titluk topicului
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
În magazinul de la Gara De Nord este un Smith And Wesson pe glonţ, probabil comandat de cineva. Cert e că
m-am înfipt repede să mă uit la el şi m-am gândit că a apărut ceva nou pe piaţa de neletale, dar m-am calmat
repede.
Eu cred că WASP n-a fost tocmai un succes de piaţă şi se va renunţa la aducerea lui, dar e doar
o bănuială. Am văzut că nu mai e pe site dar aşa se îmtâmplă cu toate produsele când nu sunt pe stoc, la arme
de vânătoare e cel mai evident acest fapt: după ce vine un transport nou sunt 7-8 pagini numai cu arme, după
ce se dau rămân 2-3 pagini.
m-am înfipt repede să mă uit la el şi m-am gândit că a apărut ceva nou pe piaţa de neletale, dar m-am calmat
repede.
o bănuială. Am văzut că nu mai e pe site dar aşa se îmtâmplă cu toate produsele când nu sunt pe stoc, la arme
de vânătoare e cel mai evident acest fapt: după ce vine un transport nou sunt 7-8 pagini numai cu arme, după
ce se dau rămân 2-3 pagini.
Cred ca se apropie importul, inca putina rabdarica sa avem!
Ni s-a avansat ca ultima data inceputul lui mai, cica ”sigur”.Eu am incredere in ei, ca sunt firma serioasa. Mai asteptam putin! 
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
Buna ziua.crys78 wrote:Voi ati vazut ca arrow nu mai are de vanzare pe site minunatul Wasp?Oare de ce?E doar greseala sau se pregateste intrarea lui cz 83?
Nu de pregatire ne ...pregatim...
WASP nu a fost un esec. Este o arma foarte buna in categoria ei, cu plusuri si minusuri, ca oricare alta.
Cu respect.
informativ un pret...sa ne facem o idee.
emi, dar a mai spus omul odata , mai in urma..2200 lei pentru CZ 83.emy wrote:informativ un pret...sa ne facem o idee.
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
si vroiai tu sa-i aduci aminteAdrian_is wrote:emi, dar a mai spus omul odata , mai in urma..2200 lei pentru CZ 83.emy wrote:informativ un pret...sa ne facem o idee.
hai mai barthy..ce rau esti! am vrut sa-l ajut pe colegul meu din Iasi! 
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
BARTHY 2 wrote:si vroiai tu sa-i aduci aminteAdrian_is wrote:emi, dar a mai spus omul odata , mai in urma..2200 lei pentru CZ 83.emy wrote:informativ un pret...sa ne facem o idee.poate uita si zicea mai putin.
Cu respect.
F bine!Si daca aveti in depozit CZ83 cand le bagati in magazine?
Fort 17R cal 9mm P.A
Corect ! A ramas si pentru metrou pana la magazin si inapoi.radu.b wrote:.........![]()
Da, pretul corect este 2195lei. E mai putin sau nu? Si le am in depozit:D
Cu respect.
Deci pana la urma merita felicitari echipa Arrow si dl. Radu, pt ca s-au tinut de cuvant, nu? Eu v-am zis ca sunt firma serioasa, eu sunt clientul lor de cativa ani si nu m-au dezamagit niciodata. Multumim pentru ca va tineti de cuvant si vanzari cat mai mari!
Asteptam poza cu el pe site!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine